Velholdt sommerhus med brændeovn i Jegum Ferieland

3.5
icon
icon
icon
icon

Nordskrænten 46, Jegum Ferieland

- Sommerhusnr.: 20903
5 pers.
Antal personer
12000 m.
Nærmeste strand
800 m.
Nærmeste indkøb
Max 1
Hund tilladt
Opvaskemaskine
Vaskemaskine
Tørretumbler
Fibernet
Gratis fiberbredbånd
Ikke-ryger hus
Ladning
Ingen opladning af elbil
Grøn strøm
Gæsterne siger: icon icon

Velkommen til dette hyggelige sommerhus på Nordskrænten 46 i Jegum Ferieland. Her kan 5 personer og 1 hund nyde en afslappende ferie tæt på naturen.

Dejligt opholdsrum med udestue og brændeovn

Sommerhuset fremstår meget velholdt og byder på god plads i det store, kombinerede opholdsrum, hvor stue, spisestue og køkken ligger i åben forbindelse med direkte adgang til udestuen, hvor I kan nyde den skønne udsigt over haven – og hvem ved, måske får i rådyr, harer og egern at se derfra.

Fra opholdsrummet har I adgang til de 2 værelser, der er indrettet med 2 enkeltsenge i det ene og en sovesofa i det andet. Soveværelset kan I tilgå fra gangen, hvor badeværelset ligger overfor. Her finder I vaskemaskinen og tørretumbleren, så ferien ikke skal ødelægges af en plet på yndlingstrøjen.

Skal ferieboligen opvarmes hurtigt, effektivt og på en økonomisk måde, kan I benytte jer af varmepumpen. Til at supplere er der el-radiatorer, og når hyggestemningen skal skrues helt i top, kan I tænde op i brændeovnen og mærke varmen sprede sig, mens de smukke flammer skaber en rolig stemning.

Stor grund med skønne terrasser

Den store plænegrund, som er omgivet af træer, er hele 1503 m2, så I har masser af plads til leg og boldspil for både børn, voksne og jeres hund.

Rundt om hele huset er der fliser, så I nemt kan komme rundt, hvis ikke I går gennem terrasse- og udestuedøren. Fra disse døre kan I nemlig hurtigt komme ud på husets 2 terrasser, hvoraf den store terrasse også er delvis overdækket, så der altid er skygge, og I kan sidde i ly, hvis nu der skulle komme en byge.

På terrassen finder I havemøbler, parasol og solvogne, så I rigtig kan nyde de lune sommerdage i haven. Til feriehuset er der også en gasgrill, så I hurtigt kan få grillet en masse lækker feriemad.

Carporten er også et stort plus. Her kan I stille bilen, cyklerne eller barnevognen, så de står godt beskyttet.

God placering i Jegum Ferieland – blot en køretur fra havet

Sommerhuset er placeret i den nordlige del af Jegum Ferieland, hvorfra I kan gå en masse skønne ture med hunden eller hente morgenbrød ved centerbygningen, som kun ligger 800 m fra jeres adresse på Nordskrænten 46.

Det brusende Vesterhav findes blot et kvarter i bil fra ferieboligen. Uanset årstid, er her altid utrolig barskt og smukt – altid et besøg værd!

Det siger vores gæster om sommerhuset 20903

DK
D.
sagde , Danmark

Godt og rat hus, velholdt.



Soverum:3
Bolig-/Grundareal:107 / 1.503
Renoveret / Byggeår:2006 / 1984

Køkken:

Køleskab, fryser (180 L), Opvaskemaskine.

Stue:

Brændeovn, Fladskærms-tv, danske og tyske kanaler.

Bad:

1 Badeværelse (Gulvvarme).

Sovepladser:

1 Dobbeltseng, 2 Enkeltsenge, 1 Enkeltmands Sovesofa

Øvrige:

Fiberbredbånd, Vaskemaskine, Tørretumbler, Barnestol, klinker i stue, Tæppe i soveværelse, Varmepumpe, Overdækket terrasse, Havemøbler, Liggestole, Gasgrill, carport.

Henter data...

Værd at vide om Jegum

Jegum er et ferieområde, som er meget efterspurgt på grund af dets skønne natur og muligheden for at holde en ferie i fredfyldte omgivelser og i kort afstand til Vesterhavet, attraktioner og indkøbsmuligheder. Den nærmeste strand er Børsmose Strand, som ligger cirka 10 kilometer fra Jegum, hvor det er tilladt at tage bilen hele vejen ned på strandbredden. Du er desuden tæt på livlige feriebyer som Blåvand, Henne Strand og Vejers Strand, når du holder ferie i Jegum.

Beliggenhed og landskab: Sommerhuse i Jegum ligger i et fredfyldt område i Vestjylland. Der er masser af skov i området, og du er tæt på Filsø, når du holder ferie i Jegum. Du bor desuden i en fornuftig køreafstand til både Ringkøbing Fjord og Vadehavet, som begge er en stor oplevelse for naturelskere.

Indkøb og shopping: Der er en købmandsbutik og en café i Jegum. Det nærmeste større supermarked ligger i Oksbøl, cirka fem minutters kørsel fra Jegum.

Oplevelse og udflugtsmål:

  • Sportspark Blåvandshuk (ca. 5. kilometer)
  • Filsø (ca. 5 kilometer)
  • Børsmose Strand (ca. 10 kilometer)
  • Blåvand Zoo (ca. 10 kilometer)
  • Tirpitz (ca. 10 kilometer)
  • Legoland (ca. 60 kilometer)

Muligheder for at være aktiv: Vandreture, cykelture, fuglekiggeri og badning.

Hundeskove i nærheden: Den nærmeste hundeskov ligger i Ål Plantage ved Oksbøl, cirka fem minutters kørsel fra Jegum, og der er tale om en fuldt indhegnet hundeskov.

Se priser
Persondata- og cookiepolitik
Søger...