Familievenligt sommerhus idyllisk beliggende i Jegum

3
icon
icon
icon

Fyrrelunden 5, Jegum Ferieland

- Sommerhusnr.: 20148
6 pers.
Antal personer
12000 m.
Nærmeste strand
300 m.
Nærmeste indkøb
Hund ikke tilladt
Opvaskemaskine
Vaskemaskine
Fibernet
Gratis fiberbredbånd
Ikke-ryger hus
Ladning
Ingen opladning af elbil
Gæsterne siger: icon icon

Dette fine sommerhus på Fyrrelunden 5 emmer af idyl. Både inde og ude er her de perfekte betingelser for en vellykket familieferie med op til 6 personer. Du bor i et feriehus, der er hyggeligt og praktisk indrettet med fx vaskemaskine og opvaskemaskine, og som ligger på en stor dejlig lukket grund med gode terrasseforhold og masser af muligheder for hygge og leg med ungerne.

Lyst og hyggeligt indrettet med masser af gode detaljer

Feriehuset er indrettet til familiehygge og afslapning. Der er 3 gode soverum, hvoraf 2 er med dobbeltsenge og det sidste med 2 enkeltsenge. I badeværelset er der gulvvarme og en vaskemaskine. Det velindrettede køkken med opvaskemaskine er åbent til stue-alrummet, som er udstyret med en energibesparende luft-til-luft varmepumpe.

Overalt i feriehuset er der lyse vægge og lofter og bekvemme møbler, og indretningen er kronet med et par glade farvepift her og der for en dejlig stemning – her er det nemt at føle sig godt tilpas. Brændeovnen sætter så prikken på i’et – hvem kan på en kølig efterårsdag modstå at finde en god bog frem og sætte sig til rette i en af de 2 bekvemme lænestole foran den knitrende ild?

Fantastisk udeområde – skøn terrasse og lukket grund med gynger og bålplads

Kom med udenfor og oplev ægte feriehusidyl: Den lukkede træterrasse er dejlig stor og er udstyret med rigtig mange gode havemøbler, så det er umuligt ikke at finde en perfekt plads i solen – eller skyggen. For med en god træbestand, parasol og markise kan også de varmeste sommerdage sagtens nydes på liggestolen med sudokuen, imens børnene tager en gyngetur og lader fartvinden puste op i håret.

Med både lukket terrasse og grund er det nemt også for småbørnsfamilien at slappe af. De små kan roligt bygge sandslotte i sandkassen, imens I tænder op i grillen for en lækker steak eller tænder bålet på bålstedet for spejderstemning med snobrød og pølser.

Jegum – dejlig feriestemning i det grønne med kun 15 min. til Vesterhavet

Beliggenheden på Fyrrelunden 5 i Jegum er dejlig rolig og afslappet. Især børnefamilien vil elske området. Ikke langt fra sommerhuset er der både en lille købmand, en stor legeplads og geder, der gerne vil klappes. Gennem stisystemer kan man trygt komme omkring, ned til den lille sø eller ud i den omkringliggende natur. I kan tage cyklerne eller bilen til stranden, fx er der kun 12 kilometer til den fantastiske Børsmose strand, hvor I kan køre helt ned på stranden med bilen.

I nabobyen Oksbøl ligger der flere indkøbs- og aktivitetsmuligheder. Den lille by kan både byde på et svømmebad, et brandbilsmuseum og en indoor klatrepark. En udflugt til Blåvand med masser af liv i gaderne, betagende udsigt fra fyrtårnet eller familiesjov i zoologisk have er altid fx også en god oplevelse. Fiskerimuseet i Esbjerg eller havnelivet i Hvide Sande kan også anbefales som udflugtsmål med hele familien.

Det siger vores gæster om sommerhuset 20148

DE
D.
sagde , Deutschland

Ein sehr gemütliches, liebevoll eingerichtetes Haus.
Man fühlt sich gleich wohl. Es fehlt einem an nichts.

DK
D.
sagde , Danmark

Et særdeles dejligt hus, som har ALT hvad man behøver – der er kræset for detaljer, som er med til at give hygge – lækre møbler. Haven er eventyrlig med lys i træer og på terrassen samt fuglehuse mange steder

DE
D.
sagde , Deutschland

Wir haben einen Familienurlaub gemacht.
Das Haus ist sehr Kinderfreundlich eingerichtet. Es gibt Spiele für drinnen und draußen. Die Feuerstelle wurde von uns zum Marshmallow grillen genutzt. In der Küche ist alles was man braucht. Der Garten ist komplett eingezäunt, das ist gut wenn kleinere Kinder dabei sind.

Se flere anmeldelser


Soverum:3
Bolig-/Grundareal:66 / 1.598
Renoveret / Byggeår:2022 / 1999

Køkken:

Køleskab, fryser (89 L), Microbølgeovn, Opvaskemaskine.

Stue:

Brændeovn, Fladskærms-tv, Parabol (danske og tyske kanaler), DVD, Radio m/cd-afspiller.

Bad:

1 Badeværelse (Gulvvarme).

Sovepladser:

2 Dobbeltsenge, 2 Enkeltsenge

Øvrige:

Fiberbredbånd, Vaskemaskine, trælaminat i stue, Tæppe i soveværelse, Varmepumpe, afskærmet terrasse, lukket terrasse, Åben terrasse, Havemøbler, Liggestole, Grill, sandkasse, gynge, redskabsrum, Indhegnet Grund, Chromecast.

Henter data...

Værd at vide om Jegum

Jegum er et ferieområde, som er meget efterspurgt på grund af dets skønne natur og muligheden for at holde en ferie i fredfyldte omgivelser og i kort afstand til Vesterhavet, attraktioner og indkøbsmuligheder. Den nærmeste strand er Børsmose Strand, som ligger cirka 10 kilometer fra Jegum, hvor det er tilladt at tage bilen hele vejen ned på strandbredden. Du er desuden tæt på livlige feriebyer som Blåvand, Henne Strand og Vejers Strand, når du holder ferie i Jegum.

Beliggenhed og landskab: Sommerhuse i Jegum ligger i et fredfyldt område i Vestjylland. Der er masser af skov i området, og du er tæt på Filsø, når du holder ferie i Jegum. Du bor desuden i en fornuftig køreafstand til både Ringkøbing Fjord og Vadehavet, som begge er en stor oplevelse for naturelskere.

Indkøb og shopping: Der er en købmandsbutik og en café i Jegum. Det nærmeste større supermarked ligger i Oksbøl, cirka fem minutters kørsel fra Jegum.

Oplevelse og udflugtsmål:

  • Sportspark Blåvandshuk (ca. 5. kilometer)
  • Filsø (ca. 5 kilometer)
  • Børsmose Strand (ca. 10 kilometer)
  • Blåvand Zoo (ca. 10 kilometer)
  • Tirpitz (ca. 10 kilometer)
  • Legoland (ca. 60 kilometer)

Muligheder for at være aktiv: Vandreture, cykelture, fuglekiggeri og badning.

Hundeskove i nærheden: Den nærmeste hundeskov ligger i Ål Plantage ved Oksbøl, cirka fem minutters kørsel fra Jegum, og der er tale om en fuldt indhegnet hundeskov.

Se priser
Persondata- og cookiepolitik
Søger...