Hyggeligt og lyst sommerhus i roligt skovområde

3
icon
icon
icon

Birkelunden 49, Jegum Ferieland

- Sommerhusnr.: 20103
7 pers.
Antal personer
12000 m.
Nærmeste strand
200 m.
Nærmeste indkøb
Hund ikke tilladt
2 pers.
Tømmespa
Sauna
Opvaskemaskine
Vaskemaskine
Internet
Gratis internet
Ikke-ryger hus
Rabat i lavsæsonen
Book to uger i lavsæsonen og spar 25%.
Ladning
Ingen opladning af elbil
Gæsterne siger: icon icon

I det rolige ferieområde i Jegum, tæt på både skov og hedelandskab, ligger dette hyggelige sommerhus omkranset af høje fyrretræer og en stor græsplæne. Med plads til 7 personer kan hele familien eller alle vennerne være med her.

Lad ferien begynde, så snart I træder ind gennem døren

Så snart I træder ind gennem døren på Birkelunden 49, vil I mærke feriestemningen sænke sig over jer. Den lyse indretning byder jer velkommen, og gennem den åbne spisestue kommer I hurtigt ud på terrassen i solen.

På terrassen står havemøblerne allerede og venter på jer, og med solen højt på himmelen kan I sagtens vente med udpakningen til senere, med det samme slænge jer i liggestolene og sætte ferien godt i gang.

Rund dagen godt af med afslapning i sauna og spa

Efter en dejlig dag, kan I tænde op i grillen og få de sidste solskinstimer med på terrassen. Mens I nyder den gode mad sammen med et glas vin, kan I planlægge morgendagens udflugter – måske en tur til en af de dejlige strande, som ligger en lille køretur væk.

Efter middagen kan I lade opvaskemaskinen klare den sidste oprydning for jer, mens I sætter jer godt til rette i saunaen eller spabadet og nyder freden og roen.

Til slut kan I smide fødderne op i sofaen og lade dagens sidste timer rinde ud på bedste vis med dem, I holder allermest af. På de kolde dage vil brændeovnens knitren fylde stuen med varme og hygge.

Lejes ikke ud til ungdomsgrupper.

Det siger vores gæster om sommerhuset 20103

D.
sagde , Danmark

Huset er på alle måder velfungerende og dejligt fri for personlige ting som ex nips, så det er nemt at finde sig til rette. Dejligt rent og tilgængeligt.

D.
sagde , Danmark

Super indretning og godt hus til prisen 🙂
Grunden er meget lukket og privat, god til børn der leger og spiller i haven!Soverum:3
Bolig-/Grundareal:118 / 1.687
Byggeår:1997

Køkken:

Køleskab m. frostboks, Microbølgeovn, Opvaskemaskine.

Stue:

Brændeovn, Fladskærms-tv, danske og tyske kanaler.

Bad:

Tømmespa, 2 badeværelser (Gulvvarme).

Sovepladser:

2 Dobbeltsenge, 1 Enkeltseng, 1 Etageseng

Øvrige:

Gratis trådløs internet, sauna, Vaskemaskine, Barneseng, Barnestol, klinker Tæppe i stue, Tæppe i soveværelse, Overdækket terrasse, Åben terrasse, Havemøbler, Liggestole, Grill, sandkasse, gynge.

Henter data...

Værd at vide om Jegum

Jegum er et ferieområde, som er meget efterspurgt på grund af dets skønne natur og muligheden for at holde en ferie i fredfyldte omgivelser og i kort afstand til Vesterhavet, attraktioner og indkøbsmuligheder. Den nærmeste strand er Børsmose Strand, som ligger cirka 10 kilometer fra Jegum, hvor det er tilladt at tage bilen hele vejen ned på strandbredden. Du er desuden tæt på livlige feriebyer som Blåvand, Henne Strand og Vejers Strand, når du holder ferie i Jegum.

Beliggenhed og landskab: Sommerhuse i Jegum ligger i et fredfyldt område i Vestjylland. Der er masser af skov i området, og du er tæt på Filsø, når du holder ferie i Jegum. Du bor desuden i en fornuftig køreafstand til både Ringkøbing Fjord og Vadehavet, som begge er en stor oplevelse for naturelskere.

Indkøb og shopping: Der er en købmandsbutik og en café i Jegum. Det nærmeste større supermarked ligger i Oksbøl, cirka fem minutters kørsel fra Jegum.

Oplevelse og udflugtsmål:

  • Sportspark Blåvandshuk (ca. 5. kilometer)
  • Filsø (ca. 5 kilometer)
  • Børsmose Strand (ca. 10 kilometer)
  • Blåvand Zoo (ca. 10 kilometer)
  • Tirpitz (ca. 10 kilometer)
  • Legoland (ca. 60 kilometer)

Muligheder for at være aktiv: Vandreture, cykelture, fuglekiggeri og badning.

Hundeskove i nærheden: Den nærmeste hundeskov ligger i Ål Plantage ved Oksbøl, cirka fem minutters kørsel fra Jegum, og der er tale om en fuldt indhegnet hundeskov.

Se priser

Cvr: 26257409

Persondata- og cookiepolitik
Søger...