Hyggeligt sommerhus til 6 personer i Rindby

3.5
icon
icon
icon
icon

Hedetoften 6, Rindby

- Sommerhusnr.: 72159
6 pers.
Antal personer
1200 m.
Nærmeste strand
3000 m.
Nærmeste indkøb
Max 1
Hund tilladt
Sauna
Opvaskemaskine
Vaskemaskine
Internet
Gratis internet
Ikke-ryger hus
Ladning
Ingen opladning af elbil
Grøn strøm

Velkommen til Hedetoften 6 i Rindby, hvor I kan holde en skøn ferie på Fanø. Sommerhuset er renoveret i 2022, og tilbyder en kombination af moderne bekvemmeligheder og de naturskønne omgivelser, som kendetegner området. Ideelt til en familieferie eller sammen med venner, og hunden er også velkommen.

Feriestemning og komfort

Man mærker feriestemningen straks, man træder ind ad døren til Hedetoften 6 i Rindby. De i alt 95 kvadratmeter er hyggeligt indrettet med blandt andet brændeovn til en ekstra varm og hyggelig stemning på køligere aftener. Den indbyggede luft til luft varmepumpe sikrer et behageligt indeklima året rundt.

I køkkenet finder I alt, hvad I skal bruge for at tilberede lækre hjemmelavede måltider, herunder opvaskemaskine og en separat fryser på 140 liter, så I kan nyde et bekvemt og problemfrit ophold. Badeværelset er udstyret med gulvvarme og sauna til afslapning efter en dag med udendørs aktiviteter. Herudover er der en vaskemaskine, så I kan opfriske håndklæderne i løbet af ferien.

Sommerhuset har 3 soverum med 6 komfortable sengepladser – 1 med dobbeltseng og 2 med hver 2 enkeltsenge, hvilket giver god plads til en familie eller vennegruppe. Slutrengøring er inkluderet i dette sommerhus, så I kan nyde jeres ferie her til sidste minut.

Nyd udendørslivet

Med en grund på godt 7.650 kvadratmeter og en åben terrasse, udstyret med havemøbler, grill og masser af plads, er der rig mulighed for at nyde udendørslivet. Tag solbad i de komfortable liggestole, eller træk jer tilbage i havemøblerne med en kølig drink eller en kop kaffe, imens børnene går på opdagelse på naturgrunden, som inviterer til afslapning og leg for både børn og hund.

Skøn beliggenhed

Hedetoften 6 ligger kun 1200 meter fra Vesterhavet, så det er let at tage en tur til stranden for at bade, solbade eller blot nyde en gåtur i den friske luft. Indkøbsmulighederne ligger blot 3000 meter fra sommerhuset, så I har alt, hvad I behøver inden for kort afstand. Dette gør det nemt at hente forsyninger eller opleve de lokale specialiteter.

Ferie på Fanø

Fanø er kendt for sine brede sandstrande, der strækker sig så langt øjet kan se, og som er ideelle til badning, lange gåture og diverse vandsportsaktiviteter. Naturen på Fanø er rig og varieret med skove, heder og marskområder, hvor du kan opleve et rigt dyreliv, inklusive de berømte sæler, der ofte soler sig på sandbankerne. Derudover byder Fanø også på kulturelle oplevelser med besøg i de hyggelige byer Nordby og Sønderho, der charmerer med deres idylliske stræder, gamle huse og maritime historie. Fanø er således en destination, der tilbyder noget for enhver smag og er den perfekte ramme om en afslappende og oplevelsesrig ferie.



Soverum:3
Bolig-/Grundareal:95 / 7.676
Renoveret / Byggeår:2022 / 1967

Køkken:

Køleskab, fryser (140 L), Opvaskemaskine.

Stue:

Brændeovn, Fladskærms-tv, danske og tyske kanaler, radio.

Bad:

1 Badeværelse (Gulvvarme).

Sovepladser:

1 Dobbeltseng, 4 Enkeltsenge

Øvrige:

Gratis trådløs internet, sauna, Vaskemaskine, Barneseng, Barnestol, trælaminat i stue, Tæppe i soveværelse, Varmepumpe, Åben terrasse, Havemøbler, Liggestole, Grill.

Henter data...

Se priser
Persondata- og cookiepolitik
Søger...