Lille sommerhus ved Vesterhavet i centrum af Søndervig

3
icon
icon
icon

Sletten 13, Søndervig

- Sommerhusnr.: i6145
4 pers.
Antal personer
200 m.
Nærmeste strand
300 m.
Nærmeste indkøb
Max 1
Husdyr tilladt
Internet
Gratis internet
Ikke-ryger hus

Dette lille, hyggelige sommerhus på Sletten 13 ligger ikke kun tæt på en af Danmarks bedste strande, men også Søndervig centrum. Her kan I lade bilen stå og nå både havet og købmanden til fods. Huset har plads til 4 personer, og også familiens hund er velkommen. Det egner sig derfor rigtig fint til en lille familie.

Lille og hyggeligt sommerhus ved Vesterhavet

Hvis beliggenheden er vigtig for jer, har I ved dette hus en rigtig fin én af slagsen – direkte i centrum af Søndervig og tæt på stranden. Stranden i Søndervig er en af Danmarks bedste, og her kan I tilbringe mange timer med familien og bygge sandslotte eller trave rundt med fødderne i vandkanten.

Vil I gerne have lidt afveksling, er der masser at opleve i Søndervig. I kan for eksempel køre på segway, spille minigolf eller tennis på Beach Bowl, og derudover er sandskulpturerne også bestemt et besøg værd.

Hyggelig indretning

Huset har plads til op til 4 personer og råder over 3 soveværelser. Stuen er forbundet med det åbne køkken og er husets hjerte, hvor hele familien kan samles og spise, spille spil eller bare slappe af. Der er desuden også gratis internetforbindelse, I kan koble jer på.

Fantastisk beliggenhed med overdækket terrasse

Huset ligger på et flot naturstykke med en helt fantastisk beliggenhed. Det ligger ganske tæt på både stranden og Søndervig centrum, som I kan nå på få minutters gang.

Den skønne, overdækkede terrasse sørger for, at I kan nyde den friske luft i stort set alt slags vejr. Der står havemøbler og grill klar til jer, så I kan få dagens sidste solskinstimer med på terrassen, mens I nyder et lækkert måltid.Soverum:2
Bolig-/Grundareal:63 / 1.200
Renoveret / Byggeår:2007 / 1985

Køkken:

Køleskab m. frostboks, fryser (20 L).

Stue:

Fladskærms-tv, Parabol (tyske kanaler).

Bad:

1 Badeværelse.

Sovepladser:

1 Dobbeltseng, 2 Enkeltsenge

Øvrige:

Gratis trådløs internet, Tæppe i stue, Trægulv Tæppe i soveværelse, Overdækket terrasse, Havemøbler, Liggestole, Grill.

Henter data...

Værd at vide om Søndervig

Søndervig er et af de mest populære feriedestinationer i Danmark, og det er ikke uden grund. Sommerhuse i Søndervig ligger kun et stenkast fra Vesterhavet i en livlig ferieby med masser af attraktioner og aktiviteter. Stranden i Søndervig er kåret til en af Danmarks bedste badestrande, og om sommeren er der livreddere til stede på stranden. Søndervig ligger i køreafstand til købstaden Ringkøbing og til fiskeribyen Hvide Sande, som begge er en udflugt værd.

Beliggenhed og landskab: Søndervig ligger ved Vesterhavet, og området er derfor præget af strand, klitter og hede. Ringkøbing Fjord ligger også blot et stenkast fra Søndervig, og på ti minutter i bil kan du komme til Vest Stadil Fjord, som er en af de største fuglerastepladser i Danmark.

Indkøb og shopping: Der ligger et stort supermarked i Søndervig, hvor du kan foretage dine daglige indkøb, ligesom du finder en række specialbutikker i byen. Du kan også tage på shopping i den gamle og hyggelige købstad Ringkøbing, som ligger et kvarters kørsel fra Søndervig.

Oplevelse og udflugtsmål:

Muligheder for at være aktiv: Vandreture, cykelture, badning, segway-kørsel, drageflyvning og ravsøgning.

Hundeskove i nærheden: De nærmeste hundeskove er hundeskoven i Femhøjsande Plantage og Husby Hundeskov. Femhøjsande Plantage ligger et par kilometer øst for Ringkøbing, cirka et kvarters kørsel fra Søndervig. Husby Hundeskov, som er en fuldt indhegnet hundeskov, ligger cirka 20 minutters kørsel fra Søndervig.

Se priser

Cvr: 26257409

Persondata- og cookiepolitik
Søger...