Luksuriøst aktivitetshus i Klegod med udendørs spa og udesauna

5
icon
icon
icon
icon
icon

Opstrupsvej 58, Klegod

- Sommerhusnr.: HH1088
6 pers.
Antal personer
700 m.
Nærmeste strand
5500 m.
Nærmeste indkøb
Max 1
Husdyr tilladt
6 pers.
Udendørs spa
2 pers.
Tømmespa
Udesauna
Opvaskemaskine
Vaskemaskine
Tørretumbler
Fibernet
Gratis fiberbredbånd
Ikke-ryger hus

På Opstrupsvej 58 ligger dette luksuriøse aktivitetshus til 6 personer (og 1 hund), der rummer alt, hvad feriehjertet begærer. Feriehuset er opført i 2021 i en virkelig gennemført moderne stil både indvendigt og udvendigt; blandt andet med badeværelse med spa og en stor lækker træterrasse med udendørs spa, udebruser og indgang til udesauna og aktivitetsrum.

Femstjernet ferie med masser af plads – badeværelse med spabad

Det femstjernede feriehus i Klegod emmer af luksus, og moderne interiør og smag for både detalje og kvalitet må absolut være nogle af de termer, der bedst indfanger ferieboligens indretning. Her får I hele 150 kvadratmeter at brede jer ud på, som er fordelt på et stort køkkenalrum med integreret stueafdeling, bryggers med vaskeafdeling, 3 soveværelser og 2 badeværelser.

Det største af feriehusets badeværelser er udstyret med spabad, og gennem badeværelset er der både indgang til soveværelse og udgang til terrassen – ligesom alrummet og fordelingsgangen har flere udgange til uderummet.

Stor træterrasse med udespa, udesauna og indgang til aktivitetsrum

I får ikke kun et gennemført luksuriøst indre, men også et helt fantastisk udeområde med en stor, afskærmet træterrasse, som danner rammen om de udendørs aktiviteter. Her står en stor udespa klar til at give jer en afslappende wellnessoplevelse, og efter en tur i spaen kan I blive tørre i den lækre udesauna. Ved saunaens indgang er der også en udendørsbruser, så I kan få et forfriskende skyl på vejen.

Fra terrassen er der også indgang til sommerhusets separate aktivitetsafdeling, hvor I kan give jer i kast med et spil billard eller bordtennis. Derudover er terrassen veludstyret med masser af gode havemøbler og en praktisk gasgrill, som er perfekt til de lune aftener.

Naturskøn beliggenhed i Klegod kun 10 minutters gang fra Vesterhavet

Det luksuriøse aktivitetshus har en dejlig naturskøn beliggenhed i Klegod. I kommer til at bo et stenkast fra diverse stisystemer, som løber gennem den vestjyske hede hele vejen fra Søndervig i nord til Hvide Sande i syd. Derudover er der kun 700 meter til Vesterhavet, som altid er et forfriskende afbræk. Der er med andre ord masser af muligheder for at udforske naturen på tæt hold.

De nærliggende byer Søndervig og Hvide Sande inviterer hele året rundt til en hyggelig gåtur i gaderne og ligger ikke mere end en kort køretur fra feriehuset. Har I elbil, kan I desuden oplade bilen direkte ved huset, eftersom det er udstyret med sin egen ladestation.Soverum:3
Bolig-/Grundareal:150 / 2.032
Byggeår:2021

Køkken:

Køleskab, fryser (60 L), Microbølgeovn, Opvaskemaskine.

Stue:

Brændeovn, Fladskærms-tv, Parabol (danske og tyske kanaler).

Bad:

Tømmespa, 2 badeværelser (Gulvvarme).

Sovepladser:

2 Dobbeltsenge, 2 Enkeltsenge

Øvrige:

Fiberbredbånd, Udesauna, Vaskemaskine, Tørretumbler, Billard, Bordtennis, trælaminat i stue, trælaminat i soveværelse, Varmepumpe, afskærmet terrasse, Havemøbler, Liggestole, Gasgrill, redskabsrum, El-Stik (biler), Udespa, Udebruser.

Henter data...

Værd at vide om Klegod

Klegod er et hyggeligt ferieområde, som ligger mellem den livlige ferieby Søndervig og fiskeribyen Hvide Sande med Vesterhavet på den ene side og Ringkøbing Fjord på den anden. Sommerhuse i Klegod er derfor et ideelt sted at holde ferie, hvis du vil holde den i rolige omgivelser midt i den skønne natur samtidig med, at du er tæt på masser af aktiviteter og attraktioner.

Beliggenhed og landskab: Når du holder ferie i Klegod, bor du i et område, som er præget af strand, klitter og hedeområder. Du bor tæt på både Vesterhavet og Ringkøbing Fjord, og der er et rigt dyreliv i området. Der bliver ofte observeret råvildt, harer og ræve i Klegod.

Indkøb og shopping: Der ligger en bagerbutik i Klegod, hvor du i sommerhalvåret kan købe friskbagt morgenbrød alle ugens dage. Det tager cirka 10 minutter at køre til enten Søndervig eller Hvide Sande, hvor du finder flere store supermarkeder og en lang række specialbutikker.

Oplevelse og udflugtsmål:

Muligheder for at være aktiv: Vandreture, cykelture, badning, vandsport, lystfiskeri, og ravsøgning.

Hundeskove i nærheden: De nærmeste hundeskove ligger i Femhøjsande Plantage og i Husby. Det tager cirka 20 minutter at køre til hundeskoven i Femhøjsande Plantage, som ligger øst for Ringkøbing. Det tager en halv time at køre til hundeskoven i Husby, som er en fuldt indhegnet hundeskov.

Se priser

Cvr: 26257409

Persondata- og cookiepolitik
Søger...