Hyggeligt feriehus beliggende i Bjerregård, Danmark

2.5
icon
icon
icon

Bjerregårdsvej 134, Bjerregård

- Sommerhusnr.: B2129
6 pers.
Antal personer
750 m.
Nærmeste strand
500 m.
Nærmeste indkøb
Husdyr ikke tilladt
Internet
Gratis internet
Ikke-ryger hus

Traditionelt feriehus med en dejlig rolig beliggenhed på en lille stikvej. Huset ligger på en dejlig ugeneret 1.280 m2 stor naturgrund. Der er både en nordøst- og en sydvestvendt terrasse. Så der er mulighed for at finde en lækrog og nyde solen det meste af dagen.

Et hyggeligt feriehus

Dette feriehus kan danne rammen for en rigtig dejlig ferie i Danmark ved den jyske vestkyst. Huset er bygget i 1984 og er på 63m2, fordelt på stue/køkken, badeværelse og 3 soveværelser. Stuen har loft til kip, der er trælaminat på gulvet, dog er der fliser under brændeovnen. Køkkengulvet er også belagt med klinker, og har en fryser på 10 L og mikroovn.

750 m til havet

En kort travetur og man er ved havet. Det store fredede og lyngbeklædte naturareal er endnu tættere på. Der er kun 500 m til købmanden.Soverum:3
Bolig-/Grundareal:63 / 1.280
Byggeår:1984

Køkken:

Køleskab, fryser (10 L), Microbølgeovn.

Stue:

Brændeovn, Fladskærms-tv, Parabol (tyske kanaler), DVD, Radio m/cd-afspiller.

Bad:

1 Badeværelse (Gulvvarme).

Sovepladser:

2 Dobbeltsenge, 1 Etageseng

Øvrige:

Gratis trådløs internet, Barneseng, Barnestol, trælaminat i stue, trælaminat i soveværelse, afskærmet terrasse, lukket terrasse, Overdækket terrasse, Havemøbler, Liggestole, Grill, gynge.

Henter data...

Værd at vide om Bjerregård

Når du holder ferie i et Sommerhus i Bjerregård, bor du i rolige omgivelser midt i naturen, ganske tæt på de skønne badestrande ved Vesterhavet. Området byder på et rigt dyreliv, og du har mindre end tyve minutters kørsel til Tipperne, som er en af de vigtigste og mest imponerende rastepladser for trækfugle i Danmark. Du er samtidig tæt på den hyggelige fiskeriby Hvide Sande, som blandt andet er kendt for sine charmerende og forskelligartede havnemiljøer.

Beliggenhed og landskab: Bjerregård ligger mellem Vesterhavet og Ringkøbing Fjord. Der er en skøn badestrand ved Bjerregård, og den sydlige del af Bjerregård består af store uberørte hede- og klitarealer. Her kan du være heldig at se både rådyr, harer, firben og ræve.

Indkøb og shopping: Der er en købmand i Bjerregård, hvor du kan købe dagligvarer og friskbagt morgenbrød året rundt. Der er 7 kilometer til Nymindegab og 15 kilometer til Hvide Sande, hvor du finder
et stort udvalg af butikker.

Oplevelse og udflugtsmål:

Muligheder for at være aktiv: Vandreture, cykelture, badning, vandsport, drageflyvning og ravsøgning.

Hundeskove i nærheden: Den nærmeste hundeskov ligger i Blåbjerg Klitplantage ved Nymindegab.

Se priser

Cvr: 26257409

Persondata- og cookiepolitik
Søger...