Velholdt sommerhus på Arvidvej ved Ringkøbing Fjord

4
icon
icon
icon
icon

Arvidvej 186, Bjerregård

- Sommerhusnr.: A1884
8 pers.
Antal personer
700 m.
Nærmeste strand
2000 m.
Nærmeste indkøb
Husdyr ikke tilladt
2 pers.
Tømmespa
Sauna
Opvaskemaskine
Vaskemaskine
Tørretumbler
Fibernet
Gratis fiberbredbånd
Ikke-ryger hus

Hyggeligt og velholdt sommerhus, beliggende på en skøn naturgrund. Sommerhuset er omgivet af terrasser. Fra den sydøstlige terrasse er der udsigt til Ringkøbing Fjord, mod vest kan aftensolen nydes på den overdækkede terrasse.

Skønne omgivelser

Velholdt sommerhus, beliggende på en flot naturgrund på Arvidvej i den sydlige del af Bjerregård. Her har du den flotte natur ved Ringkøbing Fjord som nærmeste nabo, og en rask spadseretur på 10 minutter bringer dig til den storslåede natur ved Vesterhavet.

Masser af plads

I dette dejlige sommerhus er der plads til 8 personer i de 4 soverum. 3 soveværelser med dobbeltsenge og 1 soverum til de mindste med en hyggelig køjeseng. Alle soveværelser har gulvtæpper. Du har 2 badeværelser med bruser og gulvvarme. I det store badeværelse er der et flot hjerteformet boblebad, hvor du kan nyde de varme bobler, efter en lang dag i naturen. Fra badeværelset er der desuden adgang til husets sauna. Rummeligt og veludstyret køkken med opvaskemaskine, køle- fryseskab og mikroovn. Køkkenet er i åben forbindelse med den hyggelige spisekrog og stuen. Her er et flot lyst laminatgulv og åbent til kip. Sammen med de store vinduespartier giver det et lyst og indbydende rum at opholde sig i. Stuen er møbleret med pæne møbler, har brændeovn og fladskærm. Der er også gratis trådløst internet i huset.

Dejlige terrasser

På de skønne terrasser rundt om huset er der rig lejlighed til at nyde den smukke natur, slappe af med venner og familie og nyde en hyggelig grillaften. Fra den sydøstlige terrasse kan fjorden skimtes og mod vest er der både overdækket og åben terrasse. Terrasserne er udstyret med havemøbler, liggestole og grill.Soverum:4
Bolig-/Grundareal:105 / 2.300
Renoveret / Byggeår:1994 / 1978

Køkken:

Køleskab, fryser (50 L), Microbølgeovn, Opvaskemaskine.

Stue:

Brændeovn, Fladskærms-tv, Parabol (tyske kanaler), DVD, Radio m/cd-afspiller.

Bad:

Tømmespa, 2 badeværelser (Gulvvarme).

Sovepladser:

3 Dobbeltsenge, 1 Etageseng

Øvrige:

Fiberbredbånd, sauna, Vaskemaskine, Tørretumbler, trælaminat i stue, Tæppe i soveværelse, Varmepumpe, lukket terrasse, Overdækket terrasse, Åben terrasse, Havemøbler, Liggestole, Grill, sandkasse, gynge, redskabsrum.

Henter data...

Værd at vide om Bjerregård

Når du holder ferie i et Sommerhus i Bjerregård, bor du i rolige omgivelser midt i naturen, ganske tæt på de skønne badestrande ved Vesterhavet. Området byder på et rigt dyreliv, og du har mindre end tyve minutters kørsel til Tipperne, som er en af de vigtigste og mest imponerende rastepladser for trækfugle i Danmark. Du er samtidig tæt på den hyggelige fiskeriby Hvide Sande, som blandt andet er kendt for sine charmerende og forskelligartede havnemiljøer.

Beliggenhed og landskab: Bjerregård ligger mellem Vesterhavet og Ringkøbing Fjord. Der er en skøn badestrand ved Bjerregård, og den sydlige del af Bjerregård består af store uberørte hede- og klitarealer. Her kan du være heldig at se både rådyr, harer, firben og ræve.

Indkøb og shopping: Der er en købmand i Bjerregård, hvor du kan købe dagligvarer og friskbagt morgenbrød året rundt. Der er 7 kilometer til Nymindegab og 15 kilometer til Hvide Sande, hvor du finder
et stort udvalg af butikker.

Oplevelse og udflugtsmål:

Muligheder for at være aktiv: Vandreture, cykelture, badning, vandsport, drageflyvning og ravsøgning.

Hundeskove i nærheden: Den nærmeste hundeskov ligger i Blåbjerg Klitplantage ved Nymindegab.

Se priser

Cvr: 26257409

Persondata- og cookiepolitik
Søger...