6-personers feriehus med brændeovn på Rømø

3
icon
icon
icon

Langdalsvej 12, Sønderstrand, Rømø

- Sommerhusnr.: 87197
6 pers.
Antal personer
1000 m.
Nærmeste strand
300 m.
Nærmeste indkøb
Max 2
Hund tilladt
Sauna
Opvaskemaskine
Vaskemaskine
Tørretumbler
Fibernet
Gratis fiberbredbånd
Ikke-ryger hus
Ladning
Ingen opladning af elbil
Grøn strøm

Oplev ægte feriehygge i dette dejlige feriehus på Langdalsvej 12 i Sønderstrand på Rømø. Beliggende blot 1000 meter fra Vadehavet og 300 meter fra indkøbsmuligheder, er denne feriebolig det perfekte udgangspunkt for en skøn ferieoplevelse. Med plads til 6 personer og op til 2 hunde kan hele familien her føle sig hjemme i gode og hyggelige omgivelser.

Rummeligt alrum med brændeovn

Sommerhusets stue, spiseplads og køkken ligger samlet i ét, og her kan hele familien samles til gode stunder, hvad enten det er madlavning, spil ved spisebordet eller afslapning i sofaen foran brændeovnen med en god film i fjernsynet. Som supplement til brændeovnen kan I benytte jer af den energibesparende varmepumpe, der sørger for behagelige temperaturer året rundt.

For ekstra afslapning kan I tænde op i saunaen og nyde varmen her efter en frisk gåtur i området.

Sommerhusets entré er rummelig, så her er god plads til sko og overtøj. Her finder I også sommerhusets vaskemaskine og tørretumbler, så I har mulighed for friske håndklæder til efter saunaturen.

Gode terrasser på stor grund

Udendørs byder sommerhuset på en stor naturgrund, hvor græsplænen strækker sig ud og giver god plads til leg og aktiviteter. Her er 2 terrasser, hvoraf den ene er afskærmet og den anden også overdækket. Med komfortable havemøbler til rådighed bliver det nemt at slappe af i de dejlige omgivelser, mens solen varmer, eller stjernehimlen kigger frem om aftenen.

En god feriedag skal naturligvis afsluttes på bedste vis med et godt måltid tilberedt på sommerhusets tilhørende grill.

Aktiviteter for hele familien på Rømø

Sommerhuset ligger i Sønderstrand på Rømø, og herfra er der blot 1000 meter til Vadehavet og 2100 meter til stranden ved Sønderstrand. I Sønderstrand på Rømø er der masser af aktiviteter og oplevelser for hele familien. Med den brede, flade sandstrand kan både børn og voksne bygge sandslotte, flyve med drager eller bare nyde solen og bølgerne. Stranden er også perfekt til strandsport som strandsejlads, hvilket giver en adrenalinfyldt oplevelse for de eventyrlystne.

Hvis I ønsker at udforske øen mere, er cykelture eller vandreture gennem Rømøs smukke naturreservater og klitlandskaber et must. Her kan I opleve det varierede dyreliv og måske få øje på sæler eller nogle af de mange trækfugle, der stopper på øen.



Soverum:3
Bolig-/Grundareal:108 / 3.051
Renoveret / Byggeår:1995 / 1959

Køkken:

Køleskab, fryser (60 L), Microbølgeovn, Opvaskemaskine.

Stue:

Brændeovn, Fladskærms-tv, Parabol (danske og tyske kanaler), DVD, radio.

Bad:

1 Badeværelse (Gulvvarme).

Sovepladser:

3 Dobbeltsenge

Øvrige:

Fiberbredbånd, sauna, Vaskemaskine, Tørretumbler, Barneseng, Barnestol, trælaminat i stue, trælaminat i soveværelse, Varmepumpe, afskærmet terrasse, Overdækket terrasse, Havemøbler, Liggestole, Grill, redskabsrum, carport.

Henter data...

Se priser
Persondata- og cookiepolitik
Søger...