Flot sommerhus med udespa og panoramaudsigt på Rømø

5
icon
icon
icon
icon
icon

Chresten Krommes Vej 14, Kromose, Rømø

- Sommerhusnr.: 84218
6 pers.
Antal personer
100 m.
Nærmeste strand
2500 m.
Nærmeste indkøb
Hund ikke tilladt
5 pers.
Udendørs spa
Opvaskemaskine
Vaskemaskine
Tørretumbler
Internet
Gratis internet
Ikke-ryger hus
Ladning
Ingen opladning af elbil
Grøn strøm

Kun 100 meter fra Vadehavet finder I dette smukke sommerhus på Chresten Krommes Vej 14 på Rømø. Et lyst og lækkert feriehus i to plan med den fineste udsigt mod vandet, der kan ses gennem de store vinduer eller nydes fra terrassen. På terrassen er der både en udebruser samt en varm udespa. Hjertelig velkommen!

Moderne to-plans feriehus med smukt lysindfald

Med et husareal på 133m2 har sommerhuset på Rømø rigelig plads til 6 personer, og er derfor helt perfekt til familieferien. Sommerhuset på Chresten Krommes Vej 14 er indrettet i to-plan og har en indbydende atmosfære. Her er lyst, hyggeligt og de smukke store vinduer inviterer dagslyset indenfor.

I stueetagen finder I det praktiske bryggers med kombi vaskemaskine/tørretumbler, feriehusets ene badeværelse, 2 soveværelser og et stort alrum med køkken og spisestue i åben forbindelse. I køkkenet finder hobbykokken, alt det man kunne tænke sig til at kreere lækre måltider! Rummet er fyldt med hyggekroge, såsom alkoven der er perfekt til afslapning med en god bog eller vinduespladsen, hvorfra man kan beundre det smukke landskab.

På førstesalen finder I det tredje soveværelse, endnu et badeværelse med gulvvarme og opholdsstuen. Stuen indbyder til hyggelige og afslappende stunder – uanset om der er spilleaften eller en god film på programmet.

Dejlig træterrasse med både udebruser og udespa

I får ikke kun et gennemført luksuriøst indre, men også et helt fantastisk udeområde med en stor, delvist overdækket træterrasse, som danner rammerne om udendørs aktiviteter. Her kan I nyde morgenkaffen eller slappe af i solen efter en dag fyldt med aktiviteter. Havemøbler, liggestole og gasgrillen står klar til jer!

Efter et lækkert grillmåltid, står den varme udespa klar til at give jer en afslappende wellnessoplevelse. Der findes også en udebruser, perfekt til at skylle sandet af fødderne efter en dejlig dag ved stranden.

Oplevelser for hele familien på Rømø

Tag familien med på udflugt og oplev Rømøs smukke natur og spændende seværdigheder. Det kan i høj grad anbefales at tage en tur til Spidsbjerg i Kirkeby Plantage, hvorfra I har Rømøs smukkeste udsigt. Derudover er det næsten obligatorisk at besøge en af de gode strande, som Rømø byder på. Både på Lakolk Strand og Sønderstrand er det tilladt at tage bilen helt ned til vandkanten. Her er det oplagt at bygge sandslotte, spille bold eller prøve kræfter med strandsport som Blokart, kitesurfing eller windsurfing. Fra selve feriehuset kører i 3600 meter til Sønderstrand og 5500 meter til Lakolk Badestrand. 

I har også mulighed for at besøge museet Kommandørgården eller læg vejen forbi Tønnisgård Naturcenter, tag på muslingejagt eller sælsafari med båd. I Havneby kan I finde lidt godt tage ganen samt tage færgen til den tyske naboø, Sild.



Soverum:3
Bolig-/Grundareal:133 / 2.500
Byggeår:2023

Køkken:

Køleskab, fryser (60 L), Microbølgeovn, Opvaskemaskine.

Stue:

Fladskærms-tv, danske og tyske kanaler, radio.

Bad:

2 badeværelser (Gulvvarme).

Sovepladser:

3 Dobbeltsenge

Øvrige:

Gratis trådløs internet, Vaskemaskine, Tørretumbler, Barneseng, Barnestol, trælaminat med gulvarme i soveværelse, Varmepumpe, Overdækket terrasse, Åben terrasse, Havemøbler, Liggestole, Gasgrill, redskabsrum, Chromecast, Udespa, Udebruser.

Henter data...

Se priser
Persondata- og cookiepolitik
Søger...