Sommerhus med formidabel beliggenhed i Lakolk

3.5
icon
icon
icon
icon

Lakolk 36, Lakolk, Rømø

- Sommerhusnr.: 83204
6 pers.
Antal personer
400 m.
Nærmeste strand
300 m.
Nærmeste indkøb
Hund ikke tilladt
Opvaskemaskine
Vaskemaskine
Tørretumbler
Fibernet
Gratis fiberbredbånd
Ikke-ryger hus
Ladning
Ingen opladning af elbil
Grøn strøm

På Lakolk 36 i Lakolk kan I holde en uforglemmelig ferie, det charmerende sommerhus ligger meget tæt på stranden og det brusende Vesterhav. Bygget på en klit, nyder I en fantastisk udsigt over de skønne omgivelser og naturen på Rømø. Bemærk venligst, at dette hus på grund af sin placering på en klit desværre kan være mindre egnet for mennesker med gangbesvær.

Hyggelig atmosfære med brændeovn og varmepumpe

Med et boligareal på i alt 96 m² har dette sommerhus i Lakolk 36 på Rømø god plads til op til 6 personer, ideelt til en ferie med familien eller venner. I den hyggelige opholdsstue skaber en brændeovn en behagelig atmosfære og sætter prikken over i’et i feriestemningen, perfekt til hyggelige aftener. Nyd udsigten til solnedgangen i alle dens farver, mens I gør jer det komfortabelt.

I det moderne køkken finder I alt, hvad I har brug for, når I vil forkæle hinanden med lækre hjemmelavede måltider, herunder en opvaskemaskine. Det veludstyrede sommerhus sørger for, at jeres ophold bliver så behageligt, som muligt. Der er både vaskemaskine og tørretumbler til rådighed, så I kan opfriske garderoben i løbet af ferien. En varmepumpe sørger for, at I til enhver tid har en behagelig rumtemperatur, og i badeværelset er der gulvvarme. Ud over badeværelset har I også et gæstetoilet til rådighed, hvilket især er praktisk ved en ferie med venner, da det giver lidt mere privatliv. Der er 3 hyggelige soveværelser, hvor I kan hvile godt ud i den friske vesterhavsluft. To af soveværelserne har dobbeltsenge og det sidste har 2 enkeltsenge, så I kan indrette jer, som det passer jer bedst.

Drømmeøen Rømø – rekreativ afslapning i naturen

Beliggenheden i Lakolk på Rømø og den smukke terrasse, som går omkring 3 sider af feriehuset, gør dette sted helt specielt. Her føler man sig tæt på natur og hav. Sommerhuset tilbyder jer ikke kun en delvist overdækket terrasse, der skaber perfekte betingelser for hyggelige stunder udendørs, men også en imponerende naturgrund på hele 2050 m². Her kan I nyde den friske luft, mens I beundrer det smukke landskab.

Der er kun 400 meter til den brede, næsten endeløse strand med mulighed for lange gåture og forfriskende badedage. Stranden er kørefast og et sandt eldorado for vind- og vandsportsentusiaster. Kitesurfere, surfere og strandboogies boltrer sig her. Indkøbsmuligheder er kun 300 meter fra jeres feriebolig samt et udvalg af butikker og caféer.

Oplev det interessante område omkring Lakolk

Lakolk er et af de mest populære steder på Rømø og har en fantastisk blanding af natur, historie og fritidsmuligheder. Et højdepunkt er de historiske bunkere, som er vidnesbyrd fra tidligere tider og giver spændende indblik i regionens historie.

Øens betagende landskab byder på rig mulighed for til at tage på opdagelse, hvad enten det er til fods eller på cykel. Uanset om I vil nyde naturen, kulturen eller bare fred og ro, er sommerhuset på Rømø et fint udgangspunkt for det hele. Her finder I den perfekte kombination af komfort, natur og en formidabel beliggenhed



Soverum:3
Bolig-/Grundareal:96 / 2.050
Renoveret / Byggeår:2001 / 1976

Køkken:

Køleskab m. frostboks, Opvaskemaskine.

Stue:

Brændeovn, Fladskærms-tv, tyske kanaler.

Bad:

1 Badeværelse (Gulvvarme), 1 gæstetoilet.

Sovepladser:

2 Dobbeltsenge, 2 Enkeltsenge

Øvrige:

Fiberbredbånd, Vaskemaskine, Tørretumbler, trælaminat i stue, trælaminat i soveværelse, Varmepumpe, Overdækket terrasse, Havemøbler, Grill, carport.

Henter data...

Se priser
Persondata- og cookiepolitik
Søger...