5-personers ferielejlighed med sauna, brændeovn og udestue

3
icon
icon
icon

Juvrevej 82, Toftum, Rømø

- Sommerhusnr.: 80011
5 pers.
Antal personer
940 m.
Nærmeste strand
3000 m.
Nærmeste indkøb
Max 3
Hund tilladt
Infrarød sauna
Opvaskemaskine
Vaskemaskine
Tørretumbler
Fibernet
Gratis fiberbredbånd
Ikke-ryger hus
Ladning
Ingen opladning af elbil
Grøn strøm
Gæsterne siger: icon icon

På Vadehavsøen Rømø finder I denne hyggelige ferielejlighed til 5 personer. Her kan I nyde en afslappende ferie i skønne omgivelser. Ferielejligheden byder blandt andet på sauna, brændeovn og en dejlig udestue med en god udsigt til haven, hvor der er god plads til sjov og leg for børnene. Jeres firbenede venner er selvfølgelig også velkomne i ferielejligheden. Desuden er der fra juni 2023 mulighed for at tage sin hest med på ferie.

Hyggelig feriestemning foran brændeovnen

Ferielejligheden, som er renoveret i 2018, har en hyggelig indretning, og her vil I hurtigt føle jer hjemme. Ferielejligheden har et praktisk udstyret køkken med både opvaskemaskine og mikroovn. Der er god plads, så I kan hjælpe hinanden med madlavningen.

I ferielejlighedens stue er der lagt op til mange hyggelige timer med familien. På en blæsende efterårsdag kan I tænde op i brændeovnen med træpiller og nyde varmen, mens gløderne knitrer i baggrunden. Her er desuden en varmepumpe, som I også kan benytte jer af til at holde en god temperatur. Sæt jer godt til rette i sofaen og se jeres yndlingsfilm. I ferielejligheden er der både danske tv-kanaler og Chromecast.

Et af ferielejlighedens highlights er den skønne udestue, hvor I kan nyde eftermiddagskaffen, mens børnene leger i haven.

Vi gør opmærksom på lidt skiftende/lav lofthøjde på grund af bjælker (mellem 1,76 – 2 meter).

Gode værelser og sauna

Lejlighedens 5 sovepladser er fordelt på 3 gode værelser, som er indrettet med sammensatte enkeltsenge. Her kan I samle ny energi til morgendagens aktiviteter efter en god og oplevelsesrig feriedag.

Inden sengen kalder, kan I nyde en afslappende stund i den varme sauna, som også er god efter en lang gåtur ved vandet.

Ferielejlighedens badeværelse er udstyret med gulvvarme, og I bryggerset finder I både vaskemaskine og tørretumbler.

Fin naturgrund til børn, hund og hest

Ferielejligheden er beliggende på en 400 m2 stor, indhegnet naturgrund, hvor der er god plads til sjov og leg for familiens yngste. Her er både sandkasse, gyngestativ og trampolin, som er et stort hit blandt børnene. I haven finder I desuden en hyggelig bålplads, hvor I kan lave snobrød og riste skumfiduser.

Dagen kan afsluttes med et lækkert grillmåltid på terrassen, mens I planlægger næste dags aktiviteter.

Hesten kan ligeledes tages med på ferie, da der hører en indhegnet mark med til ferieboligen, hvor hesten mod gebyr kan medbringes.

Ferie på Rømø

Rømø er en populær ferieø for både vandsportsentusiaster, naturelskere og børnefamilier. Øen er kendetegnet ved brede og lyse sandstrande, unik natur og et rigt dyreliv. Den naturskønne ø indbyder til mange vandre- og cykelture med hele familien.

Fra ferielejligheden har I kun 800 meter til stranden, hvor I kan nyde en varm sommerdag med fødderne i vandkanten. Børnene kan bygge strandens største sandslot eller flyve med drager.

Det siger vores gæster om sommerhuset 80011

DE
D.
sagde , Deutschland

Ein tolles Ferienhaus, speziell für Kinder und Hunde. Es ist schön eingerichtet und man hat alles, was man benötigt. Die Zimmer sind wirklich gemütlich, in den Betten konnten wir gut schlafen, es gab angenehme Kissen und Decken. Die Hunde hatten Auslauf in einem vollständig eingezäunten Garten mit Strandkorb und der Möglichkeit zum Essen im Garten. Für sie standen sogar zwei mittelgroße Hundebetten zur Verfügung. Außerdem gab es Heizungen und auch 2 Klimaanlagen, sowie Waschmaschine und Trockner im Haus. Martina, die Eigentümerin, wohnt nebenan und gibt einem viele tolle Tipps für Aktivitäten. Wenn man aus dem Fenster schaut, sieht man meistens die Pferde der Familie. Die Gegend ist wundervoll, um mit den Hunden schöne Spaziergänge und Fahrradtouren zu unternehmen. Wir kommen auf jeden Fall wieder!

DE
D.
sagde , Deutschland

Top gepflegt und alles da was man für einen schönen Urlaub braucht.

DE
D.
sagde , Deutschland

Ein tolles Ferienhaus in abgelegener Lage, was wir sehr zu schätzen wussten.

Se flere anmeldelser


Soverum:3
Bolig-/Grundareal:136 / 400
Renoveret / Byggeår:2018 / 1617

Køkken:

Køleskab, fryser (100 L), Microbølgeovn, Opvaskemaskine.

Stue:

Pilleovn, Fladskærms-tv, tyske kanaler, DVD, Radio m/cd-afspiller.

Bad:

1 Badeværelse (Gulvvarme).

Sovepladser:

5 Enkeltsenge

Øvrige:

Fiberbredbånd, Infrarød sauna, Vaskemaskine, Tørretumbler, klinker trælaminat med gulvarme i stue, trælaminat i soveværelse, Varmepumpe, afskærmet terrasse, lukket terrasse, Åben terrasse, Havemøbler, Liggestole, Grill, sandkasse, gynge, Indhegnet Grund, Chromecast.

Henter data...

Se priser
Persondata- og cookiepolitik
Søger...