Klassisk, hyggeligt feriehus i Rindby på Fanø

3
icon
icon
icon

Vindgaf 6A, Rindby

- Sommerhusnr.: 72158
4 pers.
Antal personer
500 m.
Nærmeste strand
100 m.
Nærmeste indkøb
Hund ikke tilladt
Opvaskemaskine
Internet
Gratis internet
Ikke-ryger hus
Ladning
Ingen opladning af elbil
Grøn strøm

Er det tid til at holde en dejlig ø-ferie igen? Så vil vi gerne præsentere dig for sommerhuset på Vindgaf 6A i Rindby på Fanø. Feriehuset er ideelt til en lille familie – 4 gæster kan tilbringe uforglemmelige dage her. Et hyggeligt og stemningsfuldt feriehus, bygget på en skøn naturgrund på smukke ø Fanø.

Hyggeligt feriehus med en fantastisk beliggenhed

Så snart du træder ind i feriehuset, vil du mærke feriestemningen. Omdrejningspunktet i det smagfuldt indrettede feriehus er det hyggelige og lyse opholdsrum, hvor stue, køkken og spisestue er samlet i ét rum. De lyse trævægge og -lofter i hele feriehuset giver en lys og venlig stemning. Alle kan få sit eget yndlingshjørne i det harmoniske opholdsrum. Uanset hvor, man befinder sig, føler man sig tæt på naturen.

Det komfortabelt indrettede køkken har alle de faciliteter, du har brug for i ferien, herunder mikrobølgeovn, induktionskogeplade og opvaskemaskine. Det store spisebord lige ved siden af køkkenet indbyder til mange hyggelige timer sammen. Som prikken over i’et er der en brændeovn i stuen og en energibesparende varmepumpe til køligere dage.

De lyse trævægge og -lofter går også igen i det lyse badeværelse, hvor der også er gulvvarme. Efter en lang dag i den friske luft kan I glæde jer til at komme i seng og få en god nats søvn. I det ene soveværelse er der en stor, komfortabel dobbeltseng. Det andet soveværelse har 2 enkeltsenge. Læg mærke til, at den friske vesterhavsluft gør noget godt for nattesøvnen.

Delvist afskærmet terrasse

Feriehuset ligger på en dejlig naturgrund på 1845 m² og har flere hyggelige terrasser, hvoraf nogle er overdækkede eller afskærmede. Her finder du liggestole, havemøbler og naturligvis en grill. Her kan I samles om en kop kaffe eller en grillmiddag – eller bare nyde freden og roen i havemøblerne. Selv om feriehuset er omgivet af natur, ligger det centralt – der er kun 100 meter til de nærmeste butikker.

Maleriske omgivelser og kun 500 meter til stranden

En 12 minutters færgetur bringer dig til Fanø. Så snart man stiger af færgen, opdager man, at tiden går i sit eget tempo her. Du kan forvente 15 kilometer strand, sæler, hede- og skovområder, en naturlegeplads og de hyggelige landsbyer Nordby og Sønderho.

Fanø indbyder dig til at lade bilen stå og udforske det hele på cykel. Hvis du ikke har plads til cykler, kan du leje dem på øen.

Blødt sand under fødderne, kilometervis af sandstrande, frisk havluft i ansigtet og udsigt over Vesterhavet – det og meget mere venter dig på din Fanø-ferie.



Soverum:2
Bolig-/Grundareal:65 / 1.845
Renoveret / Byggeår:2022 / 1976

Køkken:

Køleskab, fryser (60 L), Microbølgeovn, Opvaskemaskine.

Stue:

Brændeovn, Fladskærms-tv, danske og tyske kanaler.

Bad:

1 Badeværelse (Gulvvarme).

Sovepladser:

1 Dobbeltseng, 2 Enkeltsenge

Øvrige:

Gratis trådløs internet, Trægulv i stue, Tæppe i soveværelse, Varmepumpe, lukket terrasse, Overdækket terrasse, Åben terrasse, Havemøbler, Grill.

Henter data...

Se priser
Persondata- og cookiepolitik
Søger...