Klassisk feriehus i Blåvand til 8 gæster

4.5
icon
icon
icon
icon
icon

Blåvandvej 52, Blåvand

- Sommerhusnr.: 60611
8 pers.
Antal personer
2000 m.
Nærmeste strand
400 m.
Nærmeste indkøb
Hund ikke tilladt
2 pers.
Tømmespa
Sauna
Opvaskemaskine
Vaskemaskine
Tørretumbler
Fibernet
Gratis fiberbredbånd
Ikke-ryger hus
Ladning
Ingen opladning af elbil
Grøn strøm

Hjerteligt velkommen til dette dejlige, klassiske feriehus.

Hvis I er vilde med de oprindelige, danske feriehuse, men ikke vil give afkald på visse faciliteter, vil I elske dette hus. Med feriehuset på Blåvandvej 52 i Blåvand får du og din familie eller venner alt det, I drømmer om, til et uforglemmeligt ophold.

Husets 134 kvadratmeter og sengepladser til 8 personer gør det idéelt til familier og grupper, som gerne vil hygge sig sammen, og efter en rekreativ ferie skal I ikke bekymre jer om rengøringen af huset, for lejeprisen omfatter også en obligatorisk slutrengøring.

Udstyr af høj kvalitet i det klassiske feriehus

Som i det fleste danske feriehuse udgør stuen husets hjerte, hvor køkken, spisestue og dagligstue ligger i sammenhæng. De træbeklædte flader sørger sammen med de store vinduer og lyse vægge for, at man her føler sig rigtigt godt tilpas. En brændeovn sørger for behagelig varme og en hyggelig atmosfære, især på kølige aftener.

Feriehusets køkken er komplet udstyret og indeholder udover mikroovn, induktionskogeplade og en separat fryser også en opvaskemaskine, som tager opvasken for dig på din ferie, så du uforstyrret kan nyde tiden sammen med dine rejsefæller.

Med feriehuset får I 4 dejlige soverum, som op til 8 personer vil kunne få glæde af, og 3 af soverummene er udstyret med behagelige dobbeltsenge, som I kan sove ud i efter oplevelsesrige dage. Det fjerde soveværelse råder over to enkeltsenge, som er perfekte til børn eller venner, som er på rejse sammen.

De to moderne badeværelser i feriehuset er lig med ren luksus og komfort. I den afslappende sauna i det ene badeværelse vil I efter en aktiv dag i naturen elske at falde til ro og lade musklerne bløde op. Derefter kan du over en dejlig tur i spaen begynde at glæde dig til næste dag.

Under længerevarende ophold vil du også glæde dig over, at Blåvandvej 52 er udstyret med en vaskemaskine og tørretumbler. Lad maskinerne gøre arbejdet for dig, så du kan nyde friheden…

Skønt udendørsområde med masser af plads til leg

Feriehuset i Blåvand ligger på en plænegrund, som giver jer god plads til aktiviteter og afslapning. De store, gamle træer i haven sørger for behagelig skygge på varme sommerdage og giver en idyllisk atmosfære til ren nydelse af naturen.

På den lukkede terrasse kan du uforstyrret nyde den friske luft eller spise i det fri, mens små børn og husdyr kan tulle rundt i sikkerhed inde bag plankeværket. Den overdækkede terrasse er derudover skøn på dage med skiftende vejrlig, det være sig over en god bog i en komfortabel stol eller over dejlig aftensmad, måske med et glas vin eller en øl.

For der følger også en grill med huset til en perfekt udendørsoplevelse, så du kan tilberede lækre måltider i det fri. Om det er en sommerlig barbecue eller grillhygge om aftenen – mulighederne for selskabelighed er mange.

Ferie i dejlige Blåvand

Feriehuset ligger kun 2000 meter fra Blåvands vidunderlige strande. Her kan I tilbringe dagene med at solbade, svømme eller gå lange ture langs med kysten. Har du brug for daglige fornødenheder eller lyst til shopping, er der kun 400 meter fra huset til de nærmeste butikker, så du altid kan være godt forsynet.

Blåvand byder på talrige, rekreative muligheder og seværdigheder, som vil være spændende at udforske for såvel natur- som kulturelskere. Husets beliggenhed er det perfekte udgangspunkt for at udforske omgivelserne og opleve talrige aktiviteter, så und dig selv og dine nærmeste nogle skønne dage i et dejligt hus på Vestkysten og få ro og glæde indeni.

 



Soverum:4
Bolig-/Grundareal:134 / 1.800
Byggeår:2013

Køkken:

Køleskab m. frostboks, fryser (90 L), Microbølgeovn, Opvaskemaskine.

Stue:

Brændeovn, Fladskærms-tv, danske og tyske kanaler, DVD, radio.

Bad:

Tømmespa, 2 badeværelser (Gulvvarme).

Sovepladser:

3 Dobbeltsenge, 2 Enkeltsenge

Øvrige:

Fiberbredbånd, sauna, Vaskemaskine, Tørretumbler, Barnestol, klinker med gulvarme i stue, Tæppe med gulvarme i soveværelse, afskærmet terrasse, lukket terrasse, Overdækket terrasse, Åben terrasse, Havemøbler, Liggestole, sandkasse, gynge, Chromecast.

Henter data...

Værd at vide om Blåvand

Blåvand er med sin beliggenhed som det vestligste punkt i Danmark et særdeles populært feriemål. Holder du ferie i et af vores sommerhuse i Blåvand får du den skønne vestjyske natur kombineret med en lang række muligheder for at være aktiv. Der er to strande i Blåvand, en nord- og en sydstrand. Sydstranden ligger i læ af Horns Rev, hvilket gør stranden meget børnevenlig. Nordstranden er mere vild, og her frarådes det at bade, fordi strømmen er meget kraftig. Til gengæld er nordstranden perfekt til vandreture, og her er der gode muligheder for at finde rav på stranden.

Beliggenhed og landskab: Blåvand ligger i naturskønne omgivelser på den jyske vestkyst. Området bærer præg af at ligge tæt på Vesterhavet på den ene side og med Ho Bugt på den anden side. Der er også flere store skovområder i Blåvand med både vandre- og cykelstier.

Indkøb og shopping: Der er flere store supermarkeder og en lang række specialbutikker i Blåvand. Du kan også overveje at køre en tur til Esbjerg, som er Danmarks femtestørste by. Her finder du Danmarks længste gågade med flere end 200 butikker.

Oplevelse og udflugtsmål:

Muligheder for at være aktiv: Vandreture, cykelture, badning, fuglekiggeri, vandsport og ravsøgning.

Hundeskove i nærheden: Blåvand Hundeskov er en fuldt indhegnet hundeskov, som ligger centralt i Blåvand. I hundeskoven finder du også en bålplads, en naturlegeplads samt et toilet.

Se priser
Persondata- og cookiepolitik
Søger...