Feriehus i naturskønne omgivelser nær Vesterhavet og fiskesø

2.5
icon
icon
icon

Revlingevej 25, Grærup Strand

- Sommerhusnr.: 52199
5 pers.
Antal personer
900 m.
Nærmeste strand
3000 m.
Nærmeste indkøb
Max 1
Hund tilladt
Vaskemaskine
Fibernet
Gratis fiberbredbånd
Ikke-ryger hus
Ladning
Ingen opladning af elbil
Grøn strøm

Velkommen på Revlinevej 25. Et lille fint sommerhus på 76 m2 på en fredelig stor naturgrund! Her kan op mod 5 gæster og 1 hund nyde en afslappende ferie i rolige omgivelser – både foran brændeovnen med en god bog, solskinsdagene på terrassen og udforske Vesterhavet og dets brede sandstrande kun 900 meter herfra!

Hyggelig atmosfære og knitrende pejs

Indenfor er feriehuset hyggeligt og personligt indrettet. Her finder I 3 soverum, herunder et værelse med en køjeseng, et hit hos familiens mindste.

Hjerterummet er det åbne alrum, der binder stuen og køkkenet sammen. Her kan I hygge jer med fællesmadlavning, brætspilsaftner og meget mere! Om aftenen kan I samles og flade ud på sofaen med en god bog eller film, der let kan streames med Chromecast. Fuldend den gode stemning ved at tænde op i brændeovnen, der spreder varme og glæde!

Som en bonus har feriehuset en vaskemaskine, så I holde tøjet og strandhåndklæderne friske under hele ferien.

Solskinsdage på terrassen og dejlige omgivelser

Sommerhuset er placeret på en imponerende 4000 kvadratmeter klitgrund, hvor børnene kan lege frit og I kan nyde naturens ro. Her er en delvist overdækket terrasse, der fungerer som den perfekte ramme for lange sommeraftner med grill og afslapning.

På terrassen finder I desuden en udebruser, ideelt til at skylle sandet af sig efter en dejlig dag på stranden.

Grærup Strand og den smukke natur

Den idylliske og fredelige belliggenhed ved Grærup Strand er noget helt særligt! Med stranden kun en kort gåtur væk, kan I nyde lange gåture ved havet, bygge sandslotte med børnene eller blot slappe af i solen. Området er kendt for sine smukke klitter og fredelige atmosfære. Den lokale fiskesø finder I cirka 600 meter herfra.

Indkøbsmuligheder findes i feriebyen, Vejers Strand, små 10 minutter herfra. Udover indkøbsmuligheder, finder I også små forretninger af forskellig art og hyggelige spisesteder.

Der findes masser af spændende udflugtsmål i nærheden af Grærup – både Henne Strand, Oksbøl og Blåvand er bestemt værd at kigge forbi. Her kan I blandt andet besøge Flugt museet, den indendørs klatrepark, Junglefun eller  escape room.



Soverum:3
Bolig-/Grundareal:76 / 4.000
Byggeår:1976

Køkken:

Køleskab, fryser (40 L), Microbølgeovn.

Stue:

Brændeovn, Fladskærms-tv.

Bad:

1 Badeværelse.

Sovepladser:

1 Dobbeltseng, 1 Enkeltseng, 1 Etageseng

Øvrige:

Fiberbredbånd, Vaskemaskine, klinker i stue, afskærmet terrasse, Overdækket terrasse, Havemøbler, Liggestole, Grill, Chromecast, Udebruser.

Henter data...

Værd at vide om Grærup Strand

Grærup Strand er det ideelle sted at holde ferie, hvis du vil have rolige omgivelser tæt på Vesterhavet. Der er ingen forretninger i Gærup Strand, hvilket bidrager til den fredfyldte atmosfære i området. Samtidig ligger Vejers Strand blot nogle få kilometer væk, og her er der masser af muligheder for at tage på shoppetur i områdets mange specialbutikker. Der er også en købmand i Vejers Strand, hvor du kan foretage dine daglige indkøb.

Beliggenhed og landskab: Klitter, strand, skov og hede kendetegner landskabet ved Grærup Strand.

Dit sommerhus i Grærup er også tæt på den naturskønne Filsø og der ligger en stor fiskesø i Grærup, hvor der kan fanges ferskvandsfisk af flere forskellig slags.

Indkøb og shopping: Vejers Strand, hvor du finder både en købmand og specialbutikker af forskellig slags, ligger få minutters kørsel fra Grærup Strand. De nærmeste større supermarkeder ligger i Blåvand og i Oksbøl, begge cirka 20 minutters kørsel fra Grærup Strand.

Oplevelse og udflugtsmål:

  • Vesterhavet
  • Grærup Fiskesø
  • Filsø (ca. 15 kilometer)
  • Tirpitz (ca. 15 kilometer)
  • Blåvand Zoo (ca. 15 kilometer)
  • Gågaden i Esbjerg (ca. 35 kilometer)

Muligheder for at være aktiv: Vandreture, cykelture, badning, lystfiskeri, fuglekiggeri og ravsøgning.

Hundeskove i nærheden: Den nærmeste hundeskov ligger i Oksbøl, cirka 20 minutters kørsel fra Gærup Strand.

Se priser
Persondata- og cookiepolitik
Søger...