Ren afslapning på Snogevej 14 i Vejers

3
icon
icon
icon

Snogevej 14, Vejers

- Sommerhusnr.: 50200
8 pers.
Antal personer
1000 m.
Nærmeste strand
500 m.
Nærmeste indkøb
Hund ikke tilladt
Sauna
Opvaskemaskine
Internet
Gratis internet
Ikke-ryger hus
Ladning
Opladning af elbil (medbring selv kabel/adapter)
Grøn strøm

Velkommen til det dejlige feriehus på Snogevej 14 i Vejers. Dette charmerende hus tilbyder alt, hvad I behøver for at få en skøn ferie, og den betagende natur og de mange faciliteter giver jer optimal rekreation.

Komfort og hygge

Med feriehuset i Vejers får I 100 m² boligareal fyldt med komfort.

De tre indbydende soveværelser, hver med dobbeltsenge, giver rigelig plads til op til otte personer, og et moderne badeværelse sørger for, at I kan føle jer helt afslappede.

En særlig perle er brændeovnen, som skaber en hyggelig atmosfære på kølige aftener og indbyder til afslapning.

Moderne bekvemmeligheder

Det veludstyrede køkken har alt, hvad I har brug for, også en rummelig fryser på 60 L til jeres madvarer og en opvaskemaskine, så I slipper for opvasken.

Gratis internet giver jer muligheden for altid at være online, hvad end det er til arbejde eller fornøjelse, og en varmepumpe sikrer et behageligt klima hele året rundt.

Nydelse både inde og ude

På den 1540 m² store grund er der masser af plads til afslapning og friluftsaktiviteter, og den afskærmede og overdækkede terrasse inviterer til afslappende timer under åben himmel. I kan benytte grillen og slappe af på havemøblerne i skønt selskab.

Desuden byder huset på en sauna og en udendørs bruser for ekstra komfort.

Fabelagtig beliggenhed tæt på stranden

Feriehuset ligger kun 1000 meter fra stranden – perfekt til spontane ture til havet – og den nærmeste butik er blot 500 meter væk, så man nemt kan nå den til fods. Området byder på utallige muligheder for hyggelige spadsereture i naturen, og husets store naturgrund giver en afslappet atmosfære.

Derudover er der mulighed for at lade jeres elbil op ved ladestanderen lige ved huset.

Feriehuset i Vejers på Snogevej 14 giver jer den perfekte kombination af komfort, hygge og en drømmebeliggenhed i den pragtfulde vestjyske natur. Book jeres ophold nu og få en uforglemmelig ferie…!



Soverum:3
Bolig-/Grundareal:100 / 1.540
Renoveret / Byggeår:2015 / 1972

Køkken:

Køleskab, fryser (60 L), Opvaskemaskine.

Stue:

Brændeovn, Fladskærms-tv, Parabol (tyske kanaler).

Bad:

1 Badeværelse (Gulvvarme).

Sovepladser:

2 Dobbeltsenge, 2 Etagesenge

Øvrige:

Gratis trådløs internet, sauna, trælaminat i stue, trælaminat i soveværelse, Varmepumpe, afskærmet terrasse, Overdækket terrasse, Åben terrasse, Havemøbler, Liggestole, Grill, Ladestik til el-bil, Apple TV, Udebruser.

Henter data...

Værd at vide om Vejers Strand

Vejers Strand er et populært ferieområde i Vestjylland. Booker du et af vores sommerhuse i Vejers Strand har du mulighed for at holde en aktiv ferie og for at slappe af i naturskønne omgivelser. Der er masser af vandre- og cykelstier i området, og du bor i køreafstand til en række meget populære attraktioner. Tag fx en tur til oplevelsesmuseet Tirpitz, hvor du kan blive klogere på vestkystens historie og på Anden Verdenskrig, eller besøg Blåvandshuk Fyr, som byder på en helt fantastisk udsigt, hvis du bestiger de 170 trappetrin til toppen af fyret.

Beliggenhed og landskab: Vejers Strand ligger omkranset af store skov- og hedeområder ved Vesterhavet. Du bor i gåafstand til nogle af de bedste badestrande i Danmark, og du er samtidig tæt på flere naturperler, blandt andet Filsø, som er yngleplads for flere end 70 forskellige fuglearter.

Indkøb og shopping: Der findes to købmandsbutikker i Vejers, alternativt kan du tage til Oksbøl, som ligger cirka 10 kilometer fra Vejers Strand. Her er der flere store dagligvarebutikker.

Oplevelse og udflugtsmål:

  • Blåvandshuk Fyr (ca. 8 kilometer)
  • Tirpitz (ca. 10 kilometer)
  • Blåvand Zoo (ca. 10 kilometer)
  • Filsø (ca. 10 kilometer)
  • Den tyske flygtningekirkegård (ca. 10 kilometer)
  • Gågaden i Esbjerg (ca. 35 kilometer)
  • Ribe (ca. 65 kilometer)
  • Ho bugt

Muligheder for at være aktiv: Vandreture, cykelture, badning, vandsport, drageflyvning og ravsøgning.

Hundeskove i nærheden: Den nærmeste hundeskov ligger ved Oksbøl i Ål Plantage, som er en 19 hektar stor plantage. Hundeskoven er fuldt indhegnet, og der er gode parkeringsmuligheder.

Se priser
Persondata- og cookiepolitik
Søger...