Hyggeligt sommerhus til 6 personer med hund i Henneby  

3.5
icon
icon
icon
icon

Stendyssevej 20, Henneby

- Sommerhusnr.: 41787
6 pers.
Antal personer
3000 m.
Nærmeste strand
2700 m.
Nærmeste indkøb
Max 1
Hund tilladt
Opvaskemaskine
Fibernet
Gratis fiberbredbånd
Ikke-ryger hus
Ladning
Ingen opladning af elbil
Grøn strøm
Gæsterne siger: icon icon

Trænger I til et skønt afbræk fra hverdagen, hvor I kan slappe af og nyde roen fra naturen? Så er dette hyggelige og velholdte træhus på Stendyssevej 20 i Henneby det helt rigtige sted til jer.

I dette skønne sommerhus, der er renoveret gennemgående i 2020, er der plads til op til 6 personer. Her kan hele familien eller vennerne komme med til en dejlig ferie ved den danske vestkyst. Også jeres hund er hjerteligt velkommen her.

Ægte sommerhusstemning

Så snart I træder ind ad døren, bliver I mødt af ægte sommerhusstemning: ikke blot den lyse indretning, men også de skønne udkig til naturen omkring sommerhuset gør, at I straks føler jer på ferie.

Sommerhuset råder over 3 velindrettede soveværelser, hvoraf 2 er indrettet med 2 komfortable dobbeltsenge. Det tredje soveværelse er udstyret med 2 enkeltsenge. Det rummelige badeværelse ligger i direkte nærhed af 2 af soveværelserne.

Det skønne køkken, der ligger i forlængelse af stuen, et veludstyret med både mikroovn og opvaskemaskine. I det lille depotrum ved den ene terrasse er der yderligere en fryser, der rummer 80L.

I stuen er der masser af plads til afslapning, enten ved at tage plads i den skønne sofa, eller ved at tage kort eller brætspil frem – imens I nyder den skønne varme fra sommerhusets brændeovn.

Nyd solen – og naturen – dagen lang

Fra sommerhusets østvendte terrasse, som ligger direkte udenfor køkkenet, kan I opleve den skønneste solopgang. Her I kan nyde jeres morgenkaffe og Vesterhavets friske luft, samtidig med at I kan opleve den skønne natur, som Henneby er en del af. Fra denne terrasse kan I også holde øje med de mindste, der leger i sandkassen.  

Sommerhusets vidunderlige sydvestvendte terrasse giver jer også rig mulighed for at slappe af: også her kan I læne jer tilbage i de komfortable havemøbler, der er stillet til rådighed. Herfra kan I også nyde den enestående aftensol – og så snart der bliver køligere, kan I nemt trække jer tilbage under den afskærmede terrasse. På denne terrasse vil I også kunne tilberede jeres aftensmad på sommerhusets grill.   

Aktiv ferie til enhver

Sommerhusområdet Henneby ligger meget tæt på Blåbjerg Klitplantage, som er et skovområde med høje klitter og store lyngområder. Plantagen byder på mange vandre- og cykelstier, hvor jeres hund helt sikkert vil elske at gå på opdagelse sammen med jer.  

Skulle I være til golf, er der heller ej langt til den nærmeste golfplads. Og vil I opleve naturen omkring fra en hesteryg, udbyder det lokale ridecenter ture alle aldre.

Stranden, klitterne og Vesterhavet ligger kun få minutter i bil eller cykel fra sommerhuset på Stendyssevej 20, og er et vidunderligt sted at opholde sig, uanset årstid. Henne Strand, den populære badeby med dens supermarked, specialbutikker og adskillige restauranter er også et besøg værd.  

Det siger vores gæster om sommerhuset 41787

DE
D.
sagde , Deutschland

Das Haus steht auf ein natürlich angelegtes Grundstück und ist so angelegt, dass man sich auch draußen wohlfühlt. Bei drei Terrassen kann man zur jeder Tageszeit den richtigen Platz annehmen. Die Ausstattung im Wohnraum, in den Zimmern, im Bad und in der Küche sind gut, es ist an alles gedacht.



Soverum:3
Bolig-/Grundareal:76 / 1.227
Renoveret / Byggeår:2020 / 1985

Køkken:

Køleskab, fryser (80 L), Microbølgeovn, Opvaskemaskine.

Stue:

Brændeovn, Fladskærms-tv, danske og tyske kanaler.

Bad:

1 Badeværelse.

Sovepladser:

2 Dobbeltsenge, 2 Enkeltsenge

Øvrige:

Fiberbredbånd, Barnestol, trælaminat i stue, trælaminat i soveværelse, Varmepumpe, afskærmet terrasse, Overdækket terrasse, Åben terrasse, Havemøbler, Liggestole, Gasgrill, sandkasse, redskabsrum, Chromecast.

Henter data...

Værd at vide om Henne Strand

Henne Strand ligger i naturskønne omgivelser ved Vesterhavet. I et af vores sommerhuse i Henne Strand kan du holde en ferie, hvor du er tæt på både strand, indkøbsmuligheder og spisesteder. Henne Strand er en populær og livlig ferieby, som har meget at tilbyde, uanset om ferien skal være aktiv eller afslappende. Badestranden ved Henne Strand er meget bred, og om sommeren er der livreddere til stede på stranden.

Beliggenhed og landskab: Landskabet ved Henne Strand bærer præg af dets placering tæt på vestkysten. Du bor samtidig tæt på Blåbjerg Klitplantage og Filsø, så der er masser af muligheder for at opleve den skønne vestjyske natur, når du holder ferie i Henne Strand.

Indkøb og shopping: Der er gode indkøbsmuligheder i Henne Strand. Foruden et supermarked finder du en lang række specialbutikker, spisesteder og iscaféer i byen. Vil du på en shoppetur af de helt store, kan du overveje at køre en tur til Esbjerg, som har Danmarks længste gågade med over 200 butikker. Det tager cirka tre kvarter at køre til Esbjerg fra Henne Strand.

Oplevelse og udflugtsmål:

Muligheder for at være aktiv: Vandreture, cykelture, badning, lystfiskeri, fuglekiggeri og ravsøgning.

Hundeskove i nærheden: Den nærmeste hundeskov er Nr. Nebel Hundeskov, som ligger godt ti minutters kørsel fra Henne Strand.  Hundeskoven i Nr. Nebel er fuldt indhegnet. Der ligger desuden en hundeskov ved Nymindegab og en hundeskov ved Oksbøl.

Se priser
Persondata- og cookiepolitik
Søger...