Hyggeligt stråtækt feriehus i charmerende Houstrup – hund tilladt

4
icon
icon
icon
icon

Peder Larsensvej 17, Houstrup

- Sommerhusnr.: 30389
6 pers.
Antal personer
3500 m.
Nærmeste strand
3500 m.
Nærmeste indkøb
Max 2
Hund tilladt
2 pers.
Tømmespa
Sauna
Opvaskemaskine
Vaskemaskine
Tørretumbler
Fibernet
Gratis fiberbredbånd
Ikke-ryger hus
Ladning
Ingen opladning af elbil
Grøn strøm

Velkommen til Peder Larsensvej 17. Et dejligt og hyggeligt feriehus i naturskønne Houstrup, der kan danne rammerne omkring en dejlig ferie. Sommerhuset er på hele 125 m2 og har plads til 6 feriegæster. Her er spa, sauna samt alle hverdagens hjælpere, så I kan holde en afslappende ferie i rolige omgivelser.

Lyst og rummeligt feriehus med boblebad

Bliv budt velkommen i dette fine sommerhus, som bliver jeres base for en hyggelig ferie i Houstrup. Her er plads til familielivet og mulighed for at medbringe familiens firbenede venner, hundene. De 125 kvadratmeter byder blandt at på 3 fine værelser og 2 badeværelser. I sommerhuset har I mulighed for lidt velvære og afslapning med spa og sauna – helt perfekt efter en god lang dag med eventyr.

Feriehusets hjerterum må dog være det lyse opholdsrum, der forener køkken og stue i ét. Det store vinduesparti inviterer solens stråler indenfor, og brændeovnen sørger for varme og ægte feriestemning året rundt. Her er et veludstyret køkken med opvaskemaskine og stor 100L fryser, hvor I kan diske op med nogle lækre retter, der samler familien omkring spisebordet. Efter maden kan I samles i sofaerne. Med et Chromecast kan I her streame jeres yndlingsfilm eller serier og nyde underholdning sammen. Herfra er der også udgang til den dejlige terrasse.

Dejlig have afskærmet af smukke fyrretræer på Peder Larsensvej 17

Mod syd har I den dejlige terrasse, som er godt beskyttet bag de store gamle træer. Her kan I nyde roen, læen og privatlivet. Uanset om I ønsker at slappe af med en god bog, nyde måltider under åben himmel eller bare nyde roen, er her mulighed for det hele.

Houstrup – perfekt for naturelsker

Feriehuset er beliggende i det skønne ferieområde Houstrup nær skov og det brusende Vesterhav, som er 3,5 km herfra. Et hav af cykel- og vandrestier fører jer gennem landskabet, til havet eller den nærliggende Blåbjerg Plantage. Også for lystfiskere er her gode muligheder for at prøve lykken i de omkringliggende søer.

I Nørre Nebel har I mulighed for at handle. Også her ligger en bager, slagter og restauranter, hvis I vil gøre aftensmaden nem.



Soverum:3
Bolig-/Grundareal:125 / 2.130
Byggeår:2009

Køkken:

Køleskab, fryser (100 L), Microbølgeovn, Opvaskemaskine.

Stue:

Brændeovn, Fladskærms-tv, danske og tyske kanaler.

Bad:

Tømmespa, 2 badeværelser (Gulvvarme).

Sovepladser:

3 Dobbeltsenge

Øvrige:

Fiberbredbånd, sauna, Vaskemaskine, Tørretumbler, Barneseng, klinker med gulvarme i stue, Trægulv med gulvarme i soveværelse, afskærmet terrasse, Havemøbler, Liggestole, redskabsrum, Chromecast.

Henter data...

Værd at vide om Houstrup

Med Blåbjerg Klitplantage som nærmeste nabo ligger vores Sommerhuse i Houstrup i naturskønne omgivelser på den jyske vestkyst, få kilometer fra Vesterhavet. Der er masser af muligheder for at holde en både aktiv og afslappende ferie i Houstrup, og du bor i køreafstand til flere spændende udflugtsmål. Du har fx kun en halv times kørsel til den hyggelige fiskeriby Hvide Sande, som er kendt for sine charmerende havnemiljøer, og tilsvarende til Skjern Å, hvor der er gode muligheder for at få en laks på krogen.

Beliggenhed og landskab: Houstrup ligger tre kilometer fra Vesterhavet og fem-ti kilometer fra Ringkøbing Fjord. Blåbjerg Klitplantage grænser op til Houstrup. Her kan du få en skøn naturoplevelse, og der er masser af vandre- og cykelstier i plantagen.

Indkøb og shopping: Den nærmeste handelsby er Nr. Nebel, som ligger fire kilometer fra Houstrup. Her finder du både et stort supermarked og en lang række specialbutikker.

Oplevelse og udflugtsmål:

Muligheder for at være aktiv: Vandreture, cykelture, badning og lystfiskeri.

Hundeskove i nærheden: Der ligger en hundeskov i Blåbjerg Klitplantage ved Nymindegab, få kilometer fra Houstrup. Plantagen er indhegnet.

Se priser
Persondata- og cookiepolitik
Søger...