Feriebolig i Jegum Ferieland for hele Familien

3.5
icon
icon
icon
icon

Møllevangen 19, Jegum Ferieland

- Sommerhusnr.: 20437
10 pers.
Antal personer
11000 m.
Nærmeste strand
1000 m.
Nærmeste indkøb
Hund ikke tilladt
6 pers.
Vildmarksbad
Sauna
Opvaskemaskine
Vaskemaskine
Tørretumbler
Fibernet
Gratis fiberbredbånd
Ikke-ryger hus
Ladning
Opladning af elbil (medbring selv kabel/adapter)
Grøn strøm

Oplev en uforglemmelig ferie i det familievenlige Jegum Ferieland med base i et skønt sommerhus beliggende på Møllevangen 19. Sommerhuset blev bygget i 1999 og er nyligt renoveret i 2023. Med sine 147 kvadratmeter og kapacitet til 10 personer er dette sommerhus det perfekte valg for større familier eller vennegrupper.

Hyggelig og komfortabel indretning

Indenfor finder I køkkenet udstyret med alle nødvendige faciliteter til at gøre jeres ophold så behageligt som muligt. Her finder I en airfryer til nye kulunariske oplevelser og en praktisk opvaskemaskine, der gør oprydningen efter måltiderne legende let. I samme rum finder I et rummeligt spiseområde, hvor hele familien eller vennegruppen kan samle sig til hyggelige måltider.

I stuen kan I læne jer tilbage og nyde en afslappende stund foran brændeovnen, der skaber en varm og behagelig stemning. Stuen er udstyret med underholdningsmuligheder som Chromecast, så I kan streame jeres yndlingsprogrammer og film. Det er også her I finder bordfodbold, som i kan lave en hel tunnering ud af.

Sommerhuset har fem soverum. Fire af disse soverum er indrettet med komfortable dobbeltsenge, mens det femte soverum har to enkeltsenge – Her er plads til både familier og grupper af venner.

I badeværelset er der gulvvarme, hvilket giver en ekstra behagelig oplevelse, især på kolde morgener. Efter en dag fuld af oplevelser kan I slappe af i den behagelige sauna, der også er til rådighed i sommerhuset.

Vildmarksbad og udebruser

Fra stuen træder I ud på den overdækkede og delvist afskærmede terrasse. Her finder i både grill og havemøbler til en dag med mad under åben himmel, samt solvogne til de solrige dage. Herfra kan I træde ud på den 1540 kvm store plænegrund, der indbyder til spil og leg. Disse terrasser gør det nemt at finde det perfekte sted, om I vil solbade, spise udendørs eller bare slappe af med en god bog.

Haven har spændende aktiviteter for børnene som en gynge, en sandkasse og en trampolin. For elbil-ejere er der ladestik, hvilket gør det nemt og bekvemt at holde køreklare, mens I nyder jeres ferie uden bekymringer om opladning. I skal blot huske at medbringe jeres eget ladekabel.

Til ultimativ afslapning og velvære tilbyder sommerhuset også et udendørs vildmarksbad, hvor I kan sidde og nyde den friske luft under stjernehimlen. Der er også en udebruser til dem, der ønsker en forfriskende skylning efter en dag ved stranden eller i naturen.

Aktiviteter og attraktioner – Jegum Ferieland

Sommerhuset er bekvemt beliggende kun 1.000 meter fra nærmeste indkøbsmuligheder, hvilket gør det nemt og hurtigt at handle ind til daglige behov. Derudover er havet inden for rækkevidde, blot 11 kilometer væk, hvilket giver mulighed for dejlige strandture og badeoplevelser.

Selve Jegum Ferieland byder på mange muligheder for både afslapning og aktiv ferie. Området er omgivet af naturskønne landskaber, der indbyder til vandre- og cykelture, hvilket gør det til et ideelt sted for naturelskere. Der er også flere legepladser og sportsfaciliteter, hvor både børn og voksne kan boltre sig og have det sjovt.

Med sin placering i Jegum Ferieland og de mange tilgængelige aktiviteter og faciliteter, er sommerhuset på Møllevangen 19 det perfekte udgangspunkt for en mindeværdig ferie for hele familien.



Soverum:5
Bolig-/Grundareal:147 / 1.540
Renoveret / Byggeår:2023 / 1999

Køkken:

Køleskab, fryser (80 L), Microbølgeovn, Opvaskemaskine.

Stue:

Brændeovn, Fladskærms-tv, Parabol (tyske kanaler), DVD, radio.

Bad:

2 badeværelser (Gulvvarme).

Sovepladser:

4 Dobbeltsenge, 2 Enkeltsenge

Øvrige:

Fiberbredbånd, sauna, Vaskemaskine, Tørretumbler, Barnestol, trælaminat i stue, trælaminat i soveværelse, Varmepumpe, afskærmet terrasse, Overdækket terrasse, Åben terrasse, Havemøbler, Liggestole, Grill, sandkasse, gynge, redskabsrum, carport, Ladestik til el-bil, Chromecast, Vildmarksbad, Udebruser.

Henter data...

Værd at vide om Jegum

Jegum er et ferieområde, som er meget efterspurgt på grund af dets skønne natur og muligheden for at holde en ferie i fredfyldte omgivelser og i kort afstand til Vesterhavet, attraktioner og indkøbsmuligheder. Den nærmeste strand er Børsmose Strand, som ligger cirka 10 kilometer fra Jegum, hvor det er tilladt at tage bilen hele vejen ned på strandbredden. Du er desuden tæt på livlige feriebyer som Blåvand, Henne Strand og Vejers Strand, når du holder ferie i Jegum.

Beliggenhed og landskab: Sommerhuse i Jegum ligger i et fredfyldt område i Vestjylland. Der er masser af skov i området, og du er tæt på Filsø, når du holder ferie i Jegum. Du bor desuden i en fornuftig køreafstand til både Ringkøbing Fjord og Vadehavet, som begge er en stor oplevelse for naturelskere.

Indkøb og shopping: Der er en købmandsbutik og en café i Jegum. Det nærmeste større supermarked ligger i Oksbøl, cirka fem minutters kørsel fra Jegum.

Oplevelse og udflugtsmål:

  • Sportspark Blåvandshuk (ca. 5. kilometer)
  • Filsø (ca. 5 kilometer)
  • Børsmose Strand (ca. 10 kilometer)
  • Blåvand Zoo (ca. 10 kilometer)
  • Tirpitz (ca. 10 kilometer)
  • Legoland (ca. 60 kilometer)

Muligheder for at være aktiv: Vandreture, cykelture, fuglekiggeri og badning.

Hundeskove i nærheden: Den nærmeste hundeskov ligger i Ål Plantage ved Oksbøl, cirka fem minutters kørsel fra Jegum, og der er tale om en fuldt indhegnet hundeskov.

Se priser
Persondata- og cookiepolitik
Søger...