Charmerende sommerhus med spa og sauna

3.5
icon
icon
icon
icon

Enebærvangen 4, Jegum Ferieland

- Sommerhusnr.: 20405
6 pers.
Antal personer
11000 m.
Nærmeste strand
400 m.
Nærmeste indkøb
Max 2
Hund tilladt
2 pers.
Tømmespa
Sauna
Opvaskemaskine
Vaskemaskine
Tørretumbler
Fibernet
Gratis fiberbredbånd
Ikke-ryger hus
Ladning
Ingen opladning af elbil
Grøn strøm

Leder I efter jeres næste feriedestination, hvor der er plads til afslapning og hygge? Dette skønne sommerhus i Jegum Ferieland beliggende på Enebærvangen 4, byder på en perfekt kombination af komfort og funktionalitet. Med generøse 100m2 boligareal og plads til op til seks personer, tilbyder dette sommerhus den ideelle ramme for en afslappende ferie. Uanset om I rejser med familie eller venner, vil sommerhuset danne den perfekte baggrund for en uforglemmelig tid.

Komfortabel og hyggelig indretning med brændeovn

Indendørs byder huset på en lys og indbydende atmosfære med lyse træpaneler, der skaber en varm og behagelig stemning. Det åbne køkken er designet til både praktisk madlavning og socialt samvær, med en smuk udsigt ud mod spisebordet, så I kan fortsætte med jeres brætspil, mens I tilbereder lækre måltider. En praktisk opvaskemaskine gør oprydningen let, så I hurtigt kan vende tilbage til hyggen. I stuen finder I komfortable siddepladser foran brændeovnen, perfekt til afslapning og hygge. Her kan I også streame jeres yndlingsserier på husets Chromecast. En energivenlig varmepumpe sikrer behagelig opvarmning, og det er rart at vide, at I bidrager til en bæredygtig løsning under jeres ophold.

Sommerhuset har to soveværelser med dobbeltsenge og et tredje værelse med to enkeltsenge – det ideelle sted for børnene at have deres eget rum. Alle værelser er lyst indrettet, hvilket skaber en behagelig atmosfære. I badeværelset vil I finde en lyst indrettet oase med plads til afslapning. Her er der en rummelig tømmespa til to personer og en sauna, perfekt til at slappe af efter en dag fyldt med sjove aktiviteter. Der er også et praktisk vasketårn til rådighed, så I nemt kan holde jeres garderobe ren under opholdet. Med gulvvarme er der ekstra komfort og varme, der tilføjer en behagelig følelse til jeres ophold. 

Leg og afslapning under åben himmel

Udendørsoplevelsen begynder, når I træder ud fra stuen og ud på husets terrasse, som byder på en hyggelig og delvist overdækket oase. Her finder I alt, hvad I behøver for en fantastisk ferie. Fra grill til havemøbler, solsenge og parasol, er alt til rådighed for jeres komfort. Til børnene og jeres firbenede venner er der en rummelig plæne på hele 1602 kvadratmeter, hvor leg og spil kan udfolde sig frit. Der er også en gynge til børnene, der indbyder til sjov og leg under åben himmel.

Oplev Nærheden: Attraktioner og Aktiviteter

Området omkring Enebærvangen 4 giver jer en bred vifte af muligheder for spændende oplevelser. Med havet blot 11 kilometer væk og indkøbsmuligheder kun 400 meter derfra, er der masser af muligheder for en skøn og bekvem ferieoplevelse. Den unikke, rolige atmosfære i Jegum Ferieland sætter scenen for en afslappende ferie med mulighed for fantastiske naturoplevelser lige uden for døren. I lokalområdet er der adgang til faciliteter som legepladser, caféer og dagligvarebutikker, og de omkringliggende ferieområder byder på et væld af aktiviteter, til alle aldre. Med denne beliggenhed er der et væld af oplevelser at udforske lige rundt om hjørnet.



Soverum:3
Bolig-/Grundareal:100 / 1.602
Byggeår:2005

Køkken:

Køleskab, fryser (30 L), Microbølgeovn, Opvaskemaskine.

Stue:

Brændeovn, Fladskærms-tv, danske og tyske kanaler, radio.

Bad:

Tømmespa, 2 badeværelser (Gulvvarme).

Sovepladser:

2 Dobbeltsenge, 2 Enkeltsenge

Øvrige:

Fiberbredbånd, sauna, Vaskemaskine, Tørretumbler, Barneseng, Barnestol, klinker med gulvarme i stue, trælaminat i soveværelse, Varmepumpe, afskærmet terrasse, Overdækket terrasse, Åben terrasse, Havemøbler, Liggestole, Grill, gynge, redskabsrum, Chromecast.

Henter data...

Værd at vide om Jegum

Jegum er et ferieområde, som er meget efterspurgt på grund af dets skønne natur og muligheden for at holde en ferie i fredfyldte omgivelser og i kort afstand til Vesterhavet, attraktioner og indkøbsmuligheder. Den nærmeste strand er Børsmose Strand, som ligger cirka 10 kilometer fra Jegum, hvor det er tilladt at tage bilen hele vejen ned på strandbredden. Du er desuden tæt på livlige feriebyer som Blåvand, Henne Strand og Vejers Strand, når du holder ferie i Jegum.

Beliggenhed og landskab: Sommerhuse i Jegum ligger i et fredfyldt område i Vestjylland. Der er masser af skov i området, og du er tæt på Filsø, når du holder ferie i Jegum. Du bor desuden i en fornuftig køreafstand til både Ringkøbing Fjord og Vadehavet, som begge er en stor oplevelse for naturelskere.

Indkøb og shopping: Der er en købmandsbutik og en café i Jegum. Det nærmeste større supermarked ligger i Oksbøl, cirka fem minutters kørsel fra Jegum.

Oplevelse og udflugtsmål:

  • Sportspark Blåvandshuk (ca. 5. kilometer)
  • Filsø (ca. 5 kilometer)
  • Børsmose Strand (ca. 10 kilometer)
  • Blåvand Zoo (ca. 10 kilometer)
  • Tirpitz (ca. 10 kilometer)
  • Legoland (ca. 60 kilometer)

Muligheder for at være aktiv: Vandreture, cykelture, fuglekiggeri og badning.

Hundeskove i nærheden: Den nærmeste hundeskov ligger i Ål Plantage ved Oksbøl, cirka fem minutters kørsel fra Jegum, og der er tale om en fuldt indhegnet hundeskov.

Se priser
Persondata- og cookiepolitik
Søger...