Sommerhus til familieafslapning i Houstrup

3
icon
icon
icon

Højsvej 34, Houstrup

- Sommerhusnr.: 30680
4 pers.
Antal personer
3500 m.
Nærmeste strand
3300 m.
Nærmeste indkøb
Hund ikke tilladt
Opvaskemaskine
Fibernet
Gratis fiberbredbånd
Ikke-ryger hus
Ladning
Ingen opladning af elbil
Grøn strøm

På Højsvej 34 i det smukke Houstrup ligger dette indbydende sommerhus. Oprindeligt opført i 1976 og gennemrenoveret i 2021, tilbyder dette hyggelige sommerhus på 54 m2 plads til 4 personer. Sommerhuset er det perfekte tilflugtssted for familien, der ønsker en afslappende ferie uden rengøringsbesvær, da slutrengøring er inkluderet i opholdet.

Saml Familien i Komfort og Hygge

Når I træder indenfor, mærker I straks den klassiske sommerhusstemning, hvor der er tænkt på alle detaljer. Køkken, spisestue og stue er forenet i ét, hvilket gør det nemt at holde øje med børnene, mens de slapper af i den bløde sofa og streamer deres yndlingsserier og film via Chromecast.

I stuen findes også en hyggelig brændeovn, så I rigtig kan nyde den klassiske sommerhuscharme fra den store, bløde sofa. Køkkenet er praktisk indrettet med en opvaskemaskine og en airfryer, som gør madlavningen både nem og alsidig.

Sommerhuset råder over to soveværelser; det ene med en dobbeltseng og det andet med en køjeseng. Derudover er der to ekstra sovepladser i annekset, hvilket skaber den perfekte fordeling til familien. Sommerhuset har også et moderne badeværelse, som sikrer jer alle de nødvendige faciliteter for en behagelig ferie.

Sol og natur – Ultimativ afslapning

Fra stuen kan I træde ud på den delvist overdækkede terrasse, som er perfekt indrettet til jeres ferie. Her finder I komfortable havemøbler og en gasgrill, så I kan nyde aftener med madlavning under åben himmel. Der er også solvogne til jer, som elsker at slappe af og nyde solen i ferien.

Fra sommerhusets terrasse kan I se ud over den 816 m2 store naturgrund, hvor I kan være heldige at få besøg af skovens dyr. Derudover er der et praktisk redskabsskur, hvor I kan opbevare jeres cykler.

Fra Højsvej 34 til lokale eventyr – Familieoplevelser i Houstrup

Området omkring Houstrup byder på mange spændende oplevelser for hele familien. De smukke vandre- og cykelruter giver jer mulighed for at udforske den fantastiske natur og de omkringliggende skove. Disse ruter byder på vidunderlige naturoplevelser og er perfekte til både afslappende ture og mere energiske udfoldelser.

En unik aktivitet er skinnecyklerne i Nørre Nebel, hvor I kan cykle på skinner og opleve landskabet på en anderledes og sjov måde. I Nørre Nebel finder I også adskillige specialbutikker, hvor I kan shoppe lokale produkter og måske finde en særlig souvenir med hjem. Efter en dag fyldt med aktiviteter, kan I slutte dagen af med en lækker is fra en af byens isboder.

Houstrup og omegn tilbyder noget for enhver smag og gør det nemt at skabe mindeværdige stunder sammen som familie. Desuden ligger stranden kun 3500 meter væk, så en dag ved havet er altid indenfor rækkevidde. Indkøbsmulighederne er også let tilgængelige, da I kun har 3300 meter til nærmeste butik.



Soverum:2
Bolig-/Grundareal:54 / 816
Renoveret / Byggeår:2021 / 1976

Køkken:

Køleskab, fryser (60 L), Microbølgeovn, Opvaskemaskine.

Stue:

Brændeovn, Fladskærms-tv, tyske kanaler.

Bad:

1 Badeværelse.

Sovepladser:

1 Dobbeltseng, 1 Etageseng

Øvrige:

Fiberbredbånd, Trægulv i stue, Trægulv i soveværelse, Varmepumpe, Overdækket terrasse, Havemøbler, Liggestole, Gasgrill, redskabsrum, Chromecast.

Henter data...

Værd at vide om Houstrup

Med Blåbjerg Klitplantage som nærmeste nabo ligger vores Sommerhuse i Houstrup i naturskønne omgivelser på den jyske vestkyst, få kilometer fra Vesterhavet. Der er masser af muligheder for at holde en både aktiv og afslappende ferie i Houstrup, og du bor i køreafstand til flere spændende udflugtsmål. Du har fx kun en halv times kørsel til den hyggelige fiskeriby Hvide Sande, som er kendt for sine charmerende havnemiljøer, og tilsvarende til Skjern Å, hvor der er gode muligheder for at få en laks på krogen.

Beliggenhed og landskab: Houstrup ligger tre kilometer fra Vesterhavet og fem-ti kilometer fra Ringkøbing Fjord. Blåbjerg Klitplantage grænser op til Houstrup. Her kan du få en skøn naturoplevelse, og der er masser af vandre- og cykelstier i plantagen.

Indkøb og shopping: Den nærmeste handelsby er Nr. Nebel, som ligger fire kilometer fra Houstrup. Her finder du både et stort supermarked og en lang række specialbutikker.

Oplevelse og udflugtsmål:

Muligheder for at være aktiv: Vandreture, cykelture, badning og lystfiskeri.

Hundeskove i nærheden: Der ligger en hundeskov i Blåbjerg Klitplantage ved Nymindegab, få kilometer fra Houstrup. Plantagen er indhegnet.

Se priser
Persondata- og cookiepolitik
Søger...