Strandnært sommerhus til 6 personer i Skodbjerge

4
icon
icon
icon
icon

Skodbjergevej 38, Skodbjerge

- Sommerhusnr.: C3537
6 pers.
Antal personer
400 m.
Nærmeste strand
4500 m.
Nærmeste indkøb
Max 2
Hund tilladt
2 pers.
Tømmespa
Sauna
Opvaskemaskine
Vaskemaskine
Tørretumbler
Internet
Gratis internet
Ikke-ryger hus
Ladning
Opladning af elbil (medbring selv kabel/adapter)
Grøn strøm

Velkommen til det charmerende sommerhus på Skodbjergevej 38. På de 106 velindrettede kvadratmeter kan I finde alt, hvad I behøver for at skabe uforglemmelige minder med familie og venner. Hunden er også velkommen her. Moderne faciliteter, som en energibesparende luft-til-luft varmepumpe, ladestik til elbilen, vaskemaskine/tørretumbler og brændeovn kommer I ikke til at mangle. Beliggenheden på en skøn klitgrund, kun 400 meter fra stranden gør, at I vil få fuld glæde at den friske vesterhavsluft med havets brusen som baggrunds-lydtæppe.

Lyst, venligt og hyggeligt

Feriestemningen melder sig straks, man træder ind ad døren til Skodbjergevej 38. De lyse og venligt indrettede opholdsrum med træbeklædte vægge og lofter op i kip giver et frit og luftigt miljø. Det fine lysindfald gennem vindues- og dørpartier bidrager til, at man føler sig midt i naturen, og udsigten kan man falde i staver over. Med ild i brændeovnen kan I hygge jer sammen i stuen, spille et spil eller trække jer tilbage med en god bog. I alkoven kan børnene lege, eller man kan tage lur i løbet af dagen.

Køkkenet indeholder alt, hvad I behøver for at forkæle hinanden med lækre hjemmelavede måltider, herunder induktionskomfur, opvaskemaskine og en separat 94 l fryser. Desuden er der en tørretumbler samt en vaskemaskine, som gør det nemt at holde tøjet rent i løbet af ferien.

Afslapning og komfort

De 3 rummelige soverum, hvoraf det ene har en dobbeltseng, og de 2 andre hver indeholder 2 enkeltsenge, har komfortable sengepladser til op til 6 personer. I finder 2 badeværelser med gulvvarme, og i forbindelse med det store badeværelse er også spabad og sauna, så I kan nyde lidt ekstra wellness efter en begivenhedsrig dag. Den energibesparende luft-til-luft varmepumpe giver et behageligt indeklima året rundt. Der er også ladestik til el-bilen til rådighed, hvilket er praktisk for feriegæster med elbil.

Fantastiske udeoplevelser

Sommerhuset ligger kun 400 meter fra Vesterhavet, hvilket giver jer nem adgang til skønne stranddage. Med panoramaudsigt over det omkringliggende landskab, vil I føle jer helt tæt på naturen. Den store grund på godt 2700 m2 giver god plads til udendørs aktiviteter og hyggelige stunder med familien. Om aftenen kan I samles ved grillen og nyde et måltid på den overdækkede terrasse.

Ferie i Skodbjerge

Sommerhusets beliggenhed gør hverdagen nem og bekvem med kun 4500 meter til nærmeste indkøbsmulighed. Skodbjerge er en naturskøn perle beliggende på den danske vestkyst. Området er kendt for sine imponerende klitlandskaber og brede sandstrande, som strækker sig så langt øjet rækker. Skodbjerge byder på en fredelig atmosfære, hvor I kan nyde naturen på nært hold, uanset om I foretrækker lange gåture langs kysten, cykelture gennem klitterne eller blot at slappe af ved vandet. Det idylliske område giver jer mulighed for at finde ro og lade op, så I kommer helt friske hjem fra ferien.



Soverum:3
Bolig-/Grundareal:106 / 2.735
Byggeår:2008

Køkken:

Køleskab, fryser (94 L), Microbølgeovn, Opvaskemaskine.

Stue:

Brændeovn, Fladskærms-tv, Parabol (tyske kanaler), radio.

Bad:

Tømmespa, 2 badeværelser (Gulvvarme).

Sovepladser:

1 Dobbeltseng, 4 Enkeltsenge

Øvrige:

Gratis trådløs internet, sauna, Vaskemaskine, Tørretumbler, trælaminat i stue, trælaminat i soveværelse, Varmepumpe, afskærmet terrasse, Overdækket terrasse, Åben terrasse, Havemøbler, Liggestole, Grill, redskabsrum, Ladestik til el-bil.

Henter data...

Værd at vide om Skodbjerge

Skodbjerge er et ideelt sted at holde ferie, hvis du vil holde den i rolige og naturskønne omgivelser ved Vesterhavet og Ringkøbing Fjord. Stranden ved Skodbjerge er meget bred og indbyder til badning om sommeren og til lange gåture i vinterhalvåret. Sommerhuse i Skodbjerge ligger et kvarters kørsel syd for Hvide Sande, som er en charmerende fiskeriby med havnemiljøer på både havsiden og fjordsiden. Du bor også tæt på Tipperne, som er et af de mest imponerende fuglereservater i Danmark.

Beliggenhed og landskab: Landskabet i Skodbjerge er præget af beliggenheden mellem hav og fjord med strande, klitter og hedeområder. Der er et rigt dyreliv i Skodbjerge. Du kan blandt andet være heldig at se råvildt, harer og ræve.

Indkøb og shopping: Skodbjerge ligger et kvarters kørsel fra Hvide Sande, hvor du finder flere store supermarkeder og en lang række specialbutikker. Der er desuden en købmand i Bjerregård, som ligger ti minutters kørsel syd for Skodbjerge.

Oplevelse og udflugtsmål:

Muligheder for at være aktiv: Vandreture, cykelture, badning, vandsport, lystfiskeri, fuglekiggeri og ravsøgning.

Hundeskove i nærheden: Den nærmeste hundeskov ligger ved Nymindegab i Blåbjerg Klitplantage. Det tager cirka et kvarter i bil at komme til hundeskoven fra Skodbjerge.

Se priser
Persondata- og cookiepolitik
Søger...