Velholdt, hyggeligt og stråtækt sommerhus i Vester Husby

3
icon
icon
icon

Vester Mosevej 64, Vester Husby

- Sommerhusnr.: L6603
6 pers.
Antal personer
1900 m.
Nærmeste strand
2400 m.
Nærmeste indkøb
Max 1
Hund tilladt
Opvaskemaskine
Vaskemaskine
Fibernet
Gratis fiberbredbånd
Ikke-ryger hus
Ladning
Ingen opladning af elbil
Grøn strøm

Hvis I er på udkig efter et hyggeligt sommerhus til at danne rammerne for jeres næste ferie i Danmark, så behøver I ikke at lede meget længere. På Vester Mosevej 64 i Vester Husby, finder I dette charmerende og velholdte sommerhus, hvor komfort og naturskønne omgivelser danner rammen om den perfekte ferieoplevelse. Huset rummer alle de nødvendige faciliteter, der vil gøre jeres ophold både behageligt og mindeværdigt.

Vester Mosevej 64 – Garanti for hyggelige stunder

Dette hyggelige sommerhus har et areal på 86m2 og indeholder tre rummelige soverum, hvilket giver komfortabel plads til op til 6 personer. Indretningen er både praktisk og stilfuld, og med flere bekvemmeligheder såsom opvaskemaskine og en separat fryser på 40 liter, gør det hele opholdet nemmere og mere bekvemt for jer. Huset råder også over en vaskemaskine, så I kan vaske tøj efter behov. Sommerhusets luft-til-luft varmepumpe sikrer en behagelig temperatur i hele huset. Sommerhuset i Vester Husby er udstyret med en brændeovn, der er garant for at skabe en varm og indbydende atmosfære, især på de køligere aftener. Sommerhuset tillader derudover også at medbringe en enkelt hund, så jeres firbenede ven kan nyde ferien sammen med jer.

Udendørs Glæder og Aktiviteter

Udendørsområderne er designet til både afslapning og aktiviteter. Den afskærmede terrasse, lukkede terrasse og overdækkede terrasse giver jer flere muligheder for at nyde den friske luft, uanset vejret. I kan tilberede lækre måltider på grillen og nyde dem sammen med familien i de komfortable havemøbler. For de yngste gæster er der en trampolin, som vil give mange timers underholdning, samt den dejlige store græsplæne, hvor det kun er fantasien der sætter grænser for legen.

Rolig beliggenhed

Sommerhusets beliggenhed er ideel for strand- og naturelskere. Der er kun 1900 meter til den nærmeste strand, hvor I kan nyde sol, sand og hav. Indkøbsmulighederne ligger heller ikke langt væk, kun 2400 meter, hvilket gør det let og bekvemt at handle ind under jeres ophold.
På trods af den rolige beliggenhed, skal I ikke lede længe efter forskellige aktiviteter. Syd for huset finder I feriebyen Søndervig, der blot er 15 minutters kørsel derfra, og her kan I finde en masse forskellige aktiviteter. Nord for huset finder I den hyggelige by, Thorsminde, der kan tilbyde gode muligheder for lystfiskeri eller bare god fisk fra den lokale fiskebutik.
Helt generelt er området i Vester Husby et meget naturskønt område. Her kan I for alvor slå koldt vand i blodet, og nyde roen og den friske luft til at lade jeres batterier op, og få et dejligt afbræk fra dagligdagen.



Soverum:3
Bolig-/Grundareal:86 / 5.020
Byggeår:1975

Køkken:

Køleskab, fryser (40 L), Microbølgeovn, Opvaskemaskine.

Stue:

Brændeovn, Fladskærms-tv, Parabol (tyske kanaler).

Bad:

1 Badeværelse.

Sovepladser:

2 Dobbeltsenge, 2 Enkeltsenge

Øvrige:

Fiberbredbånd, Vaskemaskine, Barnestol, stengulv i stue, trælaminat i soveværelse, Varmepumpe, afskærmet terrasse, lukket terrasse, Overdækket terrasse, Havemøbler, Liggestole, Grill, redskabsrum.

Henter data...

Værd at vide om Vedersø Klit

På en ferie i sommerhus i Vedersø Klit er du garanteret rolige omgivelser tæt på Vesterhavet. Her er langt de fleste feriehuse beliggende på store naturgrunde, ligesom størstedelen er med stråtag. Vedersø Klit ligger 20 minutters kørsel fra den hyggelige og charmerende fiskeriby Thorsminde og i tilsvarende køreafstand til den livlige ferieby Søndervig, hvor du blandt meget andet finder en af Danmarks bedste badestrande.

Beliggenhed og landskab: Vedersø Klit ligger i naturskønne omgivelser og tæt på flere vestjyske naturperler. Du har mindre end tyve minutters kørsel til Naturpark Nissum Fjord og til Vest Stadil Fjord, som er en af de mest fascinerende fuglerastepladser i Danmark. Vedersø Klit ligger samtidig umiddelbart syd for Husby Klitplantage, som altid indbyder til en vandre- eller cykeltur.

Indkøb og shopping: Der er en købmandsbutik i Vedersø Klit, som har et stort udvalg af dagligvarer. De nærmeste større handelsbyer er Ringkøbing og Holstebro, som begge ligger cirka en halv times kørsel fra Vedersø Klit.

Oplevelse og udflugtsmål:

  • Husby Klitplantage
  • Vest Stadil Fjord (ca. 10 kilometer)
  • Naturpark Nissum Fjord (ca. 10 kilometer)
  • Kaj Munks Præstegård
  • Lyngvig Fyr (ca. 25 kilometer)
  • Strandingsmuseum St. George (ca. 15 kilometer)

Muligheder for at være aktiv: Vandreture, cykelture, badning, fuglekiggeri, drageflyvning og ravsøgning.

Hundeskove i nærheden: Husby Hundeskov ligger nogle få kilometer fra Vedersø Klit. Alternativt kan du tage hunden med til Ulfborg Hundeskov, som ligger cirka et kvarters kørsel fra Vedersø Klit. Her består  Hundeskoven af både skov og et større åbent græsareal med masser af plads til både dig og din hund.

Se priser
Persondata- og cookiepolitik
Søger...