Sommerhus med spa og sauna til 8 personer

4
icon
icon
icon
icon

Bjålumvej 5, Nymindegab

- Sommerhusnr.: A1530
8 pers.
Antal personer
1300 m.
Nærmeste strand
6200 m.
Nærmeste indkøb
Hund ikke tilladt
2 pers.
Tømmespa
Sauna
Opvaskemaskine
Vaskemaskine
Tørretumbler
Fibernet
Gratis fiberbredbånd
Ikke-ryger hus
Rabat i lavsæsonen
Book to uger i lavsæsonen og spar 25%.
Ladning
Ingen opladning af elbil
Grøn strøm

På Bjålumvej 5 i Nymindegab finder i et rummeligt sommerhus med plads til op til 8 personer. Feriehuset er renoveret i 2024, og herfra kan I nyde nærheden til fjord og hav, og have en fin base for oplevelser i den vestjyske natur. I vil have alle moderne bekvemmeligheder til rådighed, som for eksempel induktionskomfur, vaskemaskine, tørretumbler og energibesparende varmepumpe. Med 4 soveværelser og 3 badeværelser sikres komfort til alle.

Feriestemning og salt i luften

Man føler feriestemningen straks, man træder ind i huset på Bjålumvej 5 i Nymindegab. Med kapacitet til 8 personer er dette sommerhus ideelt til større familier eller en gruppe venner, der ønsker at tilbringe tid sammen. Hyg jer sammen ved den knitrende ild i brændeovnen, spil et brætspil ved spisebordet eller arrangér en lille wellnessaften i spabad og sauna.

Der er 3 badeværelser med gulvvarme, hvilket sikrer en behagelig start på dagen, uanset årstiden. I har rådighed over både vaskemaskine og tørretumbler, så I kan friske håndklæderne op i løbet af ferien. Den energivenlige luft til luft varmepumpe sikrer en behagelig temperatur året rundt. Med 4 soverum, herunder 2 med dobbeltsenge og 2 med enkeltsenge, er der god plads til både venner og familie. Her kan I fordele pladserne efter behag, og få en god nats søvn i de komfortable senge. Læg mærke til, at den friske vesterhavsluft gør noget godt for nattesøvnen.

Afslapning udendørs på Bjålumvej 5

Sommerhuset i Nymindegab har flere terrasser, der passer til alle behov. I kan nyde solen på den åbne terrasse eller finde skygge og læ på den afskærmede, lukkede eller overdækkede terrasse. Naturgrunden giver børnene plads til at lege og udforske.

De friske morgener kan nydes med en kop kaffe på terrassen, mens I planlægger dagens oplevelser. Med blot 6,2 km til det nærmeste indkøbssted er det nemt at skaffe friske råvarer til dagens måltider.

Beliggende blot 50 meter fra Ringkøbing Fjord og 1300 meter fra Vesterhavet, giver sommerhuset nem adgang til strandlivet og sjove aktiviteter ved vandet. Efter en dag ved stranden kan du tilberede en lækker middag i det fuldt udstyrede køkken, eller I kan tænde op i grillen, hvor I kan nyde et lækkert grillmåltid sammen.

Sommerhuset tilbyder alle tænkelige faciliteter til en afslappende og mindeværdig ferieoplevelse. Slutrengøringen er obligatorisk og gør det endnu mere bekvemt at nyde ferien til sidste øjeblik uden bekymringer.

Ferie i Nymindegab

Nymindegab er en charmerende kystby beliggende i det vestlige Jylland, kendt for sin storslåede natur og rige kulturhistorie. Byen er omgivet af betagende landskaber, herunder klitplantager, heder og det smukke Vesterhav, der blot ligger en kort gåtur fra sommerhuset. Området er ideelt for naturelskere og friluftsentusiaster, med utallige muligheder for vandreture, cykling og vandsport. Nymindegab Museum tilbyder indsigt i områdets fascinerende historie og lokale kultur, mens byens hyggelige atmosfære og venlige indbyggere gør det til et perfekt feriemål for både afslapning og eventyr.



Soverum:4
Bolig-/Grundareal:174 / 666
Renoveret / Byggeår:2024 / 1979

Køkken:

Køleskab, fryser (87 L), Microbølgeovn, Opvaskemaskine.

Stue:

Brændeovn, Fladskærms-tv, Parabol (tyske kanaler), radio.

Bad:

Tømmespa, 3 badeværelser (Gulvvarme).

Sovepladser:

2 Dobbeltsenge, 4 Enkeltsenge

Øvrige:

Fiberbredbånd, sauna, Vaskemaskine, Tørretumbler, trælaminat Trægulv med gulvarme i stue, trælaminat med gulvarme i soveværelse, Varmepumpe, Varmepumpe, afskærmet terrasse, lukket terrasse, Overdækket terrasse, Åben terrasse, Havemøbler, Liggestole, Grill, carport.

Henter data...

Værd at vide om Bjerregård

Når du holder ferie i et Sommerhus i Bjerregård, bor du i rolige omgivelser midt i naturen, ganske tæt på de skønne badestrande ved Vesterhavet. Området byder på et rigt dyreliv, og du har mindre end tyve minutters kørsel til Tipperne, som er en af de vigtigste og mest imponerende rastepladser for trækfugle i Danmark. Du er samtidig tæt på den hyggelige fiskeriby Hvide Sande, som blandt andet er kendt for sine charmerende og forskelligartede havnemiljøer.

Beliggenhed og landskab: Bjerregård ligger mellem Vesterhavet og Ringkøbing Fjord. Der er en skøn badestrand ved Bjerregård, og den sydlige del af Bjerregård består af store uberørte hede- og klitarealer. Her kan du være heldig at se både rådyr, harer, firben og ræve.

Indkøb og shopping: Der er en købmand i Bjerregård, hvor du kan købe dagligvarer og friskbagt morgenbrød året rundt. Der er 7 kilometer til Nymindegab og 15 kilometer til Hvide Sande, hvor du finder
et stort udvalg af butikker.

Oplevelse og udflugtsmål:

Muligheder for at være aktiv: Vandreture, cykelture, badning, vandsport, drageflyvning og ravsøgning.

Hundeskove i nærheden: Den nærmeste hundeskov ligger i Blåbjerg Klitplantage ved Nymindegab.

Se priser
Persondata- og cookiepolitik
Søger...