Nyd ferien i skønne naturomgivelser nær Blåvand  

3.5
icon
icon
icon
icon

Solhaven 27, Blåvand

- Sommerhusnr.: 60623
8 pers.
Antal personer
1500 m.
Nærmeste strand
1500 m.
Nærmeste indkøb
Max 2
Hund tilladt
Opvaskemaskine
Vaskemaskine
Tørretumbler
Fibernet
Gratis fiberbredbånd
Ikke-ryger hus
Ladning
Ingen opladning af elbil
Grøn strøm

Fra efteråret 2024 tilbydes for første gang dette charmerende sommerhus, beliggende på en smuk, lyngdækket naturgrund tæt ved vandet, med adgang til maleriske vandrestier og kun en kort gåtur fra Blåvand Midtby.

Masser af hygge og stemning

Som gæst i denne stemningsfulde feriebolig kan I nyde 79 m² boligareal, der rummer en stor, lys stue med køkken-alrum, en hyggelig brændeovn, to soveværelser med dobbeltsenge og et badeværelse med gulvvarme. 

Til sommerhuset hører desuden en nyere tilbygning, som indeholder et stort værelse på 18 m² med plads til to voksne og to børn – ideelt til feriens børne- eller teenagegruppe. Tilbygningen har eget toilet og en skrivebordsplads, som giver mulighed for kreative eller faglige aktiviteter, mens resten af familien nyder hovedhuset.

Derudover er der i tilbygningen en garage med plads til bil, surfbræt m.m. 

Skønt udeliv 

Udendørsarealerne byder på flere solterrasser, så I kan følge solens gang og nyde måltiderne under åben himmel – både morgen, middag og aften. Terrasserne er udstyret med parasoller, borde og bænke, og der er også et hyggeligt udekøkken samt en kulgrill til lejernes fornøjelse.

For familiens mindste findes en sansegynge og en lille sandkasse på grunden. Sommerhuset er perfekt til familieferier, ophold med hund eller skrive- og fordybelsesophold. Her er både WiFi, kabel-tv og Chromecast installeret, så I kan slappe af med underholdning efter en dag fyldt med oplevelser. 

Spændende oplevelser i lokalområdet 

I nærområdet ligger Hvidbjerg Strands vandland, Tirpitz-museet og Blåvand Zoo i gåafstand – der er masser at se og opleve. Vi glæder os til at byde jer velkommen i denne dejlige ejendom, beliggende i Blåvands smukkeste naturomgivelser.

 



Soverum:2
Bolig-/Grundareal:97 / 2.000
Renoveret / Byggeår:2002 / 1993

Køkken:

Køleskab, fryser (40 L), Microbølgeovn, Opvaskemaskine.

Stue:

Brændeovn, Fladskærms-tv, danske og tyske kanaler, radio.

Bad:

1 Badeværelse (Gulvvarme), 1 gæstetoilet.

Sovepladser:

3 Dobbeltsenge, 1 Etageseng

Øvrige:

Fiberbredbånd, Vaskemaskine, Tørretumbler, Barneseng, Barnestol, Trægulv i stue, trælaminat i soveværelse, afskærmet terrasse, Overdækket terrasse, Åben terrasse, Havemøbler, Liggestole, Grill, gynge, redskabsrum, Chromecast.

Henter data...

Værd at vide om Blåvand

Blåvand er med sin beliggenhed som det vestligste punkt i Danmark et særdeles populært feriemål. Holder du ferie i et af vores sommerhuse i Blåvand får du den skønne vestjyske natur kombineret med en lang række muligheder for at være aktiv. Der er to strande i Blåvand, en nord- og en sydstrand. Sydstranden ligger i læ af Horns Rev, hvilket gør stranden meget børnevenlig. Nordstranden er mere vild, og her frarådes det at bade, fordi strømmen er meget kraftig. Til gengæld er nordstranden perfekt til vandreture, og her er der gode muligheder for at finde rav på stranden.

Beliggenhed og landskab: Blåvand ligger i naturskønne omgivelser på den jyske vestkyst. Området bærer præg af at ligge tæt på Vesterhavet på den ene side og med Ho Bugt på den anden side. Der er også flere store skovområder i Blåvand med både vandre- og cykelstier.

Indkøb og shopping: Der er flere store supermarkeder og en lang række specialbutikker i Blåvand. Du kan også overveje at køre en tur til Esbjerg, som er Danmarks femtestørste by. Her finder du Danmarks længste gågade med flere end 200 butikker.

Oplevelse og udflugtsmål:

Muligheder for at være aktiv: Vandreture, cykelture, badning, fuglekiggeri, vandsport og ravsøgning.

Hundeskove i nærheden: Blåvand Hundeskov er en fuldt indhegnet hundeskov, som ligger centralt i Blåvand. I hundeskoven finder du også en bålplads, en naturlegeplads samt et toilet.

Se priser
Persondata- og cookiepolitik
Søger...