Charmerende stråtækt sommerhus med pool – op til 8 gæster

2.5
icon
icon
icon

Bjerregårdsvej 53, Bjerregård

- Sommerhusnr.: B2525
8 pers.
Antal personer
2000 m.
Nærmeste strand
300 m.
Nærmeste indkøb
Hund ikke tilladt
ca. 50
Swimmingpool
Opvaskemaskine
Vaskemaskine
Internet
Gratis internet
Ikke-ryger hus
Ladning
Ingen opladning af elbil
Grøn strøm

Hvis du er på udkig efter et charmerende feriehus med udendørs pool, som kan benyttes i sommerhalvåret, er Bjerregårdsvej 53 lige være noget for dig. Feriehuset på 140 m2 er stråtækt og indrettet med hyggelige, autentiske elementer, som sprossevinduer, alkover, åben pejs og møblering i en stil, som passer til eksteriøret. Med kun 2 km til Vesterhavet vil I her kunne opleve en ferie i den vestjyske natur med den friske vesterhavsluft i håret.

Autentisk stråtækt hus med sans for detaljen

På Bjerregårdsvej 53 er de 140 kvadratmeter i 2 etager holdt i den oprindelige bondegårdsstil. I stueetagen finder I den hyggelige stue med spiseplads. Her er behagelige siddepladser til en hyggelig filmaften. Eller I kan bare nyde varmen og den knitrende ild fra den åbne pejs.

Ved spisebordet med hjørnebænk kan I nyde dagens måltider eller arrangere en spilleaften. Køkkenet indeholder alt, hvad I behøver for at tilberede lækre måltider, herunder mikrobølgeovn, en 80-liters fryser og opvaskemaskene.

En energibesparende varmepumpe og gulvvarme i opholdsrummet sørger for en behagelig temperatur året rundt. I stueetagen finder du også badeværelse med gulvvarme og vaskemaskine samt et soveværelse med dobbeltseng.

Ovenpå finder I resten af sengepladserne. 1 soveværelse har en dobbeltseng og 2 sovepladser i de hyggelige alkover, og det sidste har yderligere 2 alkover.

Leg og afslapning på afskærmet terrasse med pool

Det idylliske sommerhus ligger på en 1300 kvadratmeter stor naturgrund med en klit, der omgiver den bageste terrasse. Her kan I uforstyrret svømme i poolen, slappe af i havemøblerne eller solbade på liggestolene, mens børnene plasker rundt i vandet. Swimmingpoolen kan bruges fra kalenderuge 20 til 38.

Om aftenen kan I tilberede et lækkert måltid på grillen og nyde en hyggelig atmosfære under åben himmel. Med kun 2 km til Vesterhavet, er det fristende at gå en aftentur for at opleve solnedgangen i Vesterhavet.

Ferie og aktiviteter i Bjerregård

Med beliggenheden i det smukke Bjerregård, er feriehuset det ideelle udgangspunkt for udflugter til det nærliggende Vesterhav eller Ringkøbing Fjord, så er I til naturoplevelser eller vandsport, er dette stedet for jer. Gå lange ture langs vandkanten og mærk sandet mellem tæerne, saml skaller eller tag en dukkert i havet. Cykelture langs kysten eller fjorden er også en god måde at lære området bedre at kende og slappe af på.

Cykelture langs kysten eller fjorden er også en god måde at lære området bedre at kende og slappe af på. Det udstrakte net af cykelstier giver adgang til mange oplevelser ud i naturen. Friskt morgenbrød kan I hente hos købmanden, kun 300 m fra sommerhuset.



Soverum:3
Bolig-/Grundareal:140 / 1.300
Renoveret / Byggeår:2014 / 1966

Køkken:

Køleskab, fryser (80 L), Microbølgeovn, Opvaskemaskine.

Stue:

Fladskærms-tv, Parabol (tyske kanaler), DVD, radio.

Bad:

1 Badeværelse (Gulvvarme).

Sovepladser:

2 Dobbeltsenge, 4 Enkeltsenge

Øvrige:

Gratis trådløs internet, Vaskemaskine, Barneseng, Barnestol, klinker trælaminat med gulvarme i stue, trælaminat Tæppe i soveværelse, Varmepumpe, afskærmet terrasse, lukket terrasse, Havemøbler, Liggestole, Grill, gynge.

Henter data...

Værd at vide om Bjerregård

Når du holder ferie i et Sommerhus i Bjerregård, bor du i rolige omgivelser midt i naturen, ganske tæt på de skønne badestrande ved Vesterhavet. Området byder på et rigt dyreliv, og du har mindre end tyve minutters kørsel til Tipperne, som er en af de vigtigste og mest imponerende rastepladser for trækfugle i Danmark. Du er samtidig tæt på den hyggelige fiskeriby Hvide Sande, som blandt andet er kendt for sine charmerende og forskelligartede havnemiljøer.

Beliggenhed og landskab: Bjerregård ligger mellem Vesterhavet og Ringkøbing Fjord. Der er en skøn badestrand ved Bjerregård, og den sydlige del af Bjerregård består af store uberørte hede- og klitarealer. Her kan du være heldig at se både rådyr, harer, firben og ræve.

Indkøb og shopping: Der er en købmand i Bjerregård, hvor du kan købe dagligvarer og friskbagt morgenbrød året rundt. Der er 7 kilometer til Nymindegab og 15 kilometer til Hvide Sande, hvor du finder
et stort udvalg af butikker.

Oplevelse og udflugtsmål:

Muligheder for at være aktiv: Vandreture, cykelture, badning, vandsport, drageflyvning og ravsøgning.

Hundeskove i nærheden: Den nærmeste hundeskov ligger i Blåbjerg Klitplantage ved Nymindegab.

Se priser
Persondata- og cookiepolitik
Søger...