Hyggeligt feriehus med spa og sauna i Henne Strand

4
icon
icon
icon
icon

Blåbærvej 3D, Henne Strand

- Sommerhusnr.: 40653
6 pers.
Antal personer
500 m.
Nærmeste strand
500 m.
Nærmeste indkøb
Hund ikke tilladt
2 pers.
Tømmespa
Sauna
Opvaskemaskine
Vaskemaskine
Tørretumbler
Internet
Gratis internet
Ikke-ryger hus
Ladning
Ingen opladning af elbil
Grøn strøm

Beliggende på Blåbærvej 3D i Henne Strand ligger dette charmerende feriehus, hvor der venter jer ren afslapning og komfort – det perfekte sted til en hyggelig ferie med familie eller venner. Og med kun 500 meter fra den fine sandstrand og lokale indkøbsmuligheder er her rig mulighed for at gå på opdagelse ved den enestående jyske vestkyst.

Moderne komfort og hyggelig atmosfære

Dette skønne feriehus i Henne Strand har en lang række faciliteter, som sikrer op til 6 personer et behageligt ophold. Feriehusets åbne indretning inviterer til hyggelige stunder og tæt samvær, og imponerer med sin moderne, lyse indretning, flotte møbler samt den hyggelige brændeovn, der skaber en dejlig varme på kølige aftener. Den moderne varmepumpe holder temperaturen i rummene på et behageligt niveau – uanset årstiden.

Det veludstyrede køkken med opvaskemaskine og en 60-liters fryser indbyder i den grad til fælles madlavning. Det praktiske bryggers er indrettet med både vaskemaskine og tørretumbler, så I slipper for at bekymre jer om vasketøj.

Sovepladserne er fordelt over 3 hyggelige og rummelige soveværelser, som giver muligheden for et privat frirum til alle. Desuden er der 2 badeværelser, begge med indlagt gulvvarme. I det ene badeværelse kan I endda nyde både sauna og spabad – perfekt til afslapning og selvforkælelse efter en skøn tur ved stranden.

Afslapning og leg i det fri på Blåbærvej 3D

På den store, rummelige terrasse, som er delvis overdækket, står både havemøbler og en grill til rådighed – et ideelt sted til hyggelige grillaftener. Naturgrunden omkring feriehuset i Henne Strand byder på masser af plads til leg og afslapning. Børnene kan lege på gyngen, mens I nyder en afslappet stund på terrassen.

Selve stranden ved Henne Strand og indkøbsmuligheder ligger – med blot 500 meter – ikke langt fra dette skønne feriehus. Stranden, der strækker sig så langt øjet rækker, er ideel til både afslapning, badning og lange gåture, mens det brusende Vesterhavs’ bølger inviterer til forfriskende dukkerter. Den enestående natur omkring Henne Strand byder også på et væld af udendørs aktiviteter såsom cykling, vandreture og fiskeri, hvilket giver jer masser af muligheder for at kombinere afslapning med eventyr.

Ud over den naturlige skønhed kan Henne Strand også prale af charmerende små caféer, restauranter og butikker. Her kan I nyde en dejlig frokost, købe lokale lækkerier eller finde unikke souvenirs.



Soverum:3
Bolig-/Grundareal:102 / 1.544
Byggeår:2010

Køkken:

Køleskab, fryser (60 L), Microbølgeovn, Opvaskemaskine.

Stue:

Brændeovn, Fladskærms-tv, tyske kanaler.

Bad:

Tømmespa, 2 badeværelser (Gulvvarme).

Sovepladser:

3 Dobbeltsenge

Øvrige:

Gratis trådløs internet, sauna, Vaskemaskine, Tørretumbler, Barnestol, klinker trælaminat med gulvarme i stue, trælaminat i soveværelse, Varmepumpe, Overdækket terrasse, Åben terrasse, Havemøbler, Liggestole, Grill, gynge.

Henter data...

Værd at vide om Henne Strand

Henne Strand ligger i naturskønne omgivelser ved Vesterhavet. I et af vores sommerhuse i Henne Strand kan du holde en ferie, hvor du er tæt på både strand, indkøbsmuligheder og spisesteder. Henne Strand er en populær og livlig ferieby, som har meget at tilbyde, uanset om ferien skal være aktiv eller afslappende. Badestranden ved Henne Strand er meget bred, og om sommeren er der livreddere til stede på stranden.

Beliggenhed og landskab: Landskabet ved Henne Strand bærer præg af dets placering tæt på vestkysten. Du bor samtidig tæt på Blåbjerg Klitplantage og Filsø, så der er masser af muligheder for at opleve den skønne vestjyske natur, når du holder ferie i Henne Strand.

Indkøb og shopping: Der er gode indkøbsmuligheder i Henne Strand. Foruden et supermarked finder du en lang række specialbutikker, spisesteder og iscaféer i byen. Vil du på en shoppetur af de helt store, kan du overveje at køre en tur til Esbjerg, som har Danmarks længste gågade med over 200 butikker. Det tager cirka tre kvarter at køre til Esbjerg fra Henne Strand.

Oplevelse og udflugtsmål:

Muligheder for at være aktiv: Vandreture, cykelture, badning, lystfiskeri, fuglekiggeri og ravsøgning.

Hundeskove i nærheden: Den nærmeste hundeskov er Nr. Nebel Hundeskov, som ligger godt ti minutters kørsel fra Henne Strand.  Hundeskoven i Nr. Nebel er fuldt indhegnet. Der ligger desuden en hundeskov ved Nymindegab og en hundeskov ved Oksbøl.

Se priser
Persondata- og cookiepolitik
Søger...