Lyst feriehus i naturskønne omgivelser

4
icon
icon
icon
icon

Tranebærvej 23, Lodbjerg Hede

- Sommerhusnr.: K6577
6 pers.
Antal personer
1900 m.
Nærmeste strand
3700 m.
Nærmeste indkøb
Max 1
Hund tilladt
Opvaskemaskine
Vaskemaskine
Fibernet
Gratis fiberbredbånd
Ikke-ryger hus
Ladning
Ingen opladning af elbil
Grøn strøm

Feriehuset på Tranebærvej 23 i Lodbjerg Hede, er et moderne og lyst feriehus med plads til 6 personer og jeres hund. I det smukke Lodbjerg Hede har I naturen lige uden for døren, og Vesterhavet og den kilometer lange sandstrand ligger mindre end 2 kilometer væk.

Lyst og lækkert sommerhus

Sommerhusets hjerte er det åbne køkkenalrum, som forbinder køkkenet med opholds- og spisestuen. De høje lofter og indbyggede ovenlysvinduer, sørger for at der kommer masser at lys ind, og er medvirkende til at skabe en dejlig og rar atmosfære. Her kan I tilbringe masser af tid sammen med familien eller vennerne. På de lidt køligere dage, er det oplagt at tænde op for feriehusets brændeovn, og nyde varmen sprede sig ude i rummet. Har I ikke gang i brændeovnen, har I mulighed for at benytte jer af den energibesparende luft-til-luft varmepumpe, som bidrager til et behageligt indeklima, hele året rundt.

Feriehuset er indrettet med 2 soveværelser, som hver er indrettet med en dobbeltseng. Der er yderligere 2 sovepladser oppe på hemsen, hvilket der helt sikkert vil glæde jeres børn. I badeværelset er der gulvvarme, så her skal I ikke bekymre jer om kolde fødder.

Åben terrasse omgivet af smuk natur

Feriehusets terrasse er både åben, afskærmet og overdækket, så her er mulighed for at rykke rundt, alt efter hvad man ønsker. Feriehusets beliggenhed giver jer alle god mulighed for at koble helt af, lade batterierne op, og bare nyde jeres ferie. Om aftenen er det oplagt at tænde op for grillen, og tilberede et lækkert grillmåltid, som kan nydes ude på terrassen.

Området omkring Tranebærvej 23 i Lodbjerg Hede

Sommerhusets særlige beliggenhed, giver jer det ideelle udgangspunkt. Vesterhavet ligger mindre end 2 kilometer væk, så I hurtigt kan nå stranden på cykel, eller gåben. Her er Ringkøbing Fjord heller ikke langt væk. Uanset hvornår på året I er på ferie, vil I altid finde dit jeres personlige feriehøjdepunkt.

Søndervig ligger kun få minutter væk i bil, og så er I midt i det livlige bycentrum, hvor I finder et velassorteret supermarked. Hvis I ikke har lyst til at lave mad, er der forskellige restauranter, der venter på at servere lækker mad for jer. Små butikker indbyder til shopping, og vandlandet Lalandia er helt sikkert en stor oplevelse for hele familien, hvis vejret ikke spiller med.



Soverum:2
Bolig-/Grundareal:82 / 2.620
Renoveret / Byggeår:2018 / 1971

Køkken:

Køleskab, fryser (1 L), Opvaskemaskine.

Stue:

Brændeovn, Fladskærms-tv, Parabol (tyske kanaler), radio.

Bad:

1 Badeværelse (Gulvvarme).

Sovepladser:

2 Dobbeltsenge, 2 Sovepladser Hems

Øvrige:

Fiberbredbånd, Vaskemaskine, trælaminat i stue, Trægulv i soveværelse, Varmepumpe, afskærmet terrasse, Overdækket terrasse, Åben terrasse, Havemøbler, Liggestole, Grill, redskabsrum.

Henter data...

Værd at vide om Lodberg Hede

Lodberg Hede ligger i et smørhul mellem Vesterhavet, Ringkøbing Fjord og Stadil Fjord. Vores sommerhuse i Lodbjerg Hede ligger i fredelige omgivelser, et par kilometer fra den livlige badeby Søndervig. Der er flere muligheder, hvis du vil til havet, når du holder ferie på Lodberg Hede. Du kan enten tage til Houvig Strand, som ligger tættest på, eller til Søndervig Strand, hvor livreddertårnene er bemandede i sommermånederne. Du bor desuden i køreafstand til den hyggelige gamle købstad Ringkøbing.

Beliggenhed og landskab: Landskabet på Lodbjerg Hede er præget af hede og skov. De fleste feriehuse i området er omkranset af fyrtræer og ligger på kuperede og lyngbeklædte grunde.

Indkøb og shopping: Det nærmeste større supermarked ligger i Søndervig, blot et par kilometer fra
Lodberg Hede. Her finder du også en lang række specialbutikker, spisesteder og iscaféer. Alternativt kan du tage til Ringkøbing, som har en særdeles charmerende midtby med en lang række butikker af forskellig slags.

Oplevelse og udflugtsmål:

Muligheder for at være aktiv: Vandreture, cykelture, badning, lystfiskeri, fuglekiggeri og ravsøgning.

Hundeskove i nærheden: De nærmeste hundeskove ligger i Femhøjsande Plantage (øst for Ringkøbing) og i Husby. Det tager cirka 15 minutter i bil at køre til Femhøjsande Plantage og cirka 20 minutter i bil at køre til hundeskoven i Husby, som er en fuldt indhegnet hundeskov.

Se priser
Persondata- og cookiepolitik
Søger...