Strandnært sommerhus med spa og sauna i Skodbjerge

5
icon
icon
icon
icon
icon

Sommervej 5A, Skodbjerge

- Sommerhusnr.: C3502
6 pers.
Antal personer
250 m.
Nærmeste strand
4450 m.
Nærmeste indkøb
Max 2
Hund tilladt
2 pers.
Tømmespa
Sauna
Opvaskemaskine
Vaskemaskine
Tørretumbler
Fibernet
Gratis fiberbredbånd
Ikke-ryger hus
Ladning
Ingen opladning af elbil
Grøn strøm
Gæsterne siger: icon icon

Sommervej 5A ligger kun 250 meter fra stranden i Skodbjerge. Oplev skønheden ved Vesterhavet i det hyggelige feriehus fra 2024 – her er plads til op til 6 gæster på de 90 velindrettede kvadratmeter. Hunden er også meget velkommen her.

Udover den strandnære beliggenhed, vil I også kunne nyde det moderne wellnessområde med sauna og spabad i det største af de to badeværelser. Her kan I arrangere jeres egen lille wellnessaften.

Moderne og komfortabelt sommerhus på Sommervej 5A

På Sommervej 5A bliver I straks budt velkommen i det hyggelige opholdsområde. En komfortabel sofa indbyder til hyggelige aftener foran fjernsynet – eventuelt med ild i brændeovnen, som sørger for behagelig varme og sætter prikken over i’et i feriestemningen.

Den omkostnings- og energibesparende luft-til-luft varmepumpe sørger for behagelige temperaturer i feriehuset. Ved det rummelige spisebord er der plads til alle til et lækkert måltid eller en hyggelig spilleaften. Det fuldt udstyrede, åbne køkken lader intet tilbage at ønske – her er f.eks. induktionskomfur, en separat 80 liters fryser og opvaskemaskine til jeres rådighed.

2 moderne badeværelser, begge med gulvvarme, samt spabad og sauna i det største badeværelse, giver ekstra komfort. Slap af i saunaen efter en dag på stranden eller nyd varmen fra det boblende vand i spabadet.

Godt afslappede og trætte af den friske havluft vil I sikkert sove godt. Til en god nats søvn står 2 gode soveværelser med komfortable dobbeltsenge til jeres rådighed. Derudover er der 2 ekstra sovepladser på den hyggelige hems, hvilket børn og unge helt sikkert vil elske.

Afslapning i den friske havluft

Feriehuset i Skodbjerge ligger på en godt 2000 kvadratmeter stor klitgrund og tilbyder jer rigelig plads til udendørs aktiviteter. Det smukke terrasseområde er ideelt til afslapning og nydelse i det fri. Afhængig af vindretningen kan I endda høre bølgerne bruse.

Her finder I behagelige havemøbler og liggestole til afslapning og solbadning. Til hyggelige aftener står en grill klar, så I kan nyde et lækkert grillmåltid sammen under åben himmel – den perfekte afslutning på en skøn feriedag.

Idylliske Skodbjerge på Holmsland Klit

Området Skodbjerge er ideelt for naturelskere og strandferiegæster. Med kun 250 meter til Vesterhavet kan I altid spontant gå til stranden. Den fine sandstrand tilbyder utallige muligheder for gåture, solbadning eller vandsportsaktiviteter. Indkøbsmulighederne i den nærliggende havneby Hvide Sande gør det nemt at sørge for alt nødvendigt. Nyd en softice, imens I betragter sælerne i havnebassinet.

Det siger vores gæster om sommerhuset C3502

DE
D.
sagde , Deutschland

Tolles neues Haus für 4 Personen plus 2 Kinder zu empfehlen

DE
D.
sagde , Deutschland

Das Haus ist ganz neu und modern. Man kann drinnen wie draußen sehr gut sitzen und es fehlt an nichts. Die Küche ist sehr gut ausgestattet und der Tisch ist nicht weit.
Alles ist sehr hell und freundlich. Im großen Badezimmer ist ein Whirpool und auch eine Sauna. Der Fliesenboden ist sehr pflegeleicht. Alles in einem ein schönes, eher kleines Haus, das aber sehr Platz-optimiert alles hat, was man braucht. Optimal für 4 Personen (2+2), weitere 2 Personen schlafen im Hems, dieser ist im Küche/Wohnzimmer und dementsprechend sollte hier schlafen, wer zuerst wach wird. Zugänglich über eine steile Leiter ist es oben eher etwas eng.

DE
D.
sagde , Deutschland

Sehr modern eingerichtetes Ferienhaus. Die Ausstattung ist neu. Die Betten und das Sofa sind bequem. Für vier Personen sehr komfortabel.



Soverum:2
Bolig-/Grundareal:90 / 2.015
Byggeår:2024

Køkken:

Køleskab, fryser (80 L), Microbølgeovn, Opvaskemaskine.

Stue:

Brændeovn, Fladskærms-tv, Parabol (tyske kanaler).

Bad:

Tømmespa, 2 badeværelser (Gulvvarme).

Sovepladser:

2 Dobbeltsenge, Soveplads Hems

Øvrige:

Fiberbredbånd, sauna, Vaskemaskine, Tørretumbler, klinker med gulvarme i stue, trælaminat i soveværelse, Varmepumpe, Åben terrasse, Havemøbler, Liggestole, Grill, redskabsrum.

Henter data...

Værd at vide om Skodbjerge

Skodbjerge er et ideelt sted at holde ferie, hvis du vil holde den i rolige og naturskønne omgivelser ved Vesterhavet og Ringkøbing Fjord. Stranden ved Skodbjerge er meget bred og indbyder til badning om sommeren og til lange gåture i vinterhalvåret. Sommerhuse i Skodbjerge ligger et kvarters kørsel syd for Hvide Sande, som er en charmerende fiskeriby med havnemiljøer på både havsiden og fjordsiden. Du bor også tæt på Tipperne, som er et af de mest imponerende fuglereservater i Danmark.

Beliggenhed og landskab: Landskabet i Skodbjerge er præget af beliggenheden mellem hav og fjord med strande, klitter og hedeområder. Der er et rigt dyreliv i Skodbjerge. Du kan blandt andet være heldig at se råvildt, harer og ræve.

Indkøb og shopping: Skodbjerge ligger et kvarters kørsel fra Hvide Sande, hvor du finder flere store supermarkeder og en lang række specialbutikker. Der er desuden en købmand i Bjerregård, som ligger ti minutters kørsel syd for Skodbjerge.

Oplevelse og udflugtsmål:

Muligheder for at være aktiv: Vandreture, cykelture, badning, vandsport, lystfiskeri, fuglekiggeri og ravsøgning.

Hundeskove i nærheden: Den nærmeste hundeskov ligger ved Nymindegab i Blåbjerg Klitplantage. Det tager cirka et kvarter i bil at komme til hundeskoven fra Skodbjerge.

Se priser
Persondata- og cookiepolitik
Søger...