Rummeligt feriehus med stor terrasse og vildmarksbad

4
icon
icon
icon
icon

Bjerregårdsvej 8, Bjerregård

- Sommerhusnr.: B2493
8 pers.
Antal personer
1000 m.
Nærmeste strand
600 m.
Nærmeste indkøb
Max 1
Hund tilladt
2 pers.
Tømmespa
5 pers.
Vildmarksbad
Sauna
Opvaskemaskine
Vaskemaskine
Tørretumbler
Internet
Gratis internet
Ikke-ryger hus
Ladning
Opladning af elbil (medbring selv kabel/adapter)
Grøn strøm

Velkommen til sommerhuset på Bjerregårdsvej 8. Et lyst og rummeligt feriehus til 8 gæster og 1 hund. Indenfor er et skønt opholdsrum med brændeovn. Her er spabad samt sauna og udenfor vildmarksbad på den store terrasse. Både Vesterhavet og den lokale købmand ligger i gåafstand herfra.

Direkte ved feriehuset kan el-bilen oplades – husk at medbringe eget ladekabel.

Plads til hele familien og afslappende stunder med spa og sauna

Så snart I træder ind i dette fine, klassiske sommerhus på Bjerregårdsvej 8, vil I hurtigt føle jer godt tilpas. Her bliver I nemlig mødt af den lyse, hyggelige indretning og de store vinduer, som inviterer dagslyset ind i stuen, feriehusets hjerte. Stuen, der ligger i åben forbindelse med spiseplads og det funktionelle køkken, er feriehusets samlingspunkt. Her kan I være fælles om madlavningen, spille brætspil og slappe af på sofaen med en god film, der streames via Chromecastet. Pop popcornene og tænd op i brændeovnen, der skaber den rette feriestemning. Praktisk er her også en energibesparende varmepumpe, der sørger for et behageligt indeklima.

Sommerhuset er indrettet med 4 soveværelser, alle med komfortable dobbeltsenge. Praktisk er her 2 badeværelser med gulvvarme, så I undgår morgenkøen. På det ene badeværelse finder I både spabad og sauna, hvor I kan blive varmet godt igennem – også helt perfekt efter en tur ved Vesterhavet.

Under ferien har I mulighed for at vaske håndklæderne med både vaskemaskine og tørretumbler til rådighed.

Vildmarksbad, skøn terrasse og leg for børnene på Bjerregårdsvej 8

Udenfor venter jer en dejlig træterrasse, hvor I kan nyde morgenkaffen, slappe af i solen eller samle hele familien til en dejlig grillaften. Her er der rig mulighed for at nyde solskinstimerne – havemøblerne venter her allerede. Slap af i solen, lad hunden trisse rundt og se børnene lege. Her er både gynger og sandkasse at finde.

En oplevelsesrig dag skal afsluttes med et lækkert grillmåltid. Tænd op i gasgrillen og nyd måltidet på terrassen med et køligt glas vin, og efterfølgende kan I hoppe en tur i det varme vildmarksbad. Dét er ægte ferie at sidde her og få musklerne løsnet.

Ferie ved hav og fjord i Bjerregård

Sommerhuset ligger i skønne Bjerregård, som ligger mellem Vesterhavet og Ringkøbing Fjord. Feriehuset ligger 1 kilometer fra Vesterhavet og 650 meter fra den lokale købmand. Her kan der købes friskbagt brød, kød til grillen og meget mere.

Området er forbundet af et fint stisystem, så I kan nyde den flotte natur, som består af hede- og klitlandskab. Her kan I gå lange ture med familien og jeres hund. Via stisystemet kan I også cykle en tur til fiskerbyen Hvide Sande, som b.la. byder på spændende butikker, hyggelige caféer og lækre restauranter.



Soverum:4
Bolig-/Grundareal:120 / 1.649
Byggeår:2003

Køkken:

Køleskab, fryser (80 L), Microbølgeovn, Opvaskemaskine.

Stue:

Brændeovn, Fladskærms-tv, Parabol (tyske kanaler).

Bad:

Tømmespa, 2 badeværelser (Gulvvarme).

Sovepladser:

4 Dobbeltsenge

Øvrige:

Gratis trådløs internet, sauna, Vaskemaskine, Tørretumbler, Barneseng, Barnestol, Trægulv i stue, Trægulv i soveværelse, Varmepumpe, afskærmet terrasse, Overdækket terrasse, Åben terrasse, Havemøbler, Liggestole, Gasgrill, sandkasse, gynge, redskabsrum, Ladestik til el-bil, Chromecast, Vildmarksbad.

Henter data...

Værd at vide om Bjerregård

Når du holder ferie i et Sommerhus i Bjerregård, bor du i rolige omgivelser midt i naturen, ganske tæt på de skønne badestrande ved Vesterhavet. Området byder på et rigt dyreliv, og du har mindre end tyve minutters kørsel til Tipperne, som er en af de vigtigste og mest imponerende rastepladser for trækfugle i Danmark. Du er samtidig tæt på den hyggelige fiskeriby Hvide Sande, som blandt andet er kendt for sine charmerende og forskelligartede havnemiljøer.

Beliggenhed og landskab: Bjerregård ligger mellem Vesterhavet og Ringkøbing Fjord. Der er en skøn badestrand ved Bjerregård, og den sydlige del af Bjerregård består af store uberørte hede- og klitarealer. Her kan du være heldig at se både rådyr, harer, firben og ræve.

Indkøb og shopping: Der er en købmand i Bjerregård, hvor du kan købe dagligvarer og friskbagt morgenbrød året rundt. Der er 7 kilometer til Nymindegab og 15 kilometer til Hvide Sande, hvor du finder
et stort udvalg af butikker.

Oplevelse og udflugtsmål:

Muligheder for at være aktiv: Vandreture, cykelture, badning, vandsport, drageflyvning og ravsøgning.

Hundeskove i nærheden: Den nærmeste hundeskov ligger i Blåbjerg Klitplantage ved Nymindegab.

Se priser
Persondata- og cookiepolitik
Søger...