Hyggeligt lille sommerhus til 4 personer på Rømø

3
icon
icon
icon

Trinnesvej 1, Bolilmark, Rømø

- Sommerhusnr.: 81217
4 pers.
Antal personer
2500 m.
Nærmeste strand
6000 m.
Nærmeste indkøb
Hund ikke tilladt
Internet
Gratis internet
Ikke-ryger hus
Ladning
Ingen opladning af elbil
Grøn strøm
Gæsterne siger: icon icon

I rolige naturskønne omgivelser finder I dette fine sommerhus på Trinnesvej 1 ved Bolilmark på Rømø. Et hyggeligt klassisk træsommerhus med en charmerende indretning og plads til 4 personer. Her er en dejlig brændeovn og 2,5 km til havet.

Ægte sommerhusstemning – hyggelige aftner med familien

Velkommen indenfor på Trinnesvej 1! Et hyggeligt sommerhus, der emmer af sommerhusstemning med træbeklædte vægge, smukke loftbjælker og en knitrende brændeovn. Brændeovnen bidrager til en varm og indbydende atmosfære, perfekt til de køligere aftner. I stuen kan hele familien samles til mange gode stunder med brætspil, ferielæsning og meget mere!

Her er lille fint køkken med tilhørende spiseplads. Her kan I nyde lækre egnsretter eller drikke varm kakao på en kølig efterårsdag. Her er 3 fine soverum samt badeværelse med gulvvarme.

Rolig beliggende – perfekt for naturelskere

Sommerhuset er beliggende på en skøn klitgrund, der giver jer mulighed for at opleve Rømøs naturskønhed på tætteste hold. Nyd roen og den friske luft på terrassen, hvor havemøbler og grill står klar til jer! Her kan I alle 4 samles om lækre sommerretter og nyde et køligt glas vin.

Sommerhuset ligger i Bolilmark på Rømø. Bolilmark er et naturskønt ferieområde, som af præget af lynglandskab. På Rømø kan I opleve brede sandstrande, spændende historie og meget mere. Her er masser af aktiviteter for både børn og voksne, så der er noget til hele familien.

Når I skal udforske øen, kan det i høj grad anbefales at leje cykler, så I kan cykle øen rundt og opleve de mange attraktioner og seværdigheder. Hvis der skal mere fart over feltet, kan I suse afsted i en strandsejler på Sønderstrand eller tage en ridetur på en hest.

Øen byder også på gode vandreruter, hvor I kan gå i de naturfredede plantager og nyde det gode vejr.

Det siger vores gæster om sommerhuset 81217

DE
D.
sagde , Deutschland

Wir haben ein wirklich schönes Ferienhaus vorgefunden. Sehr sauber und toll ausgestattet.
Hier hat eine umfangreiche Sanierung stattgefunden. Schöner und pflegeleichter Laminatboden. Fenster und Dach wurden topmodern energetisch saniert. Das Beheizen im Winter wird wohl sehr sparsam und effektiv sein.



Soverum:3
Bolig-/Grundareal:73 / 2.521
Renoveret / Byggeår:2024 / 1971

Køkken:

Køleskab m. frostboks, Microbølgeovn.

Stue:

Brændeovn, Fladskærms-tv, danske og tyske kanaler.

Bad:

1 Badeværelse (Gulvvarme).

Sovepladser:

4 Enkeltsenge

Øvrige:

Gratis trådløs internet, trælaminat i stue, Tæppe i soveværelse, afskærmet terrasse, Åben terrasse, Havemøbler, Grill.

Henter data...

Se priser
Persondata- og cookiepolitik
Søger...