Hyggeligt sommerhus med én af Søndervigs bedste udsigter

3.5
icon
icon
icon
icon

Nordsøvej 196, Søndervig

- Sommerhusnr.: i6564
6 pers.
Antal personer
470 m.
Nærmeste strand
800 m.
Nærmeste indkøb
Hund ikke tilladt
2 pers.
Tømmespa
Opvaskemaskine
Vaskemaskine
Tørretumbler
Internet
Gratis internet
Ikke-ryger hus
Ladning
Ingen opladning af elbil
Grøn strøm

Hvis afslapning, skøn natur og fantastiske panoramaudsigter er noget for jer, så vil I helt sikkert elske dette sommerhus på Nordsøvej 196. Sommerhuset ligger på toppen af klit, og dette giver derfor en helt enestående panoramaudsigt over både Vesterhavet og den skønne Ringkøbing fjord. Huset kan i alt rumme seks gæster, fordelt på tre soveværelser hvoraf to er med udstyret med en dobbeltseng. Huset er helt perfekt for jer, der søger en dejlig og afslappende ferie.

Fantastisk beliggenhed på toppen af en klit

Sommerhusets beliggenhed fås ikke meget bedre. Huset ligger på toppen af en klit, hvilket giver masser af privatliv, men ikke mindst nogle fantastiske udsigter. I kan derfor med ro i maven sætte jer til rette enten indendørs i de behagelige møbler, eller udendørs i de mange små hyggelige kroge, der findes rundt om huset. Bemærk venligst også, at grundet husets beliggenhed, så parkerer man 25 meter fra huset, og huset kan kun tilgås via trapperne

Klassisk sommerhus med afslapning i højsæde

Dette sommerhus har alt hvad I skulle få brug for, for at holde en bekvem og dejlig ferie. Sommerhuset består af I alt 129 m2, så her er der masser af plads til at slå jer løs. Sommerhusets hjerte er helt klar det store og rummelige køkken-alrum, der gør det muligt at have alt det nærvær og kvalitetstid I ønsker. Så mens nogen forbereder en lækker aftensmad, kan resten af familien slappe af i sofaen med jeres yndlings- film eller tv-serie, som I kan streame på fjernsynet via den google Chromecast som tilhører huset. For at I også kan nyde lidt ekstra afslapning, er der også en sauna og et spabad. Så kan I ret holde en wellness dag hjemme i sommerhuset.

Veludstyret og praktisk indrettet sommerhus med brændeovn

Huset råder også over både vaskemaskine, tørretumbler hvilket kun gør pakningen til jeres ferie mere bekvem. Derudover er der også en opvaskemaskine som sørger for, at I ikke behøver at udføre sure pligter, men blot kan fokusere på at holde ferie. Huset opvarmes af elvarme, mens der i stuen både er en energivenlig luft-til-luft varmepumpe og brændeovn. Varmepumpen sikrer et altid behageligt indeklima, mens i med fordel kan tænde op i brændeovnen i de køligere måneder, og nyde den varme og hygge som en brændeovn giver.

Et naturskønt og begivenhedsrigt område

Sommerhuset på Nordsøvej 196 befinder sig kun 470 meter fra det brusende Vesterhav, der uanset årstiden er et besøg værd. Fra sommerhuset er der kun 800 meter til det lokale supermarked i Søndervig. I Søndervig kan I også finde masser af shoppemuligheder, restauranter og andre gode aktiviteter såsom Lalandia. Her kan børn og barnlige sjæle for alvor nyde ferien i det fine Aquadome eller Monky Tonky land.

Tæt på Søndervig, kan I også finde byerne Hvide Sande og Ringkøbing, der bestemt også er besøg værd, da begge byer også har et væld af shoppemuligheder og restauranter.



Soverum:3
Bolig-/Grundareal:129 / 1.254
Renoveret / Byggeår:2011 / 1959

Køkken:

Køleskab, fryser (60 L), Opvaskemaskine.

Stue:

Fladskærms-tv, Parabol (tyske kanaler), radio.

Bad:

Tømmespa, 1 Badeværelse (Gulvvarme), 1 gæstetoilet (Gulvvarme).

Sovepladser:

2 Dobbeltsenge, 2 Enkeltsenge

Øvrige:

Gratis trådløs internet, Vaskemaskine, Tørretumbler, Barneseng, Tæppe i stue, Tæppe i soveværelse, Varmepumpe, afskærmet terrasse, Åben terrasse, Havemøbler, Liggestole, Gasgrill, redskabsrum, Chromecast.

Henter data...

Værd at vide om Søndervig

Søndervig er et af de mest populære feriedestinationer i Danmark, og det er ikke uden grund. Sommerhuse i Søndervig ligger kun et stenkast fra Vesterhavet i en livlig ferieby med masser af attraktioner og aktiviteter. Stranden i Søndervig er kåret til en af Danmarks bedste badestrande, og om sommeren er der livreddere til stede på stranden. Søndervig ligger i køreafstand til købstaden Ringkøbing og til fiskeribyen Hvide Sande, som begge er en udflugt værd.

Beliggenhed og landskab: Søndervig ligger ved Vesterhavet, og området er derfor præget af strand, klitter og hede. Ringkøbing Fjord ligger også blot et stenkast fra Søndervig, og på ti minutter i bil kan du komme til Vest Stadil Fjord, som er en af de største fuglerastepladser i Danmark.

Indkøb og shopping: Der ligger et stort supermarked i Søndervig, hvor du kan foretage dine daglige indkøb, ligesom du finder en række specialbutikker i byen. Du kan også tage på shopping i den gamle og hyggelige købstad Ringkøbing, som ligger et kvarters kørsel fra Søndervig.

Oplevelse og udflugtsmål:

Muligheder for at være aktiv: Vandreture, cykelture, badning, segway-kørsel, drageflyvning og ravsøgning.

Hundeskove i nærheden: De nærmeste hundeskove er hundeskoven i Femhøjsande Plantage og Husby Hundeskov. Femhøjsande Plantage ligger et par kilometer øst for Ringkøbing, cirka et kvarters kørsel fra Søndervig. Husby Hundeskov, som er en fuldt indhegnet hundeskov, ligger cirka 20 minutters kørsel fra Søndervig.

Se priser
Persondata- og cookiepolitik
Søger...