Strandnært sommerhus med sauna i Bjerregård

3.5
icon
icon
icon
icon

Humlegårdsvej 32, Bjerregård

- Sommerhusnr.: B2481
6 pers.
Antal personer
600 m.
Nærmeste strand
900 m.
Nærmeste indkøb
Hund ikke tilladt
Sauna
Opvaskemaskine
Vaskemaskine
Fibernet
Gratis fiberbredbånd
Ikke-ryger hus
Ladning
Ingen opladning af elbil
Grøn strøm
Gæsterne siger: icon icon

Velkommen til Humlegårdsvej 32 i Bjerregård, hvor I finder et charmerende sommerhus til 6 personer. I det lyse sommerhus i Bjerregård kan du og dine kære holde en dejlig, afslappende ferie. Moderne indretning og hyggelig atmosfære giver en dejlig feriestemning, hvor I med kun 600 meter til stranden kan holde en skøn Vesterhavsferie.

Komfort og hygge i sommerhuset

Sommerhuset på Humlegårdsvej 32 har plads til op til 6 personer og er dermed ideelt for familier eller en lille gruppe venner. Det centrale opholdsrum forener køkken, spisestue og stue. Det lyse opholdsrum med store vinduer lukker masser af dagslys ind og skaber en behagelig og lys atmosfære. Med brændeovn i opholdsrummet kan I tænde op og nyde varmen fra gløderne på køligere aftener. Især om morgenen, når brændeovnen endnu ikke er tændt, fungerer den energibesparende varmepumpe som en omkostningseffektiv varmekilde.

I køkkenet er der opvaskemaskine, og der er også vaskemaskine til rådighed for jer, så I kan opfriske garderoben i løbet af ferien. I de 3 hyggelige soveværelser kan I nyde de afslappende nætter i 2 komfortable dobbeltsenge og 2 enkeltsenge.

Badeværelset er moderne indrettet og har adgang til sauna. Efter en lang dag på stranden eller en længere vandretur kan du her slappe af og få ny energi.

Lukket og delvist overdækket terrasse på naturgrund

Træd direkte fra opholdsrummet ud på den lukkede terrasse, som er delvist overdækket. Terrassen ved sommerhuset i Bjerregård er både overdækket og lukket, hvilket gør, at den kan benyttes uanset vejret. Også børn er der sørget godt for. I haven er der en gynge og en sandkasse, så de kan lege frit. Den lukkede terrasse giver desuden tryghed og sikkerhed for dem.

Ferie tæt på stranden og fjorden

Sommerhuset i Bjerregård ligger kun 600 meter fra den lange, hvide sandstrand. Her kan du tage lange gåture, en dukkert i havet eller blot nyde den friske havluft. Til dine daglige indkøb finder du indkøbsmuligheder kun 900 meter væk.

Bjerregård ligger på en tange mellem Ringkøbing Fjord og Vesterhavet og imponerer med de høje klitter, som skal forceres, før belønningen venter – den endeløse strand og havet.

Bjerregård er det ideelle udgangspunkt for en udflugt, enten på cykel eller i bil. Tag en tur til fiskerbyen Hvide Sande, kun 17 kilometer fra Bjerregård. Her finder I små, hyggelige restauranter, caféer og butikker. Nyd en softice imens I betragter sælerne i havnebassinet.

Det siger vores gæster om sommerhuset B2481

DE
D.
sagde , Deutschland

Das Ferienhaus war sehr sauber und für unsere kleine Familie (Mama, Papa, Baby 11 Monate) von der Größe her völlig ausreichend. Da das Bad sehr klein ist würden wir das Ferienhaus ehr für eine Familie mit 3-4 Personen und nicht für 6 Personen empfehlen.
Die Küche ist super ausgestattet mit allem was man braucht. Die Betten sind super groß (1,80) und bequem.
Der Wohn- Essbereich ist sehr schön groß und gemütlich eingerichtet. Das Haus hat einen langen Flur, unser Baby konnte super durch das Haus krabbeln, der Laminat Boden war ziemlich neu. Bei Sonnenschein wurde es schnell sehr warm durch die Fensterfront, eine Klimaanlage ist vorhanden, diese funktioniert auch super und es kühlt schnell runter. Im Hochsommer wäre das für uns allerdings ein Ausschlusskriterium da wir uns schnell erkälten mit dauerhaft laufender Klimaanlage.
Die Lage ist super, der Supermarkt und der Strand sind Fußläufig erreichbar.
Wir hatten sehr schöne zwei Wochen in diesem Ferienhaus!

DE
D.
sagde , Deutschland

Schönes, gepflegtes, gut ausgestattetes modernes Ferienhaus. Geräumiger Kühlschrank mit 3 Gefrierfächern. Alles in neuwertigem gepflegten Zustand.
Sehr gute Betten, große Schränke.
Großzügige schöne überdachte Terrasse mit guten Möbeln und Liegen.
Grill mit Grillbesteck . Großer Ascheeimer vorhanden.
Auf einem schönen Heidegrundstück



Soverum:3
Bolig-/Grundareal:101 / 1.253
Renoveret / Byggeår:2017 / 1984

Køkken:

Køleskab, fryser (70 L), Microbølgeovn, Opvaskemaskine.

Stue:

Brændeovn, Fladskærms-tv, Parabol (tyske kanaler), radio.

Bad:

1 Badeværelse.

Sovepladser:

2 Dobbeltsenge, 2 Enkeltsenge

Øvrige:

Fiberbredbånd, sauna, Vaskemaskine, trælaminat i stue, Tæppe i soveværelse, Varmepumpe, lukket terrasse, Overdækket terrasse, Åben terrasse, Havemøbler, Liggestole, Grill, sandkasse, gynge, redskabsrum.

Henter data...

Værd at vide om Bjerregård

Når du holder ferie i et Sommerhus i Bjerregård, bor du i rolige omgivelser midt i naturen, ganske tæt på de skønne badestrande ved Vesterhavet. Området byder på et rigt dyreliv, og du har mindre end tyve minutters kørsel til Tipperne, som er en af de vigtigste og mest imponerende rastepladser for trækfugle i Danmark. Du er samtidig tæt på den hyggelige fiskeriby Hvide Sande, som blandt andet er kendt for sine charmerende og forskelligartede havnemiljøer.

Beliggenhed og landskab: Bjerregård ligger mellem Vesterhavet og Ringkøbing Fjord. Der er en skøn badestrand ved Bjerregård, og den sydlige del af Bjerregård består af store uberørte hede- og klitarealer. Her kan du være heldig at se både rådyr, harer, firben og ræve.

Indkøb og shopping: Der er en købmand i Bjerregård, hvor du kan købe dagligvarer og friskbagt morgenbrød året rundt. Der er 7 kilometer til Nymindegab og 15 kilometer til Hvide Sande, hvor du finder
et stort udvalg af butikker.

Oplevelse og udflugtsmål:

Muligheder for at være aktiv: Vandreture, cykelture, badning, vandsport, drageflyvning og ravsøgning.

Hundeskove i nærheden: Den nærmeste hundeskov ligger i Blåbjerg Klitplantage ved Nymindegab.

Se priser
Persondata- og cookiepolitik
Søger...