Charmerende sommerhus i Årgab med hyggelig brændeovn

3.5
icon
icon
icon
icon

Tingodden 7, Årgab

- Sommerhusnr.: E4604
5 pers.
Antal personer
250 m.
Nærmeste strand
6000 m.
Nærmeste indkøb
Max 1
Hund tilladt
Opvaskemaskine
Vaskemaskine
Fibernet
Gratis fiberbredbånd
Ikke-ryger hus
Ladning
Ingen opladning af elbil
Grøn strøm
Gæsterne siger: icon icon

Dette charmerende sommerhus på Tingodden 7 indbyder til en afslappende ferie i skønne omgivelser. Huset byder på en hyggelig brændeovn, en afskærmet terrasse og plads til hele familien – også det firbenede familiemedlem er velkommen.

Brændeovn der oser af hygge

Inde i sommerhuset finder I en lys og indbydende stue med en brændeovn, der skaber en hyggelig atmosfære på de kølige aftener. Brændeovnen giver ikke blot varme men også hygge. Stuen er åben og rummelig med store vinduer, der giver en fantastisk udsigt over den omkringliggende naturgrund.

Køkkenet har en opvaskemaskine, så I kan nyde mere tid sammen uden at skulle tænke på opvasken. Køkkenets åbne design gør det let at tilberede måltider, mens I stadig kan holde samtaler med familien i stuen.

Badeværelset er udstyret med gulvvarme, som sikrer en behagelig temperatur selv på de kølige morgener. Her finder I også en vaskemaskine, hvilket er praktisk, især hvis I planlægger en længere ferie.

Husets tre soveværelser har dejlige senge, der sikrer en god nattesøvn. Sommerhuset har 5 sovepladser, da sommerhuset er til 5 personer. I kan altså tage af sted med familien, og jeres firbenede familiemedlem er også meget velkommen i sommerhuset.

Skønne udearealer med terrasse og naturgrund

Udendørs byder sommerhuset på en skøn afskærmet terrasse, som også er delvist overdækket. Her kan I sidde i læ og nyde dagens måltider: en morgenkaffe eller måske grillmåltider. Terrassen er udstyret med komfortable havemøbler og en grill, som indbyder til hyggelige grillaftener med familien.

Huset ligger på en naturskøn grund, omgivet af klitter og smuk natur. Her er rig mulighed for at finde ro og nyde den friske luft. Med kun 400 meter til havet er det nemt at tage en forfriskende dukkert eller gå en afslappende tur langs stranden.

Oplevelser i Årgab

Tingodden 7 ligger i det idylliske Årgab, lige udenfor Hvide Sande. Området er kendt for sin fantastiske natur og de mange aktivitetsmuligheder. Årgab er ideelt til en aktiv ferie med muligheder for windsurfing, cykelture og vandreture. Stranden ved Årgab er en god strand på vestkysten og perfekt til både afslapning og aktiviteter.

Hvide Sande, som ligger tæt på, byder på flere spændende oplevelser. Besøg den lokale fiskerihavn og køb friskfanget fisk, eller nyd en dag på en af de mange hyggelige caféer og restauranter. I kan også tage på udflugt til de nærliggende større byer eller prøve kræfter med vandsport.

Området omkring Tingodden 7 er rig på naturoplevelser og aktiviteter, som hjælper til en uforglemmelig ferie for hele familien.

Det siger vores gæster om sommerhuset E4604

DE
D.
sagde , Deutschland

Im Haus fehlte es an Nichts! So viel Geschirr und Zubehör hatten wir noch nie!Auch die Betten waren i.O.! Für die Toiltte sollte man kein 4-lagiges Toilettenpapier verwenden.Das schafft die Spülung nicht!!Auch so ist sie sehr schwach!Zu !

DE
D.
sagde , Deutschland

Das Ferienhaus ist sehr gemütlich. Man fühlt sich sofort Zuhause. Die Terrasse hat einen tollen Blick auf die Dünen. Obwohl der Campingplatz in der Nähe ist, war es sehr leise.



Soverum:3
Bolig-/Grundareal:75 / 2.214
Byggeår:1982

Køkken:

Køleskab, fryser (80 L), Microbølgeovn, Opvaskemaskine.

Stue:

Brændeovn, Fladskærms-tv, Parabol (tyske kanaler).

Bad:

1 Badeværelse (Gulvvarme).

Sovepladser:

2 Dobbeltsenge, 1 Enkeltseng

Øvrige:

Fiberbredbånd, Vaskemaskine, trælaminat i stue, trælaminat i soveværelse, Varmepumpe, afskærmet terrasse, Overdækket terrasse, Havemøbler, Liggestole, Grill, Chromecast.

Henter data...

Værd at vide om Årgab

Årgab ligger syd for Hvide Sande på den smalle tange mellem Vesterhavet og Ringkøbing Fjord. Her kan du holde ferie i rolige omgivelser samtidig med, at du er tæt på bylivet med dets mange attraktioner, indkøbsmuligheder og spisesteder i Hvide Sande. Fra Sommerhuse i Årgab er afstanden til Vesterhavet og Ringkøbing Fjord meget kort, og der er mulighed for at bade både i havet og i fjorden. Alternativt kan du tage til Hvide Sande Sydstrand, hvor der er livreddere til stede om sommeren.

Beliggenhed og landskab: Området ved Årgab er præget af den korte afstand mellem Vesterhavet og Ringkøbing Fjord. Uanset, hvor du befinder dig, er du tæt på vand. Klitterne i Årgab er bevoksede med lyng og marehalm. De mest udbredte dyrearter i området er rådyr, harer og ræve.

Indkøb og shopping: I Hvide Sande, som ligger umiddelbart nord for Årgab, finder du flere store supermarkeder, som har et stort udvalg af dagligvarer. Hvide Sande har også et stort udvalg af specialbutikker, hvoraf de fleste ligger i hyggelige omgivelser ved havnen.

Oplevelse og udflugtsmål:

Muligheder for at være aktiv: Vandreture, cykelture, badning, vandsport, lystfiskeri, og ravsøgning.

Hundeskove i nærheden: Den nærmeste hundeskov er hundeskoven i Blåbjerg Klitplantage ved Nymindegab, som du bor cirka 20 minutters kørsel fra, når du holder ferie i Årgab.

Se priser
Persondata- og cookiepolitik
Søger...