Stråtækt feriehus kun 230 meter til stranden

3.5
icon
icon
icon
icon

Lodbergsvej 157, Søndervig

- Sommerhusnr.: i6563
6 pers.
Antal personer
230 m.
Nærmeste strand
340 m.
Nærmeste indkøb
Max 1
Hund tilladt
Opvaskemaskine
Vaskemaskine
Fibernet
Gratis fiberbredbånd
Ikke-ryger hus
Ladning
Ingen opladning af elbil
Grøn strøm
Gæsterne siger: icon icon

Er I på udkig efter et hyggeligt stråtækt feriehus med kun 230 meter til den kilometer lange sandstrand og det brusende Vesterhav og kun 340 til et velassorteret supermarked? Så er feriehuset på Lodbergsvej 157 i Søndervig et rigtig god valg for jer.

Stråtækt sommerhus i 2 etager

Lige så snart I træder ind i dette 138 kvadratmeter store og hyggelige stråtækte sommerhus, vil I blive mødt af en lys og venlig indretning. Her er plads til at I er 6 personer og 1 hund der kan holde en god og hyggelig ferie sammen.

Her er hele 3 gode soveværelser, som hver er indrettet med en dobbeltseng, som I kan fordele jer i til nat. Om morgenen skal I ikke bekymre jer om der er kø til badeværelset, da I her har hele 2 gode badeværelser med gulvvarme.

På nederste etage finder i et hyggeligt og rummeligt køkkenalrum, hvor hele familien har mulighed for at være samlet. Her kan I sammen have en samtale sammen, uanset om I står i køkkenet og tilbereder et lækkert måltid til hele familien, eller om I sidder i sofaen med en god bog og slapper af. På de lidt køligere dage, kan det klart anbefales at I tænder op for brændeovnen, som I også har til rådighed i det rummelige køkkenalrum. Hvis I ikke har gang i brændeovnen, bliver feriehuset opvarmet af elvarme, og en energibesparende luft til luft varmepumpe.

Stor klitgrund og gode terrasser på Lodbergsvej 157 i Søndervig

Med ferieadresse her, har i direkte udgang til en 1467 kvadratmeter stor klitgrund, med flisebelagte gode terrasser. På terrasserne kan I finde havemøbler, liggestol og en kulgril, så her har I masser af muligheder for at nyde solen og dens varme stråler. En af terrasserne er lettere afskærmet, så her kan i side i fred og ro, og bare nyde hinandens selskab, og at I har ferie.

På de lidt varmere dage, kan det helt sikkert anbefales at hoppe i badetøjet og gå en tur til stranden, som blot ligger 230 meter væk fra dette fantastiske sommerhus. Her kan i tage en tur i vandet, for at blive kølet lidt ned.

Det siger vores gæster om sommerhuset i6563

DE
D.
sagde , Deutschland

Ferienhaus war schön und es hat uns an nichts gefehlt



Soverum:3
Bolig-/Grundareal:138 / 1.467
Renoveret / Byggeår:2008 / 1924

Køkken:

Køleskab, fryser (80 L), Opvaskemaskine.

Stue:

Brændeovn, Fladskærms-tv, danske og tyske kanaler.

Bad:

2 badeværelser (Gulvvarme).

Sovepladser:

3 Dobbeltsenge

Øvrige:

Fiberbredbånd, Vaskemaskine, klinker med gulvarme i stue, Trægulv i soveværelse, Varmepumpe, afskærmet terrasse, Havemøbler, Liggestole, Grill, redskabsrum.

Henter data...

Værd at vide om Søndervig

Søndervig er et af de mest populære feriedestinationer i Danmark, og det er ikke uden grund. Sommerhuse i Søndervig ligger kun et stenkast fra Vesterhavet i en livlig ferieby med masser af attraktioner og aktiviteter. Stranden i Søndervig er kåret til en af Danmarks bedste badestrande, og om sommeren er der livreddere til stede på stranden. Søndervig ligger i køreafstand til købstaden Ringkøbing og til fiskeribyen Hvide Sande, som begge er en udflugt værd.

Beliggenhed og landskab: Søndervig ligger ved Vesterhavet, og området er derfor præget af strand, klitter og hede. Ringkøbing Fjord ligger også blot et stenkast fra Søndervig, og på ti minutter i bil kan du komme til Vest Stadil Fjord, som er en af de største fuglerastepladser i Danmark.

Indkøb og shopping: Der ligger et stort supermarked i Søndervig, hvor du kan foretage dine daglige indkøb, ligesom du finder en række specialbutikker i byen. Du kan også tage på shopping i den gamle og hyggelige købstad Ringkøbing, som ligger et kvarters kørsel fra Søndervig.

Oplevelse og udflugtsmål:

Muligheder for at være aktiv: Vandreture, cykelture, badning, segway-kørsel, drageflyvning og ravsøgning.

Hundeskove i nærheden: De nærmeste hundeskove er hundeskoven i Femhøjsande Plantage og Husby Hundeskov. Femhøjsande Plantage ligger et par kilometer øst for Ringkøbing, cirka et kvarters kørsel fra Søndervig. Husby Hundeskov, som er en fuldt indhegnet hundeskov, ligger cirka 20 minutters kørsel fra Søndervig.

Se priser
Persondata- og cookiepolitik
Søger...