Hyggeligt sommerhus tæt på Vesterhavet

3
icon
icon
icon

Lodbergsvej 407, Søndervig

- Sommerhusnr.: i6537
6 pers.
Antal personer
200 m.
Nærmeste strand
1000 m.
Nærmeste indkøb
Max 1
Hund tilladt
Opvaskemaskine
Vaskemaskine
Tørretumbler
Internet
Gratis internet
Ikke-ryger hus
Ladning
Ingen opladning af elbil
Grøn strøm
Gæsterne siger: icon icon

Er I på udkig efter et hus med plads til op til 6 personer og 1 hund, kun 200 meter fra den kilometer lange sandstrand og det brusende Vesterhav? Så vil Sommerhuset på Lodbergsvej 407 i Søndervig, være et rigtig godt valg for jer. Huset bliver opvarmet af en energibesparende luft til luft varmepumpe, som sørger for at I har et behageligt indeklima. Her er alt I har brug for, så I kan holde en afslappet og hyggelig ferie.

Hyggelig og moderne indretning

Det 78 m2 store feriehus, er indrettet med 3 soveværelser, hvor det første er indrettet med 1 dobbeltseng, det andet er indrettet med 2 enkeltsenge og det tredje er indrettet med en køjeseng, som helt sikkert vil glæde jeres børn. Der er ydermere mulighed for at lave en opredning inde i stuen, på sovesofaen.

I hjertet af feriehuset finder i køkkenalrummet, hvor hele familien har mulighed for at være sammen, uanset om I står i køkkenet og laver et lækkert måltid mad, eller om I sidder i stuen foran brændeovnen og ser en god film på fjernsynet, med en varm kop ny brygget kaffe eller the.

Sommerhus med 2 terrasser med mulighed for sol hele dagen

Sommerhuset råder over hele 2 store og dejlige terrasser, hvor af den ene er henholdsvis ligger mod øst og den anden ligger mod vest, hvilket gør at i har mulighed for at nyde solens varme stråler hele dagen. På de lidt koldere dage eller i de sene aftentimer, er det oplagt at hoppe i badetøjet, og tage en tur i det udendørs vildmarksbad, og bare nyde at i har ferie.

Den ene af de to terrasser er åben, og den anden er afskærmet. På terrasserne finder I havemøbler og liggestole, så i rigtig kan nyde det gode danske sommervejr, og slappe helt af.  Her har I også mulighed for at tænde op for feriehusets tilhørende gasgrill, og nyde et lækkert måltid fra grillen.

Tæt på Søndervig og det pulserende sommerliv

I skal kun gå få hundrede meter, før i når Søndervig og det pulserende sommerliv, som emmer af liv og glade dage. Her har i mulighed for at handle i et velassorteret supermarked, som har alt hvad I har brug for under jeres ferie. I feriebyens pulserende gader, kan I også finde et væld af forskellige specialbutikker, restauranter og caféer, som helt sikkert er et besøg værd.

Her har I også mulighed for at besøge Søndervig sandskulpturfestival, som byder på mange flotte sandskulptur. Er i til lidt aktiviteter, hvor der er lidt mere gang i den, kan det anbefales at tage en guidet tur rundt i og omkring Søndervig på segway.

Det siger vores gæster om sommerhuset i6537

DE
D.
sagde , Deutschland

Freundliche Raumgestaltung mit guter Raumeinteilung in skandinavischen Stil. Helles, offenes und freundliches Haus gut geeignet für kleine Familie. Das Reservezimmer ist zweckmäßig und über die Terrasse erreichbar. Von der Terrasse hört man den Wellengang der Nordsee. Rasenfläche für Kleinkinder gut geeignet. Um die Familie zu bekochen ist das Notwendige vorhanden.



Soverum:2
Bolig-/Grundareal:78 / 1.216
Renoveret / Byggeår:2002 / 1960

Køkken:

Køleskab, fryser (50 L), Microbølgeovn, Opvaskemaskine.

Stue:

Brændeovn, Fladskærms-tv, Parabol (tyske kanaler), DVD, radio.

Bad:

1 Badeværelse.

Sovepladser:

1 Dobbeltseng, 2 Enkeltsenge, 1 Etageseng, 1 Dobbelt Sovesofa

Øvrige:

Gratis trådløs internet, Vaskemaskine, Tørretumbler, Barnestol, trælaminat i stue, trælaminat i soveværelse, Varmepumpe, afskærmet terrasse, Åben terrasse, Havemøbler, Liggestole, Gasgrill, sandkasse, gynge, redskabsrum, Chromecast.

Henter data...

Værd at vide om Søndervig

Søndervig er et af de mest populære feriedestinationer i Danmark, og det er ikke uden grund. Sommerhuse i Søndervig ligger kun et stenkast fra Vesterhavet i en livlig ferieby med masser af attraktioner og aktiviteter. Stranden i Søndervig er kåret til en af Danmarks bedste badestrande, og om sommeren er der livreddere til stede på stranden. Søndervig ligger i køreafstand til købstaden Ringkøbing og til fiskeribyen Hvide Sande, som begge er en udflugt værd.

Beliggenhed og landskab: Søndervig ligger ved Vesterhavet, og området er derfor præget af strand, klitter og hede. Ringkøbing Fjord ligger også blot et stenkast fra Søndervig, og på ti minutter i bil kan du komme til Vest Stadil Fjord, som er en af de største fuglerastepladser i Danmark.

Indkøb og shopping: Der ligger et stort supermarked i Søndervig, hvor du kan foretage dine daglige indkøb, ligesom du finder en række specialbutikker i byen. Du kan også tage på shopping i den gamle og hyggelige købstad Ringkøbing, som ligger et kvarters kørsel fra Søndervig.

Oplevelse og udflugtsmål:

Muligheder for at være aktiv: Vandreture, cykelture, badning, segway-kørsel, drageflyvning og ravsøgning.

Hundeskove i nærheden: De nærmeste hundeskove er hundeskoven i Femhøjsande Plantage og Husby Hundeskov. Femhøjsande Plantage ligger et par kilometer øst for Ringkøbing, cirka et kvarters kørsel fra Søndervig. Husby Hundeskov, som er en fuldt indhegnet hundeskov, ligger cirka 20 minutters kørsel fra Søndervig.

Se priser
Persondata- og cookiepolitik
Søger...