Sommerhus til 8 personer i Sønderstrand, Rømø

4
icon
icon
icon
icon

Sneppen 14, Sønderstrand, Rømø

- Sommerhusnr.: 87211
8 pers.
Antal personer
450 m.
Nærmeste strand
2000 m.
Nærmeste indkøb
Max 1
Hund tilladt
4 pers.
Tømmespa
Sauna
Opvaskemaskine
Vaskemaskine
Fibernet
Gratis fiberbredbånd
Ikke-ryger hus
Ladning
Ingen opladning af elbil
Grøn strøm

Det rummelige sommerhus på Sneppen 14 har alt, hvad hjertet kan begære for en afslappende og mindeværdig ferie, ugenert beliggende på en plæne- og naturgrund med træbevoksning. Med kapacitet til op til 8 personer, er det ideelt til en større familie eller to familier, som ønsker at tilbringe tid sammen i naturskønne omgivelser. Hunden er også velkommen. Med kun 450 meter til den populære Sønderstrand har I her mulighed for den dejligste Vesterhavsferie.

Ideelt for børnefamilier

Det hyggelige sommerhus på Sneppen 14 er på 220m2, renoveret i 2024 og fremstår moderne, lyst og indbydende. Feriestemningen melder sig straks, man træder ind i det fælles opholdsområde, som indeholder både køkken, spiseafdeling og sofagruppe. Dette vil blive jeres fælles mødested, hvor I kan slappe af i sofaen og nyde udsigten eller varmen fra ilden i brændeovnen, spille spil ved spisebordet eller gå i køkkenet. For dem, der elsker at tilberede måltider sammen, indeholder køkkenet alt, hvad I behøver for at forkæle hinanden med lækre måltider, herunder induktionskomfur og opvaskemaskine.

Gulvvarmen i badeværelset sikrer ekstra komfort, og for dem, der ønsker at forkæle sig selv, kan I slappe af i spaen eller nyde en stund i saunaen. Der er også gæstetoilet i feriehuset, så I kan roligt tage jer god tid. Desuden er der vaskemaskine til rådighed for jer, så I kan opfriske garderoben i løbet af ferien. Feriehuset indeholder 4 komfortable soverum med dobbeltsenge og har yderligere en hems over aktivitetsrummet, som især de unge vil elske. En luft til luft varmepumpe sørger for, at temperaturen altid er behagelig, uanset årstid.

Underholdning og Aktiviteter

Der er masser af aktiviteter både indendørs og udendørs til at holde alle underholdt. Udfordr hinanden i en omgang air hockey eller bordtennis i aktivitetsrummet, eller brug en af husets Chromecast til at streame jeres yndlingsfilm og serier. Naturgrunden og plænegrunden tilbyder desuden perfekte rammer for udendørsspil og leg med hunden, og til de aktive børn er der både legetårn, gynger og trampolin.

Feriehygge for alle

Tænd op i grillen til aften, og nyd et lækkert grillmåltid sammen på den åbne eller overdækkede terrasse, imens skyggerne bliver lange. Bagefter kan I nå en kort vandretur til Sønderstrand og opleve solnedgangen i Vesterhavet. Det er altid en oplevelse.

Ferie ved Sønderstrand

Sommerhuset på Rømø er ideelt placeret kun 450 meter fra Vesterhavet, så I hurtigt kan komme til stranden for en dag med sol og sand. Indkøbsmulighederne er også inden for rækkevidde, da der kun er 2000 meter til nærmeste butik. Dette giver jer mulighed for nemt at få fat i alt, hvad I måtte have brug for til jeres ophold. En vandre- eller cykeltur kan let omfatte et besøg i Havneby, hvor I kan nyde en softice, imens I betragter færgen til Sylt.



Soverum:4
Bolig-/Grundareal:220 / 2.500
Renoveret / Byggeår:2024 / 1972

Køkken:

Køleskab, fryser (50 L), Microbølgeovn, Opvaskemaskine.

Stue:

Brændeovn, Fladskærms-tv, Parabol (danske og tyske kanaler).

Bad:

Tømmespa, 1 Badeværelse (Gulvvarme), 1 gæstetoilet (Gulvvarme).

Sovepladser:

4 Dobbeltsenge, Soveplads Hems

Øvrige:

Fiberbredbånd, sauna, Vaskemaskine, Barneseng, Barnestol, Bordtennis, trælaminat i stue, trælaminat Tæppe i soveværelse, Varmepumpe, Overdækket terrasse, Åben terrasse, Havemøbler, Grill, sandkasse, gynge, redskabsrum, Chromecast.

Henter data...

Se priser
Persondata- og cookiepolitik
Søger...