Luksus-feriehus med udendørs wellnessområde i Blåvand

5.5
icon
icon
icon
icon
icon
icon

Peter Malersvej 39, Blåvand

- Sommerhusnr.: 60610
14 pers.
Antal personer
1100 m.
Nærmeste strand
1200 m.
Nærmeste indkøb
Max 2
Hund tilladt
ca. 17
Swimmingpool
5 pers.
Udendørs spa
Udesauna
Opvaskemaskine
Vaskemaskine
Tørretumbler
Fibernet
Gratis fiberbredbånd
Ikke-ryger hus
Ladning
Opladning af elbil (medbring selv kabel/adapter)
Grøn strøm

Velkommen til luksus-feriehuset på Peter Malersvej 39 i Blåvand. Glem hverdagen og dyk ned i den luksus og komfort, som feriehuset i Blåvand tilbyder. Det store hus fra 2024 på 225 kvadratmeter rummer op til 14 gæster og byder jer og jeres 2 hunde hjerteligt velkommen.

I husets aktivitetsrum og i wellnessområdet på terrassen kan I dyrke anderledes aktiviteter og lade hverdagens stress bag jer.

Smagfuldt indretning til maksimal komfort

Indenfor i det komfortable hus venter jer den mest moderne indretning. Den rummelige stue er ikke blot udstyret med en brændeovn til kolde dage, men også et fjernsyn til mange timers underholdning i det lækre sofaområde. Her kan I sætte jer mageligt til rette og hygge jer sammen. Imens sørger den energibesparende varmepumpe for et godt og behageligt indeklima.

I aktivitetsrummet kan I more jer med bordtennis, billard og et yderligere fjernsyn, og i det veludstyrede køkken finder I såvel en opvaskemaskine som en 150 liters fryser, en vinkøler og en quooker, så I omgående har kogende vand til en kop te eller kakao. Her bliver den fælles madlavning til en ren fornøjelse, måske med friske råvarer fra lokalområdet.

Både før og efter kan I slappe af i den 17 kvadratmeter store pool, hvor også jeres børn har plads til at boltre sig og have det sjovt, og så får I med jeres moderne feriehus 3 velindrettede kvalitetsbadeværelser med gulvvarme, så I slipper for kødannelse om morgenen.

I de fem hyggelige soveværelser med dobbeltsenge samt på hemsen med de yderligere 4 sovepladser med kvalitetsmadrasser kan I hver især finde hvile – og hver jeres fjernsyn, så I kan se jeres yndlingsprogrammer i ferien. 

Nyd en oase af afslapning i udeområdet

Naturgrundens hele 2035 kvadratmeter giver jer masser af plads til udendørsaktiviteter. Den rummelige, delvist afskærmede terrasse med bekvemme havemøbler og solsenge lægger op til mange timers afslapning, måske over dejlig mad tilberedt på gasgrillen under åben himmel.

Maksimal afslapning sørger udesaunaen, spaen og udebruseren for. Nyd lange ophold i den sjove, runde sauna, tag et forfriskende bad under udebruseren eller betragt stjernehimlen, mens I slapper af i udespaens varme vand. Og hvis I er ankommet til feriehuset i en elbil, kan I selvfølgelig få den genopladet ved feriehuset.

Smukke omgivelser og mange forskellige aktiviteter

Med jeres luksusferiehus i Blåvand får I ikke kun højeste komfort, men også et perfekt udgangspunkt for talrige aktiviteter, og I kan indkøbe daglige fornødenheder nemt og hurtigt, kun godt 1 kilometer derfra.

Også kun godt 1 kilometer væk venter det vidunderlige og imponerende Vesterhav på jer – her kan I gå lange ture, bade og se solnedgangen som en smuk afslutning på skønne feriedage.

Blåvand selv besnærer med sit rige udbud af natur, fritidsmuligheder og rekreative tilbud, så jeres ferie her kan kun blive spændende og skøn – vi glæder os til at se jer…!

 



Soverum:5
Bolig-/Grundareal:225 / 2.035
Byggeår:2024

Køkken:

Køleskab, fryser (150 L), Microbølgeovn, Opvaskemaskine.

Stue:

Fladskærms-tv, danske og tyske kanaler, radio.

Bad:

3 badeværelser (Gulvvarme).

Sovepladser:

5 Dobbeltsenge

Øvrige:

Fiberbredbånd, Udesauna, Vaskemaskine, Tørretumbler, Billard, Bordtennis, klinker Trægulv med gulvarme i stue, Trægulv i soveværelse, Varmepumpe, afskærmet terrasse, Åben terrasse, Havemøbler, Liggestole, Gasgrill, Ladestik til el-bil, Udespa, Udebruser.

Henter data...

Værd at vide om Blåvand

Blåvand er med sin beliggenhed som det vestligste punkt i Danmark et særdeles populært feriemål. Holder du ferie i et af vores sommerhuse i Blåvand får du den skønne vestjyske natur kombineret med en lang række muligheder for at være aktiv. Der er to strande i Blåvand, en nord- og en sydstrand. Sydstranden ligger i læ af Horns Rev, hvilket gør stranden meget børnevenlig. Nordstranden er mere vild, og her frarådes det at bade, fordi strømmen er meget kraftig. Til gengæld er nordstranden perfekt til vandreture, og her er der gode muligheder for at finde rav på stranden.

Beliggenhed og landskab: Blåvand ligger i naturskønne omgivelser på den jyske vestkyst. Området bærer præg af at ligge tæt på Vesterhavet på den ene side og med Ho Bugt på den anden side. Der er også flere store skovområder i Blåvand med både vandre- og cykelstier.

Indkøb og shopping: Der er flere store supermarkeder og en lang række specialbutikker i Blåvand. Du kan også overveje at køre en tur til Esbjerg, som er Danmarks femtestørste by. Her finder du Danmarks længste gågade med flere end 200 butikker.

Oplevelse og udflugtsmål:

Muligheder for at være aktiv: Vandreture, cykelture, badning, fuglekiggeri, vandsport og ravsøgning.

Hundeskove i nærheden: Blåvand Hundeskov er en fuldt indhegnet hundeskov, som ligger centralt i Blåvand. I hundeskoven finder du også en bålplads, en naturlegeplads samt et toilet.

Se priser
Persondata- og cookiepolitik
Søger...