Familievenligt poolhus i første klitrække

3
icon
icon
icon

Havbjergevej 3, Haurvig

- Sommerhusnr.: D3462
8 pers.
Antal personer
50 m.
Nærmeste strand
7000 m.
Nærmeste indkøb
Max 2
Hund tilladt
ca. 15
Swimmingpool
Sauna
Opvaskemaskine
Vaskemaskine
Tørretumbler
Fibernet
Gratis fiberbredbånd
Ikke-ryger hus
Ladning
Ingen opladning af elbil
Grøn strøm

I første klitrække finder I dette poolhus, der er velegnet til den store familieferie eller ferie med vennerne. Sommerhuset på Havbjergvej 3 har plads til 8 gæster og 2 hunde, en varmende brændeovn og ligger kun 50 meter fra Vesterhavets brede sandstrande. Hjertelig velkommen.

Swimmingpool-sjov og god plads til familielivet

Feriehuset er 180 m2 og indbyder til hygge, sjov og leg. Her er plads til 8 gæster, og jeres hunde er også velkomne. Feriehuset er velegnet til 2 familier, da soveværelserne er opdelt i to områder med hver sit badeværelse. Over begge afdelinger er 2 sovepladser på en hems.

Samlingspunktet er alrummet, der forbinder stue og køkkenet. Her er højt til loftet og det store glasparti inviterer dagslyset indenfor. Her er et stort sofaarrangement, en muret brændeovn og både AppleTV og Chromecast til streaming. Her kan I samles til en god film, spille brætspil og meget mere. For enden af stuen er der adgang til poolrummet.

Swimmingpoolen er uden tvivl et af sommerhusets højdepunkter. Swimmingpoolen på 15 m2 inviterer til sjov og leg for store og små. Her kan I dykke, svømme og spille bold, mens I kan svede i saunaen. Her kan I blive varmet ordentlig igennem og glemme hverdagen for en stund. Uanset vind og vejr, er I her lovet mange gode timer. Praktisk er her 3 badeværelser samt vaskemaskine og tørretumbler.

Sydvendt terrasse og lyden af havet

På den sydlige side af feriehuset finder I terrassen – her står havemøbler og liggestole klar til jer. Her kan I nyde solskinstimerne, roen og fornemme bølgernes brusen. Her er gynger til familiens mindste og fra feriehuset kan I hurtigt nå stranden. Her kan I solbade, bygge sandslotte og gå lange ture, inden aftensmaden skal tilberedes på grillen.

Naturskønne Haurvig – syd for Hvide Sande

Det stråtækte sommerhus er beliggende i naturskønne Haurvig, syd for Hvide Sande. Her snor cykelstierne sig gennem det smukke kuperede landskab, og herfra har I ikke langt til skønne Hvide Sande. Den skønne ferieby er bestemt et besøg værd. Her kan I opleve livet på havnen, prøve kræfter med vandsport eller tulle rundt i de hyggelige butikker. Her er der gode muligheder for at handle ind eller få lidt godt at spise på en af de hyggelige caféer.



Soverum:4
Bolig-/Grundareal:180 / 2.000
Renoveret / Byggeår:2005 / 1988

Køkken:

Køleskab, fryser (103 L), Microbølgeovn, Opvaskemaskine.

Stue:

Brændeovn, Fladskærms-tv, Parabol (danske og tyske kanaler), radio.

Bad:

3 badeværelser.

Sovepladser:

2 Dobbeltsenge, 4 Enkeltsenge, 4 Sovepladser Hems

Øvrige:

Fiberbredbånd, sauna, Vaskemaskine, Tørretumbler, Barneseng, Barnestol, klinker stengulv i stue, Tæppe i soveværelse, Varmepumpe, Åben terrasse, Havemøbler, Grill, gynge, redskabsrum, Apple TV, Chromecast.

Henter data...

Værd at vide om Haurvig

Når du holder ferie i et af vores sommerhuse i Haurvig, bor du i rolige omgivelser tæt på nogle af de bedste badestrande i hele Danmark og tæt på den charmerende fiskeriby Hvide Sande. Det står dig derfor helt frit for, om ferien skal være aktiv eller stå på afslapning, når den afholdes i Haurvig. Området byder på gode muligheder for at dyrke lystfiskeri, vandsport og flere andre aktiviteter ude i naturen. Der er ligeledes flere gode vandre- og cykelstier i området.

Beliggenhed og landskab: Haurvig ligger naturskønt på den smalle tange mellem Vesterhavet og Ringkøbing Fjord. Landskabet er præget af strand, klitter og hedeområder, og der er gode muligheder for at se rådyr, harer, firben og ræve i området.

Indkøb og shopping: Der ligger en købmand i Bjerregård, syd for Haurvig, og i Hvide Sande, som ligger cirka ti minutters kørsel nord for Haurvig, er der et stort udvalg af supermarkeder, specialforretninger, restauranter og iscaféer.

Oplevelse og udflugtsmål:

Muligheder for at være aktiv: Vandreture, cykelture, badning, vandsport, lystfiskeri, drageflyvning og
ravsøgning.

Hundeskove i nærheden: Den nærmeste hundeskov ligger ved Nymindegab i Blåbjerg Klitplantage. Plantagen er indhegnet, og det tager cirka 20 minutter at køre til hundeskoven fra Haurvig.

Se priser
Persondata- og cookiepolitik
Søger...