Lyst og familievenligt sommerhus nær Ringkøbing Fjord

3.5
icon
icon
icon
icon

Auroravej 4, Bjerregård

- Sommerhusnr.: A1455
6 pers.
Antal personer
650 m.
Nærmeste strand
2000 m.
Nærmeste indkøb
Max 2
Hund tilladt
2 pers.
Tømmespa
Sauna
Opvaskemaskine
Vaskemaskine
Tørretumbler
Fibernet
Gratis fiberbredbånd
Ikke-ryger hus
Ladning
Ingen opladning af elbil
Grøn strøm

Leder I efter et dejligt feriehus, hvor der er plads til store som små? Så er Auroravej 4 i Bjerregård, et rigtig godt bud! Et lyst feriehus med et rummeligt alrum, en varm brændeovn og en skøn lukket terrasse – perfekt til hundeejeren. Fra sommerhuset er der kig til Ringkøbing Fjord og en trampolin til børnene – hjertelig velkommen!

Kvalitetstid og afslapning med spa og sauna

Auroravej 4 er et feriehus på 110 m2 med plads til 6 feriegæster. Her er der også mulighed for at medbringe 2 hunde. De 6 sovepladser er fordelt på 3 fine værelser, alle med komfortable senge og god opbevaringsplads. Praktisk er her også et ekstra værelse med skydeskabe samt en stor hems til leg. Her vil familiens mindste helt sikkert elske at være.

Her er rig mulighed for at nyde gode stunder med familie og venner! Her er et dejligt alrum, hvor den lyse stue ligger i forlængelse. Her er en hyggelig og en gedigen indretning med gode behagelige møbler. I køkkenet kan I sammen lave mad, se film i stuen eller læs en god bog foran den varme brændeovn, der spreder glæde på de køligere dage. Den energibesparende luft til luft varmepumpe sørger for et behageligt indeklima.

2 badeværelser er her, så I undgår morgenkøen. På det store finder I både vaskemaskine og tørretumbler samt spa og sauna til afslapning! Her kan I koble af og blive varmet godt igennem efter en dejlig dag fyldt med aktiviteter.

Aktivitetsfyldt have og hyggelig lukket terrasse

Feriehusets udendørsarealer er superfine. Her er plads til at nyde solskinstimer, slappe af og planlægge feriens udflugter. Feriehuset er omgivet af en dejlig fliseterrasse, som er lukket og delvist overdækket. Her kan I nyde en frokost i skyggen – måske I skal grille pølser og brød?

På Auroravej 4 er det også fedt at være barn! Her venter både sandkasse, gynger og en trampolin. Lad børnene lege, mens der tændes op i grillen eller solbades på terrassen.

Ferie i naturskønne Hegnet

Feriehuset ligger i den sydlige ende af Ringkøbing Fjord, og området indbyder til gode gåture i naturskønne omgivelser. Efter en lille gåtur befinder I jer på den brede sandstrand ved Vesterhavet, der ligger 650 meter fra sommerhuset. Her kan I slentre langs vandet i timevis – uanset om solen skinner, en regnbyge passerer eller blæsten har godt fat.

I kan også tage på udflugt til Bork Havn, hvor I kan opleve vikingerne på tæt hold. En 20-minutters køretur mod nord bringer jer til havnebyen Hvide Sande, hvor I kan nyde fisk og softice eller bare shoppe i en afslappet atmosfære.



Soverum:3
Bolig-/Grundareal:110 / 1.208
Renoveret / Byggeår:2023 / 1992

Køkken:

Køleskab, fryser (30 L), Microbølgeovn, Opvaskemaskine.

Stue:

Brændeovn, Fladskærms-tv, Parabol (tyske kanaler), radio.

Bad:

Tømmespa, 2 badeværelser (Gulvvarme).

Sovepladser:

2 Dobbeltsenge, 2 Enkeltsenge

Øvrige:

Fiberbredbånd, sauna, Vaskemaskine, Tørretumbler, klinker trælaminat med gulvarme i stue, trælaminat i soveværelse, Varmepumpe, afskærmet terrasse, lukket terrasse, Overdækket terrasse, Havemøbler, Liggestole, Grill, sandkasse, gynge.

Henter data...

Værd at vide om Bjerregård

Når du holder ferie i et Sommerhus i Bjerregård, bor du i rolige omgivelser midt i naturen, ganske tæt på de skønne badestrande ved Vesterhavet. Området byder på et rigt dyreliv, og du har mindre end tyve minutters kørsel til Tipperne, som er en af de vigtigste og mest imponerende rastepladser for trækfugle i Danmark. Du er samtidig tæt på den hyggelige fiskeriby Hvide Sande, som blandt andet er kendt for sine charmerende og forskelligartede havnemiljøer.

Beliggenhed og landskab: Bjerregård ligger mellem Vesterhavet og Ringkøbing Fjord. Der er en skøn badestrand ved Bjerregård, og den sydlige del af Bjerregård består af store uberørte hede- og klitarealer. Her kan du være heldig at se både rådyr, harer, firben og ræve.

Indkøb og shopping: Der er en købmand i Bjerregård, hvor du kan købe dagligvarer og friskbagt morgenbrød året rundt. Der er 7 kilometer til Nymindegab og 15 kilometer til Hvide Sande, hvor du finder
et stort udvalg af butikker.

Oplevelse og udflugtsmål:

Muligheder for at være aktiv: Vandreture, cykelture, badning, vandsport, drageflyvning og ravsøgning.

Hundeskove i nærheden: Den nærmeste hundeskov ligger i Blåbjerg Klitplantage ved Nymindegab.

Se priser
Persondata- og cookiepolitik
Søger...