Feriehus med brændeovn og overdækket terrasse

3.5
icon
icon
icon
icon

Bjerregårdsvej 326, Bjerregård

- Sommerhusnr.: B2458
6 pers.
Antal personer
400 m.
Nærmeste strand
1100 m.
Nærmeste indkøb
Hund ikke tilladt
2 pers.
Tømmespa
Sauna
Opvaskemaskine
Vaskemaskine
Fibernet
Gratis fiberbredbånd
Ikke-ryger hus
Ladning
Ingen opladning af elbil
Grøn strøm
Gæsterne siger: icon icon

Er I på udkig efter et klassisk og hyggeligt feriehus til familieferien? Så er sommerhuset på Bjerregårdsvej 326 et godt bud. Her er dejligt alrum med brændeovn og alkove, hvor der er plads til, at I alle kan samles. Feriehuset har plads til 6 gæster og ligger 400 meter fra det brusende Vesterhav.

Dejlig stue med brændeovn – sauna og spa til afslappende stunder

På en naturgrund i rolige Bjerregård ikke langt fra vandet, finder I Bjerregårdsvej 326 – et lille fint sommerhus på 74 m2 med 6 sovepladser fordelt på 3 værelser.

Samlingspunktet, feriehusets hjerterum, er den komfortable stue, som er i åben forbindelse med spiseområdet og køkkenet. Her er loft til kip, en alkove og en hyggelig indretning i rolige nuancer. Her kan I spille brætspil, nyde skønne måltider omkring bordet eller samles til en god film, der kan streames vha. feriehusets Chromecast. På de køligere dage kan I tænde op i brændeovnen, der spreder hygge og varme. En energibesparende varmepumpe er her også, og den sørger for et behageligt indeklima.

På badeværelset er der spa og sauna – perfekt til afslapning og efter en lang gåtur ved vandet. Her kan blive varmet godt i gennem og glemme alt om hverdagen. Herinde finder I også en vaskemaskine – praktisk så I kan vaske strandhåndklæderne.

Overdækket terrasse, sandkasse og gynge til børnene

Fra stuen er der adgang til den overdækkede træterrasse, hvor havemøblerne står klar til brug! Her kan I nyde de lune forårsdage og varme sommerdage, mens børnene leger i sandkassen eller gynger.

På de lune sommeraftner skal der naturligvis tændes op i grillen – tilbered en lækker sommermenu, nyd hertil et køligt glas rosé og planlæg morgendagens aktiviteter.

Bjerregårdsvej 326 – Nyd den rolige beliggenhed og den korte afstand til vandet

Feriehuset er beliggende i et dejligt ferieområde, der er kendetegnet ved smukke vestjyske natur. Især stranden indbyder til lange gåture langs vandet. Her giver den friske salte luft fornyet energi – og har du hund med, vil den med sikkerhed også elske ture til stranden. Til stranden har I blot 400 meter, mens der til den lokale købmand er 1100 meter. Her kan I købe nybagte rundstykker, is til det varme vejr og lækkert kød til grillen.
Til større indkøb kan I tage en tur til Havnebyen Hvide Sande, der ligger en lille køretur mod nord. Byen byder desuden på et bredt udvalg af lokale butikker og restauranter.

Det siger vores gæster om sommerhuset B2458

DE
D.
sagde , Deutschland

Das Haus war in einem Top Zustand. Man hat sich sofort wohlgefühlt. Eine sehr gut ausgestattete Küche, ein gemütlicher Wohn und Essbereich.
Von der Terrasse aus einen wunderschönen Blick auf die Dünen. Kurze weg zum Strand.
Erholung pur.

DE
D.
sagde , Deutschland

Mehr Platz für Vorräte zum kochen



Soverum:3
Bolig-/Grundareal:74 / 1.281
Renoveret / Byggeår:2010 / 1998

Køkken:

Køleskab, fryser (30 L), Microbølgeovn, Opvaskemaskine.

Stue:

Brændeovn, Fladskærms-tv, tyske kanaler.

Bad:

Tømmespa, 1 Badeværelse (Gulvvarme).

Sovepladser:

2 Dobbeltsenge, 2 Enkeltsenge

Øvrige:

Fiberbredbånd, sauna, Vaskemaskine, Barneseng, Barnestol, trælaminat i stue, trælaminat i soveværelse, Varmepumpe, afskærmet terrasse, Overdækket terrasse, Åben terrasse, Havemøbler, Liggestole, Grill, sandkasse, gynge, redskabsrum, Chromecast.

Henter data...

Værd at vide om Bjerregård

Når du holder ferie i et Sommerhus i Bjerregård, bor du i rolige omgivelser midt i naturen, ganske tæt på de skønne badestrande ved Vesterhavet. Området byder på et rigt dyreliv, og du har mindre end tyve minutters kørsel til Tipperne, som er en af de vigtigste og mest imponerende rastepladser for trækfugle i Danmark. Du er samtidig tæt på den hyggelige fiskeriby Hvide Sande, som blandt andet er kendt for sine charmerende og forskelligartede havnemiljøer.

Beliggenhed og landskab: Bjerregård ligger mellem Vesterhavet og Ringkøbing Fjord. Der er en skøn badestrand ved Bjerregård, og den sydlige del af Bjerregård består af store uberørte hede- og klitarealer. Her kan du være heldig at se både rådyr, harer, firben og ræve.

Indkøb og shopping: Der er en købmand i Bjerregård, hvor du kan købe dagligvarer og friskbagt morgenbrød året rundt. Der er 7 kilometer til Nymindegab og 15 kilometer til Hvide Sande, hvor du finder
et stort udvalg af butikker.

Oplevelse og udflugtsmål:

Muligheder for at være aktiv: Vandreture, cykelture, badning, vandsport, drageflyvning og ravsøgning.

Hundeskove i nærheden: Den nærmeste hundeskov ligger i Blåbjerg Klitplantage ved Nymindegab.

Se priser
Persondata- og cookiepolitik
Søger...