Charmerende sommerhus med plads til hele familien

3.5
icon
icon
icon
icon

Nøddehaven 8, Jegum Ferieland

- Sommerhusnr.: 20425
8 pers.
Antal personer
10000 m.
Nærmeste strand
1200 m.
Nærmeste indkøb
Hund ikke tilladt
6 pers.
Vildmarksbad
Opvaskemaskine
Vaskemaskine
Tørretumbler
Fibernet
Gratis fiberbredbånd
Ikke-ryger hus
Ladning
Opladning af elbil (medbring selv kabel/adapter)
Grøn strøm

Velkommen til Nøddehaven 8 i det skønne Jegum Ferieland. Dette charmerende sommerhus strækker sig over 90 kvadratmeter og er klar til at være jeres base ved Vestkysten. Bygget i 2002 og renoveret i 2022, tilbyder dette feriehus plads til op til 8 personer, hvilket gør det ideelt til familien eller vennepar.

Lyst og indbydende

Nå I træder ind i feriehuset bliver I mødt af en lys og indbydende indretning med store vinduer, der lader masser af naturligt lys strømme ind. Det åbne køkkenområde indbyder til fælles madlavning og hyggelige samtaler, mens I holder øje med kortspillet ved bordet eller fortsætter samtalen ned til den rummelige stue, hvor en komfortabel sofa venter på jer.

I feriehuset finder I tre smukt indrettede soveværelser, hvoraf to er udstyret med dobbeltsenge og det sidste med to enkeltsenge, hvilket gør det ideelt til familier eller venner på tur.

Huset har desuden et moderne badeværelse med gulvvarme, hvor I kan forkæle jer selv med en afslappende bruseoplevelse. Her er også et praktisk vasketårn til rådighed, så I nemt kan holde styr på garderoben, uanset hvad dagen bringer.

Spil og leg – Afslapning og opladning

Sommerhuset er placeret på en 1503m2 stor grund, der tilbyder rigelig plads til udendørs aktiviteter. Her er der plads til leg og boldspil. Den åbne terrasse er udstyret med komfortable havemøbler og en gasgrill, så I kan nyde lange sommeraftener med lækker mad og hyggelige stunder.

De tilhørende solvogne giver jer mulighed for at slappe af og nyde solen, mens børnene kan lege frit på den store plænegrund. Og sidst men ikke mindst, kan I glæde jer over vildmarksbadet, der har plads til 6 personer – den perfekte måde at afslutte dagen på.

Dette feriehus er udstyret med ladestik til el-bil, så I kan oplade jeres køretøj direkte på stedet, så I nemt og hurtigt kan komme ud på næste eventyr.I skal blot huske at medbringe jeres eget ladekabel.

Oplevelser for hele familien i Jegum Ferieland

Med Nøddehaven i Jegum Ferieland som jeres base har I let adgang til diverse aktiviteter og oplevelser for både store og små. Jegum Ferieland byder på legeplads med hoppepuder, minigolf, tennisbaner, boldbaner og endda klappe-geder. Uanset om I søger ro og afslapning eller spændende aktiviteter, så er der noget for enhver smag her i Jegum Ferieland.

Fra jeres feriehus har I kun 1,2 km til nærmeste indkøbsmulighed, så I hurtigt kan få handlet ind til dagens måltider. Derudover er der blot 10 kilometer til stranden, hvor I kan nyde sol, sand og vand. Området byder også på flere stier og ruter til cykel- og vandreture, som giver jer mulighed for at udforske den smukke natur.

 



Soverum:3
Bolig-/Grundareal:90 / 1.503
Renoveret / Byggeår:2022 / 2002

Køkken:

Køleskab, fryser (80 L), Microbølgeovn, Opvaskemaskine.

Stue:

Fladskærms-tv, tyske kanaler.

Bad:

1 Badeværelse (Gulvvarme).

Sovepladser:

3 Dobbeltsenge, 1 Etageseng

Øvrige:

Fiberbredbånd, Vaskemaskine, Tørretumbler, Trægulv i stue, Trægulv i soveværelse, Varmepumpe, Åben terrasse, Havemøbler, Liggestole, Gasgrill, Ladestik til el-bil, Vildmarksbad.

Henter data...

Værd at vide om Jegum

Jegum er et ferieområde, som er meget efterspurgt på grund af dets skønne natur og muligheden for at holde en ferie i fredfyldte omgivelser og i kort afstand til Vesterhavet, attraktioner og indkøbsmuligheder. Den nærmeste strand er Børsmose Strand, som ligger cirka 10 kilometer fra Jegum, hvor det er tilladt at tage bilen hele vejen ned på strandbredden. Du er desuden tæt på livlige feriebyer som Blåvand, Henne Strand og Vejers Strand, når du holder ferie i Jegum.

Beliggenhed og landskab: Sommerhuse i Jegum ligger i et fredfyldt område i Vestjylland. Der er masser af skov i området, og du er tæt på Filsø, når du holder ferie i Jegum. Du bor desuden i en fornuftig køreafstand til både Ringkøbing Fjord og Vadehavet, som begge er en stor oplevelse for naturelskere.

Indkøb og shopping: Der er en købmandsbutik og en café i Jegum. Det nærmeste større supermarked ligger i Oksbøl, cirka fem minutters kørsel fra Jegum.

Oplevelse og udflugtsmål:

  • Sportspark Blåvandshuk (ca. 5. kilometer)
  • Filsø (ca. 5 kilometer)
  • Børsmose Strand (ca. 10 kilometer)
  • Blåvand Zoo (ca. 10 kilometer)
  • Tirpitz (ca. 10 kilometer)
  • Legoland (ca. 60 kilometer)

Muligheder for at være aktiv: Vandreture, cykelture, fuglekiggeri og badning.

Hundeskove i nærheden: Den nærmeste hundeskov ligger i Ål Plantage ved Oksbøl, cirka fem minutters kørsel fra Jegum, og der er tale om en fuldt indhegnet hundeskov.

Se priser
Persondata- og cookiepolitik
Søger...