Klassisk feriehus med børnevenlig have 350 meter fra vandet

4
icon
icon
icon
icon

J Tagholmsvej 64, Kromose, Rømø

- Sommerhusnr.: 84202
6 pers.
Antal personer
350 m.
Nærmeste strand
1400 m.
Nærmeste indkøb
Hund ikke tilladt
Opvaskemaskine
Vaskemaskine
Tørretumbler
Fibernet
Gratis fiberbredbånd
Ikke-ryger hus
Ladning
Ingen opladning af elbil
Grøn strøm

Sommerhuset på J Tagholmsvej 64 på Rømø er et fint sommerhus, der ligger 350 meter fra Vadehavet. Med plads til 6 gæster er feriehuset velegnet til ferie med både venner og familie – og her er det skønt at være barn! I haven er der nemlig legetårn, trampolin og gynger. Hjertelig velkommen!

Ægte sommerhusstemning med afslapning foran brændeovnens knitrende ild

Her er der tale om et fint sommerhus i ægte klassisk sommerhusstil. Her er lyst, naturlige træpaneler og en varmende brændeovn. Brændeovnen er centralt placeret i stuen, der er forbundet med spisestuen og køkkenet. Både opvaskemaskine og en 90 L fryser har I til rådighed, så I let kan lave dejlig mad. Her er plads til fællesskabet og nærværet, og en energibesparende varmepumpe sørger for et behageligt indeklima.

Her er 3 fine soverum, der alle er indrettet til at give jer den bedste nattesøvn. Et badeværelse med bruseniche, samt vaskemaskine og tørretumbler, så I let kan opfriske håndklæderne undervejs.

Aktivitetsfyldt have for alle aldre

For de yngre gæster bliver haven et hit! Her er masser af udendørs fornøjelser med både gynge, sandkasse, legetårn og trampolin. Her er god plads til at lege, hoppe og mon ikke der også er plads til at spille lidt bold?

Hele familien kan nyde godt af terrasserne – den ene er overdækket, og her kan I spise eller blot slappe af i skyggen. Havemøbler og grillen står klar, så I kan nyde solskinstimerne og holde nogle hyggelige grillaftner. Tilbered en lækker sommersalat, grill noget lækkert kød/fisk og nyd hertil et køligt glas rosé.

Oplevelser for hele familien på Rømø

Tag familien med på udflugt og oplev Rømøs smukke natur og spændene seværdigheder. Det kan i høj grad anbefales at tage en tur til Spidsbjerg i Kirkeby Plantage, hvorfra I har Rømøs smukkeste udsigt. Derudover er det næsten obligatorisk at besøge en af de gode strande, som Rømø byder på. Både på Lakolk Strand og Sønderstrand (3 km) er det tilladt at tage bilen helt ned til vandkanten.

I har også mulighed for at besøge museet Kommandørgården, hvor I kan opleve 1700-tallets detaljerede malerhåndværk og snedkerarbejde samt et kæmpe skelet fra en kaskelothval.



Soverum:3
Bolig-/Grundareal:84 / 2.500
Renoveret / Byggeår:1998 / 1984

Køkken:

Køleskab, fryser (92 L), Microbølgeovn, Opvaskemaskine.

Stue:

Brændeovn, Fladskærms-tv, tyske kanaler, radio.

Bad:

1 Badeværelse.

Sovepladser:

2 Dobbeltsenge, 2 Enkeltsenge

Øvrige:

Fiberbredbånd, Vaskemaskine, Tørretumbler, Barneseng, Barnestol, Tæppe i stue, Tæppe i soveværelse, Varmepumpe, Overdækket terrasse, Åben terrasse, Havemøbler, Liggestole, Grill, sandkasse, gynge.

Henter data...

Se priser
Persondata- og cookiepolitik
Søger...