Familievenligt feriehus med volleybane og brændeovn

4
icon
icon
icon
icon

J Tagholmsvej 29E, Kromose, Rømø

- Sommerhusnr.: 84194
10 pers.
Antal personer
250 m.
Nærmeste strand
1500 m.
Nærmeste indkøb
Max 2
Hund tilladt
2 pers.
Tømmespa
Sauna
Opvaskemaskine
Vaskemaskine
Tørretumbler
Fibernet
Gratis fiberbredbånd
Ikke-ryger hus
Ladning
Ingen opladning af elbil
Grøn strøm

Leder I efter et dejligt sted til den næste familie- eller venneferie? Så er sommerhuset på J Tagholmdsvej 29E et godt bud! Her er plads til hele 10 feriegæster og familiens firbenede venner er også velkommen! Glæd jer til at holde ferie i dette børnevenlige sommerhus med spa, sauna og aktivitetsfyldt have med bl.a. trampolin og beachvolleybane!

Lyst og venligt feriehus med sauna og spa

Feriehuset har med sine 123 m2 plads til 10 feriegæster. Her er 4 fine soveværelser, og 2 af de 10 sovepladser er på hemsen – velegnet til den yngre generation! Praktisk er her 2 badeværelser, begge med gulvvarme og det største med spa og sauna. Her kan I koble af, blive masseret af boblerne og blive varmet godt igennem efter en skøn gåtur langs vandet.

Feriehusets vigtigste rum er det lyse alrum, der forener stue, køkken og spiseområde i ét – sommerhusets centrale mødested, hvor der er plads til jer alle! Her er lyst, indrettet med komfortable møbler og ikke mindst en skøn udsigt. Her kan I dyste i brætspil omkring spisebordet, holde hyggelige filmaftner eller tilberede jeres yndlingsretter i det åbne køkken. På de køligere dage kan I tænde op i brændeovnen, der spreder hygge!

For at kunne nyde en bekymringsfri ferie er feriehuset udstyret med alle hverdagens praktiske hjælpere. Vaskemaskine, tørretumbler og opvaskemaskine sikrer, at dagligdagen går nemt, mens en energibesparende luft-til-luft varmepumpe holder temperaturen behageligt året rundt.

Aktivitetsrige udendørsarealer og nær vandet

På J Tagholmsvej 29E er der tænkt på børnene! Her er masser af mulighed for sjov og leg med både gynger, trampolin og beachvolleybane! Her kan hele familien dyste; gode spændende ferieaktiviteter.

Feriehuset er beliggende i et børnevenligt sommerhusområde på en smuk naturgrund. Her kan I nyde godt af den store fliseterrasse, der omkranser feriehuset. Havemøblerne står klar, så I kan nyde solskinstimerne! Om aftenen kan I spise udenfor og lægge planer for de kommende feriedage – fuldend aftenen med en gåtur langs Vadehavets vandkant kun 250 meter herfra.

Oplevelser for hele familien på Rømø

Tag familien med på udflugt og oplev Rømøs smukke natur og spændene seværdigheder. Det kan i høj grad anbefales at tage en tur til Spidsbjerg i Kirkeby Plantage, hvorfra I har Rømøs smukkeste udsigt. Derudover er det næsten obligatorisk at besøge en af de gode strande, som Rømø byder på. Både på Lakolk Strand (5,5 km) og Sønderstrand (3,5 km) er det tilladt at tage bilen helt ned til vandkanten.

I har også mulighed for at besøge museet Kommandørgården eller læg vejen forbi Tønnisgård Naturcenter, tag på muslingejagt eller sælsafari med båd.



Soverum:4
Bolig-/Grundareal:123 / 2.500
Byggeår:2009

Køkken:

Køleskab, fryser (80 L), Microbølgeovn, Opvaskemaskine.

Stue:

Brændeovn, Fladskærms-tv, tyske kanaler, radio.

Bad:

Tømmespa, 2 badeværelser (Gulvvarme).

Sovepladser:

2 Dobbeltsenge, 4 Enkeltsenge

Øvrige:

Fiberbredbånd, sauna, Vaskemaskine, Tørretumbler, Barneseng, Barnestol, trælaminat i stue, trælaminat i soveværelse, Varmepumpe, Åben terrasse, Havemøbler, Liggestole, Grill, gynge.

Henter data...

Se priser
Persondata- og cookiepolitik
Søger...