6-personers feriehus på Rømø med hund tilladt

3.5
icon
icon
icon
icon

Kromosevej 8, Kromose, Rømø

- Sommerhusnr.: 84193
6 pers.
Antal personer
500 m.
Nærmeste strand
2000 m.
Nærmeste indkøb
Max 2
Hund tilladt
2 pers.
Tømmespa
Sauna
Opvaskemaskine
Vaskemaskine
Tørretumbler
Fibernet
Gratis fiberbredbånd
Ikke-ryger hus
Ladning
Opladning af elbil (medbring selv kabel/adapter)
Grøn strøm

Velkommen til Kromosevej 8, der er et godt bud på et feriehus til jeres næste ferie på Rømø. Med 3 soverum og plads til 6 personer kan hele familien holde en mindeværdig ferie her. Uanset om I planlægger at tilbringe rolige dage med afslapning eller søger eventyr i det nærliggende område, vil dette feriehus danne rammen for gode ferieminder. Og med 2 hunde tilladt, behøver I ikke efterlade jeres firbenede ven derhjemme.

Feriehus med brændeovn

Når I træder ind i feriehuset, vil I straks mærke den hyggelige atmosfære skabt af brændeovnen. Den indbyder til at slappe af med en god bog eller nyde kvalitetstid med dine nærmeste foran flammernes skær. Sommerhusets energibesparende varmepumpe sørger for et godt indeklima året rundt.

Gulvvarmen i badeværelset giver en ekstra behagelig oplevelse og gør vintermorgenerne lidt lettere. Som et ekstra plus er der også et gæstetoilet i feriehuset. Hvis I vil forkæle jer selv ekstra, venter en sauna og tømmespa på at give jer et strejf af luksus midt i ferien. Her er desuden både vaskemaskine og tørretumbler, så I har mulighed for lidt tøjvask, hvis det skulle blive nødvendigt.

Hyggelige timer på terrassen

Forestil dig at starte dagen med en god kop kaffe på den delvist overdækkede terrasse, mens I nyder udsigten til den fine naturgrund. Udearealet byder også på en gynge og en sandkasse, der vil glæde børnene og holde dem beskæftiget i timevis. Grillen og havemøblerne gør det nemt at samle familien til hyggelige udendørs måltider på lune sommerdage.

Til jer der ankommer i elbil, er der ladestik til rådighed, så I altid er klar til at udforske området.

Aktiviteter for alle på Rømø

Kun 500 meter fra Vadehavet og 2000 meter fra den nærmeste indkøbsmulighed, er denne feriebolig ideelt placeret for at tilfredsstille enhver lyst til eventyr og indkøb. Den nærmeste badestrand er Sønderstrand, som I finder 4000 meter herfra. Her kan I nyde en gåtur i den friske havbrise med fødderne i sandet ved vandkanten.

Rømø byder på en lang række aktiviteter, uanset om I elsker naturen eller ønsker at udforske øens kultur og historie. Vandsportentusiaster vil elske windsurfing og kiteboarding, mens vandrere kan nyde en rolig gåtur langs kystlinjen eller udforske de naturskønne stier, der fører dig gennem det unikke marsklandskab.

Hvis I ønsker at opleve noget helt specielt, kan I tage på en guidet tur til sælreservatet ved Mandø. Her får I muligheden for at se de fascinerende sæler i deres naturlige omgivelser, en oplevelse, der vil glæde både børn og voksne. Eller lad jer fortrylle af Nationalmuseets Kommandørgård, der fortæller historien om Rømøs stolte kommandørfamilier og deres eventyr på de syv have. Her er mulighederne mange.



Soverum:3
Bolig-/Grundareal:86 / 2.500
Renoveret / Byggeår:2019 / 1997

Køkken:

Køleskab m. frostboks, Microbølgeovn, Opvaskemaskine.

Stue:

Brændeovn, Fladskærms-tv, tyske kanaler, radio.

Bad:

Tømmespa, 1 Badeværelse (Gulvvarme), 1 gæstetoilet.

Sovepladser:

2 Dobbeltsenge, 2 Enkeltsenge

Øvrige:

Fiberbredbånd, sauna, Vaskemaskine, Tørretumbler, trælaminat i stue, Tæppe i soveværelse, Varmepumpe, Overdækket terrasse, Åben terrasse, Havemøbler, Grill, sandkasse, gynge, Ladestik til el-bil.

Henter data...

Se priser
Persondata- og cookiepolitik
Søger...