Hyggeligt sommerhus i Klegod med varmepumpe

3
icon
icon
icon

Opstrupsvej 74, Klegod

- Sommerhusnr.: H5586
4 pers.
Antal personer
400 m.
Nærmeste strand
6000 m.
Nærmeste indkøb
Hund ikke tilladt
Opvaskemaskine
Fibernet
Gratis fiberbredbånd
Ikke-ryger hus
Rabat i lavsæsonen
Book to uger i lavsæsonen og spar 25%.
Ladning
Ingen opladning af elbil
Grøn strøm
Gæsterne siger: icon icon

Nyd ferien i et idyllisk sommerhus på Opstrupsvej 74 i Klegod, som er beliggende kun 400 meter fra havet. Dette sommerhus fra 1983 blev renoveret i 2024 og byder på en skøn beliggenhed tæt på naturen. Den hyggelige indretning vil være med til at danne de perfekte rammer om jeres ferie. Med plads til 4 personer er dette den ideelle destination for en lille familie.

Idyllisk sommerhus – ideelt til ferie med familien

Med det samme I træder ind i dette sommerhus, vil I mærke den hyggelige atmosfære, som skråvæggene og træbjælkerne danner. I sommerhusets hyggelige stue, kan I sætte jer i sofaen og se en film på faldskærms-tv’et. Sommerhuset har to hyggelige soverum, som sikrer en god nats søvn efter en dag fyldt med aktiviteter. Derudover finder I også et badeværelse i sommerhuset.

Huset er udstyret med en opvaskemaskine, så I kan nyde ferien uden at skulle tænke på opvasken. Den energibesparende luft til luft varmepumpe sørger for, at temperaturen altid er behagelig, uanset vejrforholdene udenfor.

Overdækket terrasse med plads til afslapning

Sommerhuset tilbyder både en afskærmet og overdækket terrasse, perfekt til enhver form for vejr. Nyd din morgenkaffe ude i den friske vesterhavsluft eller tilbring de lange sommeraftener med grillmad og hygge. Med havemøbler til rådighed er det nemt at skabe den rette stemning for afslapning og samvær.

Ferie i skønne Klegod

Opstrupsvej 74 er placeret i Klegod, som er et hyggeligt sommerhusområde. Med kun 400 meter til havet får I let adgang til stranden. Tag på en frisk morgenvandring langs kysten, dyp tæerne i bølgerne eller nyd en picnic i naturskønne omgivelser.

Kun en kort køretur væk finder I Hvide Sande, som byder på et væld af spændende aktiviteter. Prøv kræfter med windsurfing og kitesurfing. Der er også mulighed for at tage på havnerundfart eller gå en tur på molen. Hvide Sande er også kendt for sin unikke indkøbsoplevelse med specialbutikker og caféer, hvor I kan nyde en kop kaffe og slappe af.

Det siger vores gæster om sommerhuset H5586

DE
D.
sagde , Deutschland

Schönes gut eingerichtet Ferienhaus. Die kurze Entfernung zum Strand super.

DE
D.
sagde , Deutschland

Gemütliches kleines Nurdachhaus für bis zu vier Personen zwischen den Dünen.



Soverum:2
Bolig-/Grundareal:55 / 2.142
Renoveret / Byggeår:2024 / 1983

Køkken:

Køleskab m. frostboks, Opvaskemaskine.

Stue:

Fladskærms-tv, danske og tyske kanaler.

Bad:

1 Badeværelse.

Sovepladser:

1 Dobbeltseng, 2 Enkeltsenge

Øvrige:

Fiberbredbånd, Tæppe i stue, Tæppe i soveværelse, Varmepumpe, afskærmet terrasse, Overdækket terrasse, Åben terrasse, Havemøbler, Liggestole, Chromecast.

Henter data...

Værd at vide om Klegod

Klegod er et hyggeligt ferieområde, som ligger mellem den livlige ferieby Søndervig og fiskeribyen Hvide Sande med Vesterhavet på den ene side og Ringkøbing Fjord på den anden. Sommerhuse i Klegod er derfor et ideelt sted at holde ferie, hvis du vil holde den i rolige omgivelser midt i den skønne natur samtidig med, at du er tæt på masser af aktiviteter og attraktioner.

Beliggenhed og landskab: Når du holder ferie i Klegod, bor du i et område, som er præget af strand, klitter og hedeområder. Du bor tæt på både Vesterhavet og Ringkøbing Fjord, og der er et rigt dyreliv i området. Der bliver ofte observeret råvildt, harer og ræve i Klegod.

Indkøb og shopping: Der ligger en bagerbutik i Klegod, hvor du i sommerhalvåret kan købe friskbagt morgenbrød alle ugens dage. Det tager cirka 10 minutter at køre til enten Søndervig eller Hvide Sande, hvor du finder flere store supermarkeder og en lang række specialbutikker.

Oplevelse og udflugtsmål:

Muligheder for at være aktiv: Vandreture, cykelture, badning, vandsport, lystfiskeri, og ravsøgning.

Hundeskove i nærheden: De nærmeste hundeskove ligger i Femhøjsande Plantage og i Husby. Det tager cirka 20 minutter at køre til hundeskoven i Femhøjsande Plantage, som ligger øst for Ringkøbing. Det tager en halv time at køre til hundeskoven i Husby, som er en fuldt indhegnet hundeskov.

Se priser
Persondata- og cookiepolitik
Søger...