Lækkert 12-Personers Poolhus i Vester Husby

4
icon
icon
icon
icon

Græmvej 29, Vester Husby

- Sommerhusnr.: L6366
12 pers.
Antal personer
2500 m.
Nærmeste strand
4000 m.
Nærmeste indkøb
Max 2
Hund tilladt
ca. 18
Swimmingpool
5 pers.
Tømmespa
Sauna
Opvaskemaskine
Vaskemaskine
Tørretumbler
Fibernet
Gratis fiberbredbånd
Ikke-ryger hus
Ladning
Ingen opladning af elbil
Grøn strøm

Er I på udkig efter et stort poolhus, hvor der er plads til flere familier, eller den helt store familie? Så vil det store poolhus på Græmvej 29 i Vester Husby, være et rigtig godt valg for jer. Feriehuset rummer med sine 213 m2 plads til op til 12 personer, og har pool, spa og sauna. I dette dejlige poolhus, er op til 2 hunde også meget velkommende.

Pool afdeling med spa og sauna

I dette dejlige feriehus finder I en pool, som har en indbygget svømmetræner, så her har I rig mulighed for at få brugt en masse energi. Derudover finder I også en tømmespa og en sauna, som I helt sikkert vil finde glædeligt efter en god lang gåtur rundt i det betagende område feriehuset ligger i.

Hyggeligt feriehus delt op i 2 soveafdelinger

Dette feriehus passer perfekt til 2 familier, da feriehuset er delt op i to afdelinger med hver 3 soveværelser og 1 badeværelse. 4 af feriehusets soveværelser er hver indrettet med en dobbeltseng, og de resterende 2 soveværelser er hver indrettet med to enkeltsenge.

I feriehusets hjerte finder I det åbne opholds- og spiseområde, hvor i alle sammen kan nyde hinandens selskab. Her finder I også en brændeovn, som når I tænder op for den, vil skabe den helt rigtige feriehusstemning.

I feriehuset er der installeret en energibesparende luft-til-luft varmepumpe, som vil sørge for at I har en behagelig temperatur i hele feriehuset året rundt. Her skal I heller ikke bekymre jer om at jeres tøj bliver beskidt, da i entreen finder en vaskemaskine og tørretumbler, som vil sørge for at i altid har rent tøj under jeres ophold.

5445 m2 stor natur og plænegrund

Feriehuset på Græmvej 29 i Vester Husby ligger på en stor natur og plænegrund, som rummer rigtig mange forskellige ferieaktiviteter, som helt sikket vil glæde både store og små legesjæle. Her finder i alt lige fra en beachvolley bane til en petanque bane og en gynge, så her har I rigtig mange muligheder.

Er vejret godt, er det også oplagt at benytte feriehusets tilhørende terrasse, som er afskærmet og lukket. Her har i mulighed for at benytte grillen til at lave et lækkert måltid mad sammen.



Soverum:6
Bolig-/Grundareal:213 / 5.445
Renoveret / Byggeår:2024 / 1994

Køkken:

Køleskab, fryser (120 L), Microbølgeovn, Opvaskemaskine.

Stue:

Brændeovn, Fladskærms-tv, Parabol (danske og tyske kanaler), radio.

Bad:

Tømmespa, 3 badeværelser (Gulvvarme).

Sovepladser:

4 Dobbeltsenge, 4 Enkeltsenge

Øvrige:

Fiberbredbånd, sauna, Vaskemaskine, Tørretumbler, Barneseng, Barnestol, trælaminat i stue, trælaminat i soveværelse, Varmepumpe, afskærmet terrasse, lukket terrasse, Åben terrasse, Havemøbler, Liggestole, Gasgrill, sandkasse, gynge, redskabsrum, Chromecast.

Henter data...

Værd at vide om Vedersø Klit

På en ferie i sommerhus i Vedersø Klit er du garanteret rolige omgivelser tæt på Vesterhavet. Her er langt de fleste feriehuse beliggende på store naturgrunde, ligesom størstedelen er med stråtag. Vedersø Klit ligger 20 minutters kørsel fra den hyggelige og charmerende fiskeriby Thorsminde og i tilsvarende køreafstand til den livlige ferieby Søndervig, hvor du blandt meget andet finder en af Danmarks bedste badestrande.

Beliggenhed og landskab: Vedersø Klit ligger i naturskønne omgivelser og tæt på flere vestjyske naturperler. Du har mindre end tyve minutters kørsel til Naturpark Nissum Fjord og til Vest Stadil Fjord, som er en af de mest fascinerende fuglerastepladser i Danmark. Vedersø Klit ligger samtidig umiddelbart syd for Husby Klitplantage, som altid indbyder til en vandre- eller cykeltur.

Indkøb og shopping: Der er en købmandsbutik i Vedersø Klit, som har et stort udvalg af dagligvarer. De nærmeste større handelsbyer er Ringkøbing og Holstebro, som begge ligger cirka en halv times kørsel fra Vedersø Klit.

Oplevelse og udflugtsmål:

  • Husby Klitplantage
  • Vest Stadil Fjord (ca. 10 kilometer)
  • Naturpark Nissum Fjord (ca. 10 kilometer)
  • Kaj Munks Præstegård
  • Lyngvig Fyr (ca. 25 kilometer)
  • Strandingsmuseum St. George (ca. 15 kilometer)

Muligheder for at være aktiv: Vandreture, cykelture, badning, fuglekiggeri, drageflyvning og ravsøgning.

Hundeskove i nærheden: Husby Hundeskov ligger nogle få kilometer fra Vedersø Klit. Alternativt kan du tage hunden med til Ulfborg Hundeskov, som ligger cirka et kvarters kørsel fra Vedersø Klit. Her består  Hundeskoven af både skov og et større åbent græsareal med masser af plads til både dig og din hund.

Se priser
Persondata- og cookiepolitik
Søger...