Feriehus til 4 personer på Rømø

3
icon
icon
icon

Feriecenter Rim, Vestergade 157C, lejl. 135, Havneby, Rømø

- Sommerhusnr.: 86189
4 pers.
Antal personer
650 m.
Nærmeste strand
700 m.
Nærmeste indkøb
Hund ikke tilladt
Opvaskemaskine
Vaskemaskine
Fibernet
Gratis fiberbredbånd
Ikke-ryger hus
Ladning
Ingen opladning af elbil
Grøn strøm
Gæsterne siger: icon icon

Er du ved at planlægge din næste Vesterhavsferie – og kunne du tænke dig at besøge Rømø – så har vi den perfekte feriebolig til jer. Feriehuset i 2 etager ligger i feriecentret Rim på Vestergade 157C, Lejl. 135, hvor en lille familie på 4 kan nyde en afslappende ferie. Det 75 m² store feriehus, kun 1900 meter fra den unikke Sønderstrand, er funktionelt indrettet og byder på masser af plads til en hyggelig familieferie.

Feriehus i to plan på Feriecenter Rim

I Feriecenter Rim vil I føle jer hjemme i det hyggelige feriehus. I kan hygge jer sammen i stuen, spille brætspil, se TV eller bare trække jer tilbage for at slappe af med en god bog. De 2 etager opvarmes omkostningseffektivt med fjernvarme. I køkkenet er der alt, hvad man har brug for, når man vil tilberede lækre måltider, herunder mikrobølgeovn og opvaskemaskine. Desuden er der vaskemaskine, så I kan opfriske håndklæderne i løbet af ferien.  

Efter en lang dag i den friske luft, hvad enten det er på stranden, på legepladsen eller i de unikke naturomgivelser, har man brug for de komfortable sengepladser. Der er 2 soveværelser med hver 2 enkeltsenge til rådighed for en god nattesøvn i den friske Vesterhavsluft.

Åben terrasse med udsigt til legepladsen

Nyd samværet på terrassen, som er udstyret med havemøbler og en grill. Tænd op i grillen til aften, mens børnene leger på legepladsen, og nyd et lækkert grillmåltid sammen.

En afslappende ferie på Rømø i kystbyen Havneby

Rim Feriecenter ligger i den rolige Havneby, kun 650 meter fra Vadehavet på den idylliske ferieø Rømø. Herfra kan du nemt udforske øen til fods eller på cykel. Der er 2 indendørs pools og 1 udendørs pool på Rim Rømø feriecenter, så du kan nyde en forfriskende dukkert når som helst, uanset vejret. Efter svømmeturen kan du slappe af i saunaen. Hvis du vil holde dig aktiv, kan du bruge fitnesscentret eller spille en runde tennis på tennisbanen.

Rømø er så mangfoldig. Der er en stor skovlegeplads i Kirkeby Plantage. Men den største legeplads er nok sandstranden – her er 1.900 meter til den populære Sønderstrand, hvor man kan tage sig en dukkert i Vesterhavet, bygge sandslotte, samle rav eller bare nyde opholdet i den friske Vesterhavsluft. Øen har også et bredt udvalg af større og mindre butikker, restauranter og caféer, som byder på oplevelser øen rundt.

Det siger vores gæster om sommerhuset 86189

DE
D.
sagde , Deutschland

Kleines feines Ferienhaus im Ferienpark, tolle Terrasse, Spielplatz vor der Tür. stadtkern fußläufig erreichbar. Ein Haus für eine Familie

DE
D.
sagde , Deutschland

Wir haben uns sehr wohl gefühlt ❣️



Soverum:2
Bolig-/Grundareal:75 / 200
Renoveret / Byggeår:2014 / 1987

Køkken:

Køleskab m. frostboks, Microbølgeovn, Opvaskemaskine.

Stue:

Fladskærms-tv, danske og tyske kanaler, DVD, radio.

Bad:

1 Badeværelse.

Sovepladser:

1 Dobbeltseng, 2 Enkeltsenge

Øvrige:

Fiberbredbånd, Vaskemaskine, Barneseng, Barnestol, trælaminat i stue, Tæppe i soveværelse, Åben terrasse, Havemøbler, Grill.

Henter data...

Se priser
Persondata- og cookiepolitik
Søger...