Moderne sommerhus med sauna beliggende på naturgrund

4
icon
icon
icon
icon

Opstrupsvej 48, Klegod

- Sommerhusnr.: H5478
6 pers.
Antal personer
800 m.
Nærmeste strand
6000 m.
Nærmeste indkøb
Hund ikke tilladt
Sauna
Opvaskemaskine
Vaskemaskine
Internet
Gratis internet
Ikke-ryger hus
Ladning
Ingen opladning af elbil
Grøn strøm
Gæsterne siger: icon icon

Dette hyggelige og moderne sommerhus på Opstrupsvej 48 er renoveret i 2022. Sommerhuset fremstår lyst og indbydende og kan rumme 6 personer fordelt på 3 soverum. Feriehuset har både sauna og brændeovn, så man rigtig kan slappe af og hygge sig. Feriehuset er beliggende på en rolig og fredfyldt naturgrund omringet af den grønne natur.

Feriehus med brændeovn samt moderne og lys indretning

Det renoverede sommerhus er moderne og lyst indrettet med komfortable møbler. I køkkenet finder I både opvaskemaskine og vaskemaskine, så dagens gøremål kan klares nemt og hurtigt. I den store lyse stue kan I slå jer ned i sofaen og tænde op i brændeovnen og suge varmen til jer. De knitrende gløder i flammerne spreder en særlig hyggestemning og byder ind til filmhygge med dyner og popcorn. Huset opvarmes dog også af en energibesparende luft til luft varmepumpe, som er særlig effektiv.
Feriehuset har 3 soveværelser samt et badeværelse med gulvvarme og sauna. I saunaen kan I trække jer tilbage og slappe af eventuelt efter en dukkert i det brusende Vesterhav.

Afskærmet terrasse og gåafstand til Vesterhavet

Fra stuen er der udgang til husets afskærmede og delvis overdækkede terrasse. Her kan I sidde i læ i al slags vejr og nyde udsigten til den grønne vestjyske natur. I kan slå jer ned i de komfortable solsenge eller havemøbler, og om aftenen kan I finde grillen og tilberede en smagfuld middag herpå.
Blot 800 meter fra feriehuset ligger Vesterhavet, hvor I kan få mange timer til at gå. På de varme dage kan I medbringe badehåndklædet og tage en frisk dukkert i vandet. Indkøbsfaciliteter ligger blot 6 km fra huset og kan hurtig tilgås i bil.

Udforsk Klegod og Søndervig på cykel eller gåben

Fra huset er der ikke langt til både gå- og cykelstier, så I kan udforske det vestjyske landskab på mange måder. Pak tasken og madpakken og kom ud i den friske luft og oplev området Klegod, hvor sommerhuset er beliggende. Huset er omringet af grøn natur og klitter, hor I kan gå på de små gangstier.
I kan følge cykelstien til Søndervig, hvor I kan nyde en dejlig og fortjent middag på en af de hyggelige restauranter. I badebyen Søndervig er der også mange butikker og shopping muligheder.

 

Det siger vores gæster om sommerhuset H5478

DE
D.
sagde , Deutschland

Eine sehr gemütliche Unterkunft in den Dünen gelegen mit viel Platz, einer tollen Küche und wunderbar großem Sofa.

DE
D.
sagde , Deutschland

Auf den Bildern sah das Haus schon sehr schön aus,aber in natura waren wir vollends begeistert. So wunderschön und geschmackvoll renoviert, wir haben uns sofort sehr wohl gefühlt. Es ist sehr gut ausgestattet mit allem, liebevoll dekoriert und sehr gepflegt. Die Lage ist sehr gut,derStrand gut zu erreichen, aber auch Einkaufsmöglichkeiten sind nicht so weit. Wir hatten eine wunderbare Zeit und kommen definitiv wieder.

DE
D.
sagde , Deutschland

Ein wirklich tolles, gemütliches Ferienhaus in dem wir uns sehr wohl gefühlt haben. Die Größe (wir waren 2 Erwachsene) war für uns ausgezeichnet. Für 6 Personen fände ich es etwas klein!
Die Raumaufteilung war super, das Ambiente mit den sichtbaren Balken sehr schön.
Sehr sauber und hell.
Wir kommen auf alle Fälle wieder hierher zurück

Se flere anmeldelser


Soverum:3
Bolig-/Grundareal:96 / 1.780
Renoveret / Byggeår:2022 / 1965

Køkken:

Køleskab, fryser (40 L), Microbølgeovn, Opvaskemaskine.

Stue:

Brændeovn, Fladskærms-tv, Parabol (tyske kanaler).

Bad:

1 Badeværelse (Gulvvarme).

Sovepladser:

2 Dobbeltsenge, 2 Enkeltsenge

Øvrige:

Gratis trådløs internet, sauna, Vaskemaskine, trælaminat i stue, trælaminat i soveværelse, Varmepumpe, afskærmet terrasse, Havemøbler, Grill.

Henter data...

Værd at vide om Klegod

Klegod er et hyggeligt ferieområde, som ligger mellem den livlige ferieby Søndervig og fiskeribyen Hvide Sande med Vesterhavet på den ene side og Ringkøbing Fjord på den anden. Sommerhuse i Klegod er derfor et ideelt sted at holde ferie, hvis du vil holde den i rolige omgivelser midt i den skønne natur samtidig med, at du er tæt på masser af aktiviteter og attraktioner.

Beliggenhed og landskab: Når du holder ferie i Klegod, bor du i et område, som er præget af strand, klitter og hedeområder. Du bor tæt på både Vesterhavet og Ringkøbing Fjord, og der er et rigt dyreliv i området. Der bliver ofte observeret råvildt, harer og ræve i Klegod.

Indkøb og shopping: Der ligger en bagerbutik i Klegod, hvor du i sommerhalvåret kan købe friskbagt morgenbrød alle ugens dage. Det tager cirka 10 minutter at køre til enten Søndervig eller Hvide Sande, hvor du finder flere store supermarkeder og en lang række specialbutikker.

Oplevelse og udflugtsmål:

Muligheder for at være aktiv: Vandreture, cykelture, badning, vandsport, lystfiskeri, og ravsøgning.

Hundeskove i nærheden: De nærmeste hundeskove ligger i Femhøjsande Plantage og i Husby. Det tager cirka 20 minutter at køre til hundeskoven i Femhøjsande Plantage, som ligger øst for Ringkøbing. Det tager en halv time at køre til hundeskoven i Husby, som er en fuldt indhegnet hundeskov.

Se priser
Persondata- og cookiepolitik
Søger...