Hyggeligt feriehus til 6 personer med spa og sauna

4
icon
icon
icon
icon

Julianevej 71, Bjerregård

- Sommerhusnr.: B2858
6 pers.
Antal personer
200 m.
Nærmeste strand
1100 m.
Nærmeste indkøb
Max 1
Hund tilladt
2 pers.
Tømmespa
Sauna
Opvaskemaskine
Vaskemaskine
Tørretumbler
Fibernet
Gratis fiberbredbånd
Ikke-ryger hus
Ladning
Ingen opladning af elbil
Grøn strøm
Gæsterne siger: icon icon

Leder du efter et klassisk og hyggeligt sommerhus med kun 200 meter til sandstrand, er denne perle midt i Bjerregård et rigtig godt valg. Det skønne feriehus, som er indrettet til 6 personer og 1 hund, tilbyder en lys og venlig indretning, og med de mange vinduespartier og udestue kan du nyde en varm kop kaffe med en følelse af at sidde midt i klitterne. Sommerhuset har desuden spa og sauna, hvor du virkelig kan slappe af.

Lys og venlig stue med brændeovn

I forbindelse med det åbne og praktisk indrettede køkken finder du opholdsstuen med spiseplads. Alkoven kan fint benyttes som daybed, eller børnene kan opholde sig der, når de bliver trætte. Praktiske hjælpere som opvaskemaskine, vaskemaskine og tørretumbler gør hverdagens gøremål lettere i sommerhuset på Julianevej 71, hvilket er med til at give familien kvalitetstid sammen.

Om aftenen kan I tænde op i brændeovnen og slappe af i varmen, mens træet knitrer, og I kan have en hyggelig filmaften sammen. Udover TV, er der Cromecast og gratis internet, så der tilbydes masser af underholdning.

Der er dobbeltseng i hvert af de 3 soveværelser, og imens du sover i den friske luft fra Vesterhavet, kan du lade batterierne op til næste dags strabadser. I badeværelset er der gulvvarme, så du slipper for det kolde gys på den front. Efter en frisk gåtur igennem Vestkystens hede- og klitlandskab kan du rigtig slappe af i spa og sauna og lade tankerne flyve.

Læfuld og delvis overdækket terrasse

Terrassen ligger delvist i læ fra klitterne og er delvist afskærmet. Her kan du nyde dagene i solen og den friske luft eller finde et skyggefuldt sted, hvor du kan nyde den nyeste krimi. Med udsigt til hede- og klitlandskabet kan du afslutte dagen med en grillaften, imens den nedgående sol lyser aftenhimlen op.

I dette feriehus er der tænkt på de små gæster med sandkasser, gynger og rutsjebane til rådighed. Her kan de lege dagen lang, hvis de da ikke bygger sandslotte eller leder efter muslingeskaller på stranden.

Populære Bjerregård – mellem fjord og hav

Det hyggeligt indrettede feriehus på Julianevej 71 ligger i Bjerregård, som er et populært feriested i den sydlige ende af Homsland Klit, landtangen mellem Ringkøbing Fjord og Vesterhavet. Området er særlig populært på grund af sin centrale beliggenhed i forhold til den kilometerlange sandstrand, tæt på købmand samt hede- og klitlandskabets talrige muligheder for gå- og cykelture.

Desuden er vandsport som surfing, kiting, SUP og fiskeri populære fritidsaktiviteter i området, og fanger du ikke din egen fisk, byder havnebyen Hvide Sande på hyggelige røgerier, restauranter og cafeer.

Det siger vores gæster om sommerhuset B2858

DE
D.
sagde , Deutschland

Ein sauberes gut ausgestattes Ferienhaus mit genug Platz für bis zu 6 Personen (3 Schlafzimmer) und einem sehr kurzen Weg zum Strand. Besonders schön ist die zugehörige Bank auf dem hauseigenen Hügel für tolle Frühstücks und Abendmomente mit tollem Blick.
Einzig die Terasse benötigt für die neue Saison eine Auffrischung.

DE
D.
sagde , Deutschland

Das Ferienhaus ist wunderschön und liebevoll eingerichtet. Es ist sehr hell und sehr gut ausgestattet. Die Lage ist sehr gut, ruhig und nah beim Strandaufgang. Wir haben uns von der ersten bis zur letzten Minute sehr wohlgefühlt.

DE
D.
sagde , Deutschland

Das Haus ist sehr schön geschnitten und hat einen großen hellen Aufenthaltsraum. Die Küche ist sehr gut ausgestattet und lässt nichts vermissen. Durch die Lage des Hauses am Ende einer Sackgasse ist es dort abends sehr schön ruhig. Da das Haus in eine Düne eingebettet ist, hat man einen schönen Sichtschutz zu den Nachbarhäusern. Es gibt viele tolle Sitzgelegenheiten, um sich zum Lesen zurückzuziehen, sei es in der Nische im Wohnraum, auf den Gartenmöbeln auf der Terasse oder an den massiven Holztisch auf der hauseigene Düne.

Se flere anmeldelser


Soverum:3
Bolig-/Grundareal:111 / 1.598
Byggeår:1986

Køkken:

Køleskab, fryser (60 L), Opvaskemaskine.

Stue:

Brændeovn, Fladskærms-tv, danske og tyske kanaler, radio.

Bad:

Tømmespa, 1 Badeværelse (Gulvvarme).

Sovepladser:

3 Dobbeltsenge

Øvrige:

Fiberbredbånd, sauna, Vaskemaskine, Tørretumbler, Barnestol, trælaminat i stue, trælaminat i soveværelse, Varmepumpe, afskærmet terrasse, Overdækket terrasse, Havemøbler, Grill, sandkasse, gynge, redskabsrum, Chromecast.

Henter data...

Værd at vide om Bjerregård

Når du holder ferie i et Sommerhus i Bjerregård, bor du i rolige omgivelser midt i naturen, ganske tæt på de skønne badestrande ved Vesterhavet. Området byder på et rigt dyreliv, og du har mindre end tyve minutters kørsel til Tipperne, som er en af de vigtigste og mest imponerende rastepladser for trækfugle i Danmark. Du er samtidig tæt på den hyggelige fiskeriby Hvide Sande, som blandt andet er kendt for sine charmerende og forskelligartede havnemiljøer.

Beliggenhed og landskab: Bjerregård ligger mellem Vesterhavet og Ringkøbing Fjord. Der er en skøn badestrand ved Bjerregård, og den sydlige del af Bjerregård består af store uberørte hede- og klitarealer. Her kan du være heldig at se både rådyr, harer, firben og ræve.

Indkøb og shopping: Der er en købmand i Bjerregård, hvor du kan købe dagligvarer og friskbagt morgenbrød året rundt. Der er 7 kilometer til Nymindegab og 15 kilometer til Hvide Sande, hvor du finder
et stort udvalg af butikker.

Oplevelse og udflugtsmål:

Muligheder for at være aktiv: Vandreture, cykelture, badning, vandsport, drageflyvning og ravsøgning.

Hundeskove i nærheden: Den nærmeste hundeskov ligger i Blåbjerg Klitplantage ved Nymindegab.

Se priser
Persondata- og cookiepolitik
Søger...